Man iemācīts,ka vienīgā

24. jūl 2014. 00:47

starptautiskā  valoda ir angļu un mediķiem-latīņu.Olimpiadē  arī tā bija,tāpēc nesaprotu ,kāpēc pasākums Jūrmalā, noris kaimiņzemes valodā ,pat atklājot  nepasakot"labvakar"valsts valodā,kurā pasākums notiek.Vai ta jāsauc par pieklājību jeb ņirgāšanos?       Tūristi mēdz cienīt zemi,kurā ierdās.

Atslegas vārdi: valodas25

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 24. jūl 2014. 23:33

dziesmu vaardi ir melodijaaaaaa...komponists tos veelreiz atklaaj notiis...taas kaa putni uz draatiim tup...un paarlido ar jaunu vaardu, jaunaa izjuutaa. Visas pasaules vaarninjas dzied vienaa valodaa-gan mazaa kaija sapratiis

savsem k. 24. jūl 2014. 21:50

Mācīties , macities un vēlreiz macīties - kā teicis dižais Ļeņins  

Dzēsts profils 24. jūl 2014. 13:37

Juuramala nenoraida sho paaakumu, tas ir ienesiigs bizness. Biznesa valoda ir NAUDA.
Un ir pietiekoshs fanu loks, kas nodroshina pilnu skatiitaaju Zaali. Juurmala-taa ir tradiicija Pasaules merogaa

Dzēsts profils 24. jūl 2014. 12:38

Nelienu, kur mani neviens negaida. Ja gribi dzirdēt latviešu valodu, aizbrauc uz lidostu.

Ritma R. 24. jūl 2014. 08:21

Neinteresējos par šo pasākumu . Attiecībā uz valodu - kurš maksā , tas pasūta mūziku , taču latviešiem tā klanīšanās kungu priekšā ir jau reflekss .Diemžēl .

Jurijs Ķ. 24. jūl 2014. 06:28

Tas ir rezultāts ilgam selekcijas darbam, atlasīt indivīdus, kas nespēj, vai tikai ar grūtībām spēj adaptēt citu valodu un kultūru. Tas tika darīts mērķtiecīgi ar domu rusificēt sev pakļauto zemju pamatiedzīvotājus, jo liela daļa krievu nespēj apgūt nevienu svešvalodu, nesaku, ka visi, bet liela daļa. Tā pat kā mūs latviešus padarīja par kalpu tautu, sākot ar inteliģences vardarbīgu slepkavošanu, jau krustnešu invāzijas laikā baltijas teritorijā. Inteliģenci izkauj mākslīgi selekcionējot tos kas paklausa un pakalpo galvu nepacēluši, tā darīj Vācietis, tā rīkojās arī krievs un rezultātā LV ir maz tādu kas spēj vadīt un valdīt, jo ģenētiski mums tas ir atņemts.

Dzēsts profils 24. jūl 2014. 01:07

Manā kaimiņmājā arī   runā savā valodā un es tur neeju   kā arī uz pasākumu Jūrmalā  

Autorizācija

Ienākt