varbut tomeer atliksim uz nakamo gadu???

2. jan 2013. 14:48

....katru gadu mes censhamies sekot tradicijam un nosolamies sev kautko mainiit dzivee ar jauna gada saakumu....mainiit varam katru dienu ja gribam...bet ja kautko mainiit gribam ar 1.janvari tad to der pardomaat..jo taa nogurushi..varam pienjemt nepareizos lemumus..ja kaads jautaa no kaa nogurushi...tad taa kaa var nogurt no sveetkiem....taaa var lidzigi nogurt peec gara maratona)


....un tieshi tadeelj esmu noleemusi neko nemainiit savaa dziivee ar jaunaa gada sakshanos...lai viss iet kaa iet.....
....mans darba koleegjis apnjemies nepipeet..redzesim redzesim....apkart daudz dzirdu par to ko shogad vairs nedariis vai ari dariis....kaa amigosaa iet????kas jauns buus te???varbuut kads parvertisies pats par sevi???

Atslegas vārdi: jaunais gads5

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Alise .. 2. jan 2013. 17:34

Patiesībā, cilvēka Jaunais gads ir viņa dzimšanas diena...un tad gan der pie tā piestrādāt...ko mainīt, kādus mērķus  izvirzīt Jaunajam Dzīves gadam!

Ewa S. 2. jan 2013. 16:13

davai..uz vinju kauliem apsolu neuzdurties hahahah

Dzēsts profils 2. jan 2013. 16:12

man tiešām prieks par tevi ,ka beidzot esi tikusi vaļā no nigrilām........ zin viņi  visi praktiski ir slimi ar c hepatītu un aidu beidzot....
man viens mediķis stāstīja stāstu, viens nigrila braucot ar mopēdu bija traumējis kāju, zin kā, kauls redzams,asinis plūst ..... ārstiem jāpalīdz, nu wot, neviens nav gribējis viņam palīdzēt ....... palīdzot ārsts uz viņa kaula sadūris pirkstu,  rezultātā saslimis ar c hepatītu... ar viņiem jābūt uzmanīgam!

Dzēsts profils 2. jan 2013. 16:10

:)kaut ko mainīt varu tikai tad, ja pilnībā tam esmu gatava ar visām iekšām:DTas noteikti nebūs tik precīzi 31, decembra pusnaktī:)

Ewa S. 2. jan 2013. 16:06

Fulko....veicas veicas :))

Dzēsts profils 2. jan 2013. 15:46

ewa , kā tev veicas ar to balto mazgadīgo puiku?

Anita A. 2. jan 2013. 15:14

No maratona nogurst fiziski, no svētkiem - morāli...Es labāk joztu maratonu...Un būt par sevi trenējos jau vismaz pāris gadus. Ak, pie cik atziņām esmu paguvusi nonākt!   Labāk nemaz nebūtu sākusi

Autorizācija

Ienākt