Es jau tik tā pat vien ...

18. jūl 2012. 19:09

Ārā mazliet līņā, lietutiņš ar sauli pamīšus rotaļājas, bet man, mājup negribās steigties. Šoreiz darbus atliku maliņā un pats pakavējos darbnīcā, kuru nu jau droši saucu par savējo, jo es vairāk atrodos darbnīcā strādājot, nedz, ko citu darot. Bet šī ir tā reize, kad nolēmu iekāpt AmigosĀ, bet īsti neizdomāju tēmu, tāpēc, uz labu laimi izvilku no muzikālā arhīva pirmo trāpijušos dziesmiņu un nāku pie jums *amigosieši*, dungojot līdzi šai dziesmiņai ... :))

Atslegas vārdi: tā pat vien padungosim0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

vnk S. 18. jūl 2012. 20:34

....ja man būtu pelmeniši..... es pacienatu....bet man nav.....

Ineta L. 18. jūl 2012. 20:31

neesmu traamīga un aizdomīga, nepavisam. Un galvu manu neviens nav pat mēģinajis grozīt . Vienk tāds trauksmains laiks darbā- pēdējās dienas pirms atvaļinājuma, rukāju ka mazais moris, līdz ar to nav enerģijas.

uz V. 18. jūl 2012. 20:30

Jā, es tulīt arī skriešu pāri peļķēm laipojot uz mājām, cept kartupelīšus un gatvot kulinārisko brīnumu vakariņās. Nu ļoooti sagribējās ēst Solvitiņ ...    

uz V. 18. jūl 2012. 20:27

Ineta, tu tik tramīga un aizdomīga pēdējā laikā kļuvusi, -kurš jau paspēja sagrozīt tavu prātu? Droši nāc šajā blogā, te nav ne viltus, ne māņu un citu profīlu es nelietoju, tāpēc jūties te droši kā mājās. Vienīgi piedod, ka pats es te reti parādos. Bet ja kādi jautājumi tev šķiet neskaidri, te vai privāti droši jautā, -atbildēšu.

vnk S. 18. jūl 2012. 20:21

....padomā vēlreiz....vai tik tiešām lietussargu vajag....varbūt ar basiņām pa peļķēm tomēt.....

uz V. 18. jūl 2012. 20:20

Ewa Saulīt, skat kā gribi, bet kalendārā vasara jau notiek    Tā siltāk satinies un dungo līdz ...    

Ineta L. 18. jūl 2012. 20:19

Man kaut kā sanācis pēdējo laiku mosties ar dažāadu putnu skaņām..nevaru vēl izprast, vai pozitīvi tas ir.. no rītiem vairāk izklausās , ka viņi par kaut ko strīdas..tuvējā liepā, te zvirbuļi, te strazdi. utt. Par cilvēkiem... no skaļiem un agresīviem, uzbudinatiem mēģinu tā tālāk turēties.

uz V. 18. jūl 2012. 20:17

Solvita, tas tak ir un tikai kā pozitīvi ...    

uz V. 18. jūl 2012. 20:15

Hi hi, tikko kā lietiņš draiskojot paspēja saslapināt mani. Tas liecina, ka nereti ir jaatcerās par lietussargu ...    
Ineta, ja cilvēks dzīvo savu dzīvi, kurā nav nekā lieka, kā vien darbs un daba ar tās skaņām. Mostoties ik rītu dzirdu aiz loga, ka mostamies mēs reizē, cilvēks varbūt tikai un vienīgi pozitīvi uzlādējies. Un, cilvēkus ar rupju vibrāciju nelaiž savā prātā, jo, tie man ir sveši, tā tad, neatpazīstu. Ar tevi tā pat Ineta?

vnk S. 18. jūl 2012. 19:52

.....vienkārši....tomēr ļoti pozitīvi......

Ineta L. 18. jūl 2012. 19:50

Dungojam, klausamies, viss izrādās ir skaņās, visa pasaule vibrācijās. Esmu dziesmas un viena tikko izlasīta rakstiņa iespaidā , jauku vakaru!
"Viss ir vibrācijas. Jebkuram priekšmetam ir sava skaņa. Ir rupjas un ir smalkas vibrācijas. Rupjās mēs redzam, smalkās dzirdam. Arī mēs katrs skanam, katrs mūsu orgāns, katra šūna skan. Vesels orgāns skan savādāk nekā slims. Vesels cilvēks skan savādāk nekā tāds, kuram ir kādas problēmas. Emocionālas, mentālas vai fiziskas. Mēs visi ikdienā lietojam vibrāciju dziedinošo dziedāšanu to pat neapzinoties – kad jūs sasitat pirkstu, parasti atskan – AU! – tās arī ir šajā gadījumā dziedinošās skaņas."
http://puaro.lv/lv/eseju-intervijas/iveta-daine-par-harmonizejoso-aija-visumu-cilveku-skirotaju-un-planetam

Ewa S. 18. jūl 2012. 19:49

mazliet linjaa?????vienkarshi drausmiigs laiks..bet paspeeju vel autobusaa ielekt kad tikai tuvojas shis laiks..pieturinja pie pasham majam..tatad mani maz skara shis briesmiigais..vejainais lietainais rudens??varbuut ziema????nezinu..bet zinu vienu..taa nav vasara hahahahha

Dzēsts profils 18. jūl 2012. 19:44

Puķu bērni  

Vasilijs P. 18. jūl 2012. 19:30

Republikanis

Autorizācija

Ienākt