skūpstu ABC........turpinām mācīties........!

5. jūl 2012. 11:03

Skūpsts ir seksuālo attiecību būtiska sastāvdaļa, kas pieder vairāk pie priekšspēles. Tāpat kā mēs sakām, ka priekšspēle ir tad, kad divi cilvēki vispār sarunājas... Es to saucu par cilvēku tuvināšanos, par mēģinājumu izjust un pietuvoties tā, lai notiek tas saplūšanas akts, kas ir gan skūpstā, gan seksā. Kādreiz tas ir arī garīgais orgasms, kas notiek tad, ja cilvēki tik labi saprotas, ka viņi elpo vienā ritmā.

Tikšanās skūpsts
         Atnākot uz randiņu, mīļi un maigi noskūpsti savu mīļoto — tiesa, to jāpaspēj izdarīt, pirms viens otram bilstat kādu vārdu. Tā ir garantija, ka randiņš būs izdevies un rāmi un mierīgi skūpsti pāraugs ugunīgi karstos un atkal atgriezīsies rimtās un lēnās kustības. Šādi skūpsti vienmēr paliks atmiņā, jo ir tik labi nerunāt, it sevišķi pirmajos randiņos, bet skūpstīties tā, ka liekas — taureņi pa vēderu lido.

Franču skūpsts
             Tas tiešām ir aizkustinošs skūpsts: pāris saskaras ar mēlēm vai iesūc viens otra mēli savā mutē. Daži to sauc par dvēseļu, bet paši franči — par angļu skūpstu.

Laizošais jeb vīngliemeža skūpsts
          Pirms sākat skūpstīties ar draugu, nolaiziet partnera lūpas — tad skūpsts būs mitrs un kaislīgs, kas abus partnerus tuvinās un pamatīgi iekvēlinās. Iespējams, ka tā būs priekšspēle kvēlam seksuālam kontaktam.

Apakšlūpas skūpsts  
          Tā laikā mīlētāji pārmaiņus satver viens otra erotiski jutīgo apakšlūpu un sūc to savā mutē. Uzbudinošs un mīlniekus tuvinošs skūpsts. Ja partneris neiebilst, apakšlūpu var arī maigi pakodīt.

Drebošais skūpsts
          Viegli kustina apakšlūpu tajā brīdī, kad mīļākais piespiedis savas lūpas sievietes mutei. Abpusēja bauda.

Ledus skūpsts
          Nemanot, paņem mutē ledus gabaliņu. Un, kad viņa lūpas tuvojas tavām lūpām, pēkšņi ar mēli ieslidini ledus gabaliņu viņa mutē. Pilnīgi noteikti pārsteigums būs izdevies. Tas ir labs veids, kā iepriecināt savu mīļoto.

Karstais un aukstais skūpsts
      Žņauga lūpas, līdz tās deg kā liesmās, tad paņem mutē ledus gabaliņu, un mīlas ugunskurs dzisīs ar aukstajiem skūpstiem. Otrs variants ir pūst elpu un ar vēsmu atdzesēt drauga lūpas.

  Saldais skūpsts
         Ēdot putukrējumu, paņemiet kādu gabaliņu mutē un tad ar lūpām sniedziet to savam draugam.

Vakuuma skūpsts
          Pagriezieties ar muti  pret muti, cieši piesūcieties drauga mutei un ievelciet elpu tā, lai izsūktu gaisu no partnera mutes. Rotaļīgs skūpsts.

Dziļais skūpsts
       Ja patīk  partneriem mīties ar dzīvīguma sulām. Šis skūpsta veids lieti iederēsies seksa laikā. Īpaši augstvērtīga orgasma sasniegšanai sievietei iesaka mēles galiņu pirms orgasma tuvošanās atspiest pret aukslējām uzreiz aiz zobiem. Pēc tam, orgasma laikā, mēle jāatdod partnera mutei, lai viņš maigi un ar mīlas jūtām zīstu saldās siekalas, kas izdalās orgasma ekstāzes laikā.

         Un kāds ir JŪSĒJAIS skūpsts? Kuram dotu priekšroku?

Atslegas vārdi: Skūpstu abc0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Gundars Ī. 6. jūl 2012. 21:19

Ineta L. 6. jūl 2012. 21:09

Šodien- 6.jūlijā ir Starptautiskā skūpstu diena!
Dārzniece visus amigos kārtīgi sagatavoja!
" ...pirmo reizi par skūpsta nozīmi sāka aizdomāties Platons. Viņš apcerēja to, kāpēc cilvēki skūpstās. Rezultātā Platons izvirzīja skūpstīšanās teoriju. Senos laikos cilvēks bija noformēts kā apaļa bumbu. Viņam bija četras rokas, četras kājas un divas galvas: gan vīrieša, gan sievietes. Tā bija vienotna radība, kas bija ļoti augstprātīga. Tādēļ Dievs Zevs sadusmojās, un par sodu sadalīja to divās daļās - "vīrieša" un "sievietes". Un tikai ar skūpstu, saskaņā ar Platonu, tā savienojas vēlreiz. Zevs nevēlējās, lai šis sods dotu cilvēkiem prieku, taču viss izvērtās savādāk .."
http://epadomi.lv/gudrinieks/05072011-6_julijs_starpautiska_skupstu_diena

Dzēsts profils 6. jūl 2012. 14:44

tikšanās skūpsts
         Atnākot uz randiņu, mīļi un maigi noskūpsti savu mīļoto — tiesa, to jāpaspēj izdarīt, pirms viens otram bilstat kādu vārdu. Tā ir garantija, ka randiņš būs izdevies un rāmi un mierīgi skūpsti pāraugs ugunīgi karstos un atkal atgriezīsies rimtās un lēnās kustības.  

Sito nakosaja  aklaja randina  pameginasu  . (cerams neko nesajauksu un menti  nesavaks...  )
bet vispar    skupstisanos  izdomaja  pasazieri  lai  kristu   uz nerviem  soferitim
( parasti man )

Ivo E. 6. jūl 2012. 12:14

Skūpsti atrisina daudzas problēmas , ietverot sevī patīkamo un lietderīgo !    

Guna a. 5. jūl 2012. 17:26

Skūpstoties galvenais ir garša - tai jābūt Mīlestības garšai !  
Viss pārējais ir sekundāri , un notiek pats no sevis , nedomājot pat ...  

Ineta L. 5. jūl 2012. 15:09

Vai kādu apliecību ar dos pēc teorētisko kursu beigšanas? Jeb nepieciešamas praktiskās nodarbības

Moon M. 5. jūl 2012. 14:56

.........vai ne .un tad vēl pa vidu tādu kārtīgu atraudziņu..............pēc karbonādītēm un kotletītēm ..un bučoties tik tālāk

Dārzniece K. 5. jūl 2012. 14:40

                    Tad jau Tu bučotos, kamēr zefīru un marmelādes kule būtu tukša... Un vēl karbonādīti un pāris kotletītes Tev mutītē iestumt tā ledusgabaliņa vietā......

Aivars K. 5. jūl 2012. 14:20

dārzniecīt, redz cik tu prātīga.. un vēl to ledusgabaliņu var ar zefīriņu aizstāt..p

Dārzniece K. 5. jūl 2012. 14:04

             Tad jau iznāks ČUPŪ-ČUPS............

max m. 5. jūl 2012. 13:34

Pamégini uzpûst sho,uz vietàm kuras taisies skûpstiit!

Dārzniece K. 5. jūl 2012. 13:22

            Es arī esmu izbrīnīta par to ledus gabaliņu.....man liekas, ka tad beigtos skūpstu nakts vēl neiesākusies.........   Varētu marmelādītes šķēlīti paņemt mutē..........Jādomā, tas gan būtu brīnišķigs un praktisks pārsteigums.........

Moon M. 5. jūl 2012. 12:42

Ledus skūpsts ....Dārzniec -vai ledus gabaliņa vietā nevar izmantot ko citu ar  ?

Dzēsts profils 5. jūl 2012. 11:14

Hm...,sen tas bij...mja

Autorizācija

Ienākt