Nevainot Dievu nelaimēs...

24. nov 2013. 09:54

”Aizķēra” Rīgas arhibīskapa-metropolīta Zbigņeva Stankeviča teiktais...
Uz ļaužu jautājumiem-kāpēc Dievs tādu traģēdiju pieļāva, viņās atbild it kā Dieva vietā -

Kur bija visi tie, kuri bija atbildīgi par to, lai šī ēka būtu droša, lai cilvēki tur varētu uzturēties, neriskējot ar savu dzīvību? Es taču jums esmu uzticējis zemi un tās apsaimniekošanu un apsolījis Savu palīdzību, ja vien jūs to vēlēsieties.
Ja jūs ignorējat Mani un Manis dotos dzīves "satiksmes" noteikumus (10 baušļus), tad tomēr Es nelaupīšu jums doto brīvību, padarot jūs par robotiem. Jo brīvība ir lielākā Manis dotā dāvana jums un Es to līdz pasaules beigām no jums neatņemšu. Tomēr jums pašiem būs jāuzņemas atbildība par to, ko būsiet izdarījuši ar zemi, par jūsu rīcības sekām."

Kā mūsdienās notiek celtniecība ..lasīt pievienotajā linkā
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/136782/pieredzejis-buvuznemejs-atklati-stasta-par-buvniecibas-aizkulisem-riga


Atslegas vārdi: Dzīve38593

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (29)

savsem k. 25. nov 2013. 21:53

Nu labi , es kā dievs nedošu govīm brīvību - pie laba gala tas nenoved   . Lai dzīvo kā roboti   !

Gita i. 25. nov 2013. 21:51

.....nav nav slikts, kuku   ....kaut ar mēs runāja viens par šņori-otrs par kazu vai govi !
tā kā lai nu paliek...paliksim katrs savā vietā  

savsem k. 25. nov 2013. 20:22

Nesaki vis ,Gita - ja nu tās smadzenes sūdīgi uzbūvētas , tad cilvēks pie tā nav vainīgs jo pats sevi neradīja . Un mans salīdzinājums nemaz nav tik slikts - dievam bakus cilvēks tāda gove vien ir ..

Nauris N. 25. nov 2013. 14:56

Neizdzīvotas dzīves .................bez vecākiem palikušie bērni .   Ne jau Dievs to gribēja , vai darīja , ļaužu roku tas darbs!   Nelieši jāatrod un bargi jāsoda , lai neatkārtotos tādas traģēdijas !

Gita i. 25. nov 2013. 11:54

.....kuku salīdzinājums (23.00) bija galīgi neveiksmīgs ...cilvēkam ir smadzenes un viņam pašam jāatbild par savas rīcības sekām!
Iepostēju vēlreiz jau bloga tekstā izcelto  domu- Es (Dievs) nelaupīšu jums doto brīvību, padarot jūs par robotiem.
Cita runa,ka pārāk bieži piesaucam-paldies Dievam....vietā un nevietā un nedomājot par kontekstu! Kā tavā piemērā,Aleksandr.
Bet tā jau cita tēma  

Aleksandrs V. 25. nov 2013. 11:15

Gita,vai netiek pārspīlēts tas ,,Dievs,,...???
Kur tik dzirdi,lasi,tur "Dievs,Dievs,Dievs...."
Pētersone - Godmanei,tv.žurnālisti ņemot interviju,:jaut.,kā darbojās glābšanas darbinieki.....;atbild,, Paldies ,,Dievam,,ne viens nav cietis,pēc trešā iebrukuma.....,, Visi mēs priecājamies,ka ne viens nav citis,un visu cieņu izsaku glābējiem,kā arī visām glābējvienībām,bet kāds sakars tam,,Dievam,, Sanāk,ka Dievam
ir izvēles programma,vienus žēlot,otrus viņsaulē laist.....
Tas,ka mūsu sistēma ir Ārpus Katras Kritikas,Tas gan -  tur tā vaina !!! Neviens ne par ko neatbild.....Bomzis nozog maizes klaipu,viņu visi redz,visi soda,administrācija izsauc varas vīrus - soda...Izrādās,cik ir uzmanīgi....Milzīgās kļūdas - neredz,kā arī nesajēdz,tur klusē - NERENTABLI !!!
Kas attiecas uz kuku,Gita,tad kuku pareizi izteicās un vietā salīdzinājumi.

Dzēsts profils 25. nov 2013. 11:10

ēka jau sen par sevi briidinaaja- par daudz uzkrauts...un apakša kapu rok!!!...
Signalizācija bij vienīgā, ar kuru šai ēkā bij viss KĀRTĪBA!!!---to var pieskaitīt Dieva balsij...kurā neviens neklausījās, bet mēģināja apklusināt...

Sandris X. 25. nov 2013. 09:27

Dievs deva izvēles brīvību , nenoņemot atbildību par izvēles sekām .Te nu redzam sekas bezatbildībai , alkatībai .Lai arī cik smagi teikt ,  sirēnas  brīdinājumus dzirdēja arī bojāgājušie , bet turpināja bezatbildīgi iepirkties , par ko samaksāja ar augstāko cenu - dzīvību.Taču tas nenozīmē , ka drīkst palikt nesodīti īstie šīs traģēdijas vaininieki .

Jauka D. 25. nov 2013. 09:08

Nevajag vainot DIEVU.Cilveeks pie visa ir vainiigs,lai kur cilveeks ietu visur ir posts un izniiciiba .Nekaa sveeta vairs nav.Cilveekam jaamainaas,nevis jaavaino DIEVU.

Gita i. 25. nov 2013. 07:41

................šoreiz tieši tu,kuku ,esi iegājis dziļi kāpostos-salīdzinājis nesalīdzināmas lietas !....no tevis ko tādu negaidīju-tā domgājienu  

Ivo E. 24. nov 2013. 23:53

Upurēs Kuku govi ,   citi DIEVI taču nesodīs savu kolēgu ..

savsem k. 24. nov 2013. 23:00

Iedomāsimies , ka esmu Dievs un man ir govs . Es dāvāju viņai brīvību - un viņa aiziet kaimiņu kāpostos ... kas atbild par sekām - Dievs vai govs  

savsem k. 24. nov 2013. 22:43

Nu , ja dievs radīja cilvēkus - tad arī to brūkošo celtņu būvētājus pie reizes  . Katram jāatbild būtu par savu preci ..

Frēzija v. 24. nov 2013. 22:26

  Dievam  cilvēku vietā nav jāstājas tiesas priekšā, Viņš celtnes nebūvē.

savsem k. 24. nov 2013. 21:29

Jā , jā .....tad rodās jautājums , kam tāds Dievs vispār vajadzīgs , kurš ne par ko neatbild -  tikai gudrus padomus dot kā ... nu , apmēram tā kā Sudrabas kundze , kad bija valsts galvenā kontroliera amatā  

Raivo K. 24. nov 2013. 19:40

Peļna forever ! Potenciālie aizdomās turamie jau rīkojas , ziņo masu mēdiji - nobēdzinot dokumentus, safabricējot citus ar atapkaļejošu datumu ..mašinērija ir iedarbināta !   

Kurzemniece E. 24. nov 2013. 18:12

Dievs cilvēkiem dod brīvu gribu,bet iepriekš it kā brīdinot.

Dzēsts profils 24. nov 2013. 17:03

dievs mūs rada, dievs mūs vada.....un šie vārdi ir bībelē rakstīti........
bet tas ko gitiņa sarakstījusi vai citējusi kāda pajoliņa teikto.......nav bībelē rakstīts....nekas par brīvību utt...... kā tu vari būt brīvs no dieva, ja tev tas ir visapkārt? tu esi atkarīgs no viņa ....... un nevajag te sacerēt stāstus , ka bez dieva ziņas kaut kas notiek.....
jautājums ir tikai , vai vairs ziedos desmito tiesu cietušie bērni? vecāki ? utt   baznīcām un uzturēs šos pesteļotājus turpmāk????

Dzēsts profils 24. nov 2013. 16:59

mūsu valstī neviens cits kā dievs nav vainīgs .....traģēdijās , nelaimēs.

Inese A. 24. nov 2013. 15:45

Tas tik ierasti savā neizdarībā kādu vainot -Dievu , likteni , sliktu laiku . Kamēr netiek sodīti īstie vaininieki , nebūšanas turpinās, cieš cilvēki .

Autorizācija

Ienākt