Interesanta recepte...

31. aug 2013. 08:17

....nez kā šis garšo ....dzērveņu sviests!
Rakstīts - dievīgs uz grauzdētas maizītes....

500gr mīksta sviesta
1gl svaigas dzērvenes
1 apelsīna miza
100ml medus

Sakapā dzērvenes ar nazi (izskatās,ka tās lielogu dzērvenes,ne mūsējās no meža), ja ir vēlme pēc krēmīgākas konsistneces, tad var blenderēt.
Sviestā iemaisa dzērvenes, medu, apelsīnam norīvēto miziņu un kārtīgi visu samaisa.


Atslegas vārdi: Dzīve38617

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (8)

Ina E. 31. aug 2013. 20:37

Sviests ar medu - izklausās pēc pilnīga sviesta , no kura ,,ātras kājas,, dabūt..

Dzēsts profils 31. aug 2013. 14:36

Nezinu gan. Sviests un zaļumi vai ķiplociņi vai paprika - forši, bet dzērvenes kaut kur no citas sērijas šķiet. Žēl sviestu bojāt.

Elitá K. 31. aug 2013. 13:12

Garshiigi gan....Kaapeec garshiigas lietas vienmeer treknas?

jautrite b. 31. aug 2013. 11:10

ja gribētu pamēģināt -tik lielu daudzumu netaisītu,liktu purva dzērvenes,neliktu apelsīna mizu-tur ķīmijas pieskaņa-un vispār liekas lietot var tikai nelielā daudzumā-daudz kaloriju

Nauris N. 31. aug 2013. 09:19

Nafig ar to mizu labu mantu bojāt ?! Dzērvenes arī labāk purvā lasītas nopirkt  , tām veikala uzpūstajām nekādas garšas nava..

Leonora t. 31. aug 2013. 08:56

Paņem sagatavo un zināsi,kā garšo,bet vēl labāk,paskaties TV6 raidījumu "Just for laughs Gags"vismaz gūsi pozitīvās emocijas neka linkā.

Gita i. 31. aug 2013. 08:35

...man tik kaut kā nepatīk tā apelsīnu miza!
ja reiz dzērvenes- tad dzērvenes...priekš kam ķimizēta apelsīna miza tur vajadzīga...

Dzēsts profils 31. aug 2013. 08:22

Viss varbūt..izklausas jau tā neko...

Autorizācija

Ienākt