Starp citu

2. jūl 2012. 22:20

Mūsdienu Sievietēm vairs nav vajadzīgi vīrieši kuri nodrošinātu viņām iztiku,apgādājot ikdienā ar nepieciešamo.Viņas vēlas vīriešus,kuri rūpētos arī par viņu emocinālajām vajadzībām.Tāpat vīrieši mūsdienās meklē ne tikai pavarda sargātājas un mātes saviem nākamajiem bērniem.Viņi vēlas sievietes,kuras gādātu par viņu emocionālajām vajadzībām un nečubinātos ap viņiem kā ap maziem bērniem.

Personiskā laime mums ir kļuvusi daudz svarīgāka kā ģimenes vienotība.

Divu cilvēku intīmās attiecības būtiski uzlaboties var tad,ja viņi maina attieksmi pret savu partneri.

Partneriem jāprot apmierināt vienam otra emocionālās vajadzības,pašiem neatsakoties no savējām.Šo apziņu iepējams ievērot,tikai apgūstot jaunas savstarpējās saskarsmes iemaņas.

Partnerattiecības kļūst vēl daudz sarežģītākas,ja mēs liekam pārāk lielas cerības vai nu uz sevi ,vai nu uz partneri.

Ja vīrietis nespēj saprasties ar partneri,tad viņš pēc senas un labi pārbaudītas metodes cenšas šo problēmu  atrisināt,līdz ausīm ierokoties darbā.

Mūsdienās vīri vairs neaiziet no savām sievām tāpēc,ka būtu pārstājuši viņas mīlēt,bet gan tāpēc,ka neprot darīt viņas laimīgas.

Mūsdienās sievietēm vairāk nekā jebkad nepieciešams emocionālais atbalsts,vīriešiem savukārt pietrūkst ticības sev un saviem spēkiem-uzmundrinājuma,kuru senāk allaž sniedza viņu partneres.

Ja vīrietis mīl kādu sievieti,viņa galvenais mērķis dzīvē darīt šo sievieti laimīgu.

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 05:12

Labi, ka kaklu ar iedomu diegiem aptin,
ja būtu virve- būtu pakāries

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 08:33

Ja visu tikai gaidīt no otra- atnāks sieviete/ vīrietis - un nu tik būs- tad tam nekādas lielās jēgas nav. Cilvēkam  jau laimes sajūtu neviens nevar atnest un ar karoti mutē ieliet, tā ir pašā- vienalga- virietim vai sievietei. No sākuma tā kā derēja atrast visu- gan emocionālo , gan visu pārējo- sevī, un būt interesantam pašam sev, būt saskaņā ar sevi . Un tad var sākt skatīties apkārt-  vēloties  attiecības un esot tām gatavam/-ai. Savādak , ja otram cilvēkam uzkraus visu atbildību- par emocionālo apmierinājumu, atbalstu,  sevis izprašanu, pa vidu vel- mīlēšanu, kopā būšanu.. tad tās būs spēles savu vajadzību apmierināšanai, nevis - normālas , foršas  attiecibas starp  dažādiem taču-līdzvērtīgiem  cilvēkiem.

valija o. 3. jūl 2012. 07:08

Nu jau sakas tik talu jau esam,sausmas

Dzēsts profils 3. jūl 2012. 06:55

-Dārgais,kā tev garšoja vakariņas?
-Tu taču redzi,ka ēdu...

Tas jāsaprot kā kompliments,jo ja negaršotu,vienkārši neēstu.Kāda gan te var būt runa par emocionālo atbalstu vai savstarpējo atbalstu.Cik ilgi tādam vīram sieva gatavos vakatiņas?Vai pēc tādas attieksmes sieva ir nobriedusi vīru aplaimot seksuāli?

Kurzemniece E. 3. jūl 2012. 00:48

Teoretiski Tu gudrs.Ka ar praksi?

Aija B. 3. jūl 2012. 00:04

Bieži saskaros ar interesantiem novērojumiem. Sieviete saka:
-Atnākusi mājās, man nav ar ko parunāties, vīrs vai nu hokeju skatās, vai savā darbnicā noņemas ar vecu Audi remontu.Kad aizeju pie kaimiņienes papļāpāt, tur arī viņas vīrs iesaistās sarunās. Viņa gan ir laimīga, vienmēr vīrs kaut ko interesantu izdomā.Manējai tikai norūc , ko sēžot tik ilgi pie kaimiņiem , mājas nav , vai.
------------------------------------------------------------------------------------
Kādas sievas vīrs žēlojas:
- Es sievu nesaprotu,kādēļ viņa šķīrās no manis . Vai es viņai nebiju labs? Viss viņai bija, sēdēja kā kundze mājās neko nedarīja. Viņai nevajadzēja darbā iet. Vai viņai ēst nebija, vai kas. ( 6 bērni viens pēc otra, 10 kazas un citi kustoņi, dārzs, ravēšana, mazgāšana, ēst gatavošana utt- tas viss uz sievas pleciem, nedrīkstēja apmeklēt bibliotēku,nedrīkstēja iet uz veikalu, -kā cietumā kopā ar saviem bērniem. Mazgāja drēbes ar ziepēm , bez veļas mašīnas) Es jau tā viņu kopu, pat dienā gadījās, ka samīlēju. Bet pie viņas jau nevarēja pieķerties, ātri grūta palika, bet abortus neļāvu taisīt.Vai es biju slikts? Es taču viņu ļoti mīlēju.

savsem k. 2. jūl 2012. 22:53

Lauris Ezeriņš būtu labs speciālists ...

Ineta L. 2. jūl 2012. 22:44

Lielos vilcienos piekrist gribās, i par emocionalo atbalstu, i par uzmundrinajuma nepieciešamību
Reālajā situācijā L-jā ir tā, ka liela daļa veču tik uzmundrinājumu un batonus ausīs vien gaida. Bet pats ir nedrošs, jo negrib mācīties, bieži ir tikai ar pamatskolas izglītību, ar specialitāti arī tjap, ļap, un tāds daudz kur aplauzies, kur nepieciešami speciālisti, kas ko prot, ne tikai muti brūķēt , būtu spējīgs emocionali atbalstīt sievieti vai pelnījis uzmundrinājumu...

Vineta K. 2. jūl 2012. 22:37

Nu,parto es nestridesos,ta varetu teik.

savsem k. 2. jūl 2012. 22:32

Nabaga sieviete - viņa nemāk sevi darīt laimīgu   ... kad vīrs nomirs būs jaiet pāsvaldībai laimes pabalstu prasīt  

Dzēsts profils 2. jūl 2012. 22:21
Autorizācija

Ienākt