Ko citi nepasaka

10. sep 2013. 13:16

Zemapziņas dzīlēs ir divi kodi,no kuriem atkarīga tā dēvētā sievietes laime.Pirmais-ja sieviete it kā atgrūž vīriešus,tas nozīme,ka viņas zemapziņā ir direktīva:es neesmu pelnījusi mīlestību.Un šī parliecība dziļi noslēpta zemapziņas dzīlēs,ko sieviete iespējams,pati īsti neapzinās,vada viņas dzīvi.Šī orientācija ir programma,vadātājs,kas neļauj izkļūt no labirinta,pa kuru sieviete pati sevi dzenā.
    Ko dara sieviete? Ja sieviete zemapziņas līmenī pārliecināta,ka nav pietiekami laba mīlestībai,viņsāk pilnveidoties-izglītojas,sāk biznesu,pašrealizējas sociumā,labi pelna,ģērbjas pie visekskluzīvākā stilista,apmeklē skaistumkopšanas salonus,uztaisa frizūru pēc pēdējās modes.Viņa domā,ka tādējādi kļūs gana laba,lai viņu mīlētu,Viņa veido sevi par sievieti,kas ir pelnījusi mīlestību.Varam salīdzināt divas sievietes-vienu,kurai pilnveidošanās ir patiesas sevis mīlestības izpausme,kas bauda un priecājas par sevi un dzīvi,un cilvēkiem,un otru,kurai mūžīgās rūpes par sevi nekad negūst piepildījumu.Otrā vienmēr saka:tas ir par maz,vajag vēl.Ārēji viņas abas izskatās pilnīgi vienādas,bet iekšējais uzstādījums ir atšķirīgs.Un varbūt turpat līdzās ir pelēk,ne visai interesanta sieviete,bet,kas iekšēji ir atvērta un ar visām apzinātām,neapzinātām maņām signalizē-re,kur es esmu!Mīli mani!Viņas iekšējā sieviete atļauj vīrietim sevi mīlēt,nepretojoties faktam,ka arī viņa var izraisīt vīriešu interesi,un ar prieku tam ļaujas.
   Pārsteidzoši,bet visskaistākās dāmas,pateicoties šiem iekšējiem psiholoģiskiem izkropļojumiem,pašas nereti ievieto sevi nesasniedzamā tornī,lai gan ārēji postulē- gaidu princi!Tās var būt bailes,kas radušās no neveiksmīgām attiecībām,kad zemapziņā iesakņojusies pārliecība-mīlestība nozīmē sāpes.Tas var būt mantojums-vecāku scenārijs vai mātes attiecību matrice,kas paredz,ka vīrietim nedrīkst ticēt,ka liktenīgajam vīrietim viņu dzīvē jāienāk tā un ne citādi.
   Daudzas kļūdaini uzskata,ka vīrieši ir sievietes skaistuma patērētāji,kas izmanto sievietes resursus un prasa vēl un labāk un vairāk.Patiesībā ikviens vīrietis no sievietes baidās vēl vairāk nekā sieviete,jo mūsu sabiedrība vīrietim izvirza augstas prasības,viņam visu laiku jābūt līmenī,pretējā gadījumā-sieviete viņu kritizēs....mēs mīlam!

Atslegas vārdi: attiecības38696

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 11. sep 2013. 13:54

Ja sieviete nepienem pati sevi taadu, kaada ir- vienalga- vinjai ir 25- vai 55 gadi--- tad blogaa aprakstiitais buus tiira patiesiiba. Bez siem kodiem  zemapzinaa , protams, ir veel gana daudz visa kaa, tomeer - nekas nepareizs te uzrakstiits nav.Vieniigais, kas te netiek taalaak staastiits- kaapeec ir taa, ka sieviete sevi uztver kaa nepilniigu un neinteresantu personiibu.. tur gan ir jaaskataas katrs gadiijums individuaali. Un - nav taa, ka neviens par siim lietaam nerunaa- psihoterapeiti, psihologi runaa gan... tikai- ne vienmeer pasi cilveeki ir gatavi dzxirdeet par sevi ne to patiikamaako , un nav gatavi arii pasi straadaat ar sevi- lai kaut ko mainiitu savaas dziivees.   

Leonora t. 11. sep 2013. 11:38

Diezgan kategoriska intonācija var aizvainot cilvēku un radīt atbildes agresiju un problemātisku saskarsmi.Jebkurā situācijā vismazāk riskanta ir argumentēta informācija,nevis vispārīgā.Cilvēku pārkliegt nevar,jo cilvēks,kas kliedz,dzird tikai pats sevi,kur nu vēl diskusijās.

Arta P. 11. sep 2013. 08:39

No kurienes rodas tādi prātojumi....Kā var zināt cik kodu ierakstīts sievietes zemapziņā? Tāda sievietes psiholoģija, kādu jūs aprakstāt, sliktākā gadījumā varētu būt apmēram 23 līdz 25 gadus vecai neveiksminiecei, kuras draudzenēm jau sen ir otrās pusītes, bet viņai nē- un tad nu jāsarauj, jāpilnveidojas, lai vīrieši mīlētu   Bet tādi gadījumi dzīvē nav sevišķi bieži sastopami.
Un arī pilnveidojoties, tāda sieviete neko prātīgu nedabūs, ja tik ļoti centīsies...
Dzīve ir vienkārši JĀDZĪVO gan priekš sevis, gan apkārtējiem tuvajiem, mīļajiem cilvēkiem, un tas, par ko jūs tur rakstiet, atnāks pats par sevi, atliks tikai izvēlēties!  

Kurzemniece E. 10. sep 2013. 21:42

ko iesākt ar bailīgajiem?

Vineta K. 10. sep 2013. 20:46

Un,tomer,japadoma.

Dzēsts profils 10. sep 2013. 20:31

Filozofētāji-vīrieši ir garlaicīgi.

Leonora t. 10. sep 2013. 18:14

Labs blogs,bet ....viens bet.Kādā tad virzienā jāpilnveidojas sievietei?Varbūt tiešām nostiprināt savu raksturu ar stipriem pārliecības,izturības,gribasspēka paneļiem.Citu cilvēku dabu,turpretī atmaidzināt ar labestīgumu,viņu lepnību savaldīt ar lidzcietību.Bet te rodas vēl viens svarīgs jautājums.Kas tad ir šīs citas-nepietiekami labestīgas,nepietiekami godigas un neatsaucīgas?Ak vai!Tas esam mēs pašas,bet tikai apkārtējo skatījumā.Citos saskatām to,ko nepamanām sevī.

Ingrida X. 10. sep 2013. 14:51

...........it kā zināmas lietas..., bet- jā!- ir, ko padomāt..
saturīgs blogs.

Dzēsts profils 10. sep 2013. 13:48

tiešām interesants raksts...lai vai šo to jau zinam, nekad nenāk par skādi pārlasīt vēlreiz šo domu  

Dzēsts profils 10. sep 2013. 13:33

Un sieviete kura visu redz tikai caur savu šauru prizmu nekad nebūs tik pat veiksmīga, kā tā kura ir atvērta un visā redz pozitīvo, pat cita nievājošā attieksmē.

Elitá K. 10. sep 2013. 13:26

Pareizi-iekaarojama,miilaama Sieviete nekad neuskatiis,ka nav ,neeksistee -IISTI Viirieshi,pilnveidos Sevi un savas Dziives liidzCilveekus !!!

Autorizācija

Ienākt