Kā ieekonomēt laiku....

14. sep 2014. 14:14

Lai ātrāk tiktu pie mizotiem āboliem vai kartupeļim,
piedāvājums,kurš,cerams,netiks peļams....



Tomātu sagatave,ātri un fiksi ..  
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_739063831&feature=iv&src_vid=S1hTKfkJtzM&v=AbUF-VlOySg

vēlamies atbrīvoties no olu dzeltenumiem - lūdzu


                                 utt.
      Patīkamu ēdienu gatavošanu !

Atslegas vārdi: sias un tas17

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

miillSniegpulksteniite (. 17. sep 2014. 00:45

vienkārši to tērēt savam priekam, praktiski, ar patiku , sava veida kaifa - lovi...

Aleksandrs V. 15. sep 2014. 13:21

Re,ieintrigētie aug augumā...   

Ritma R. 15. sep 2014. 12:10

Ābolus ,,neskūšu,,   bet olu dalīšanas metodi izmēģināšu !    

Aleksandrs V. 15. sep 2014. 08:59

Es arī mīlu ēst ābolus ar mizām - neskūtus...   

Guna a. 14. sep 2014. 21:00

Oii..., rīt mūsmājās - brokastīs omlete būs ! tāāāda - paliela ...,   vajag taču tos oliņ - boliņ dzeltenumus ->>>tā cmuki padresēt ...
Beeet ...,tā ābolu skūšana - tā gan ne visai ,   manC ar visu miziņu šamos ņammā un visādi citādi gatavo - nenoskūtus ...    

Dzēsts profils 14. sep 2014. 17:49

Aleksandrs V. 14. sep 2014. 17:48

Kū,ideāli varianti..

Dzēsts profils 14. sep 2014. 16:54

Nagliņ krosenes vislabākais palīgs pie karbonādēm...viegli klapētām derēsča ča čaaaa deju soļi...savukārt, vieglāk sakožamām izlīdzēties ar polku vai galopa palēcieniem

Aleksandrs V. 14. sep 2014. 16:46

Kā saklapēt gaļu...,cerams,ka mājās ir apavi ar rievotu papēdi...Tālāk,aptin gaļu alumīnija follijā un trauku dvielī....Kad tas viekts,sāc lēkāt vai dancot,un jaut.  atrisināts....

Aleksandrs V. 14. sep 2014. 16:39

Kū, jauki,ka izsauca interesi...   

Dzēsts profils 14. sep 2014. 14:52

Tev, Kū ..nav saglabājies veļas rullis no veļas mašīnas Rīga -13?    drusku uzlabot un būs labais   

Dzēsts profils 14. sep 2014. 14:46

Nav pamācības, kā karbonādēm gaļu ātrāk un vieglāk saklapēt?Starp kàdiem režģiem varētu iespiest???

Dzēsts profils 14. sep 2014. 14:41

..Interesanti..cik tīra virtuve pēc tādas ābolu mizošanas?

Atis K. 14. sep 2014. 14:40

Kādreiz bija mums 30-o gadu ābolu mizojamais.Nomizoja,sagrieza spirālē un serdi kā cilindriņu izgrieza.Vajadzēja tikai uzspraust uz dakšiņas un griezt rokturi.

Dzēsts profils 14. sep 2014. 14:36

Kū..tiešām var iekrist azartā.. ar tām olām..un ja vēl uzreiz nesanāk..Nu nekas..liela omlete toties sanāks..

Dzēsts profils 14. sep 2014. 14:34

Fantastiski...var iekrist azartā tik ļoti , ka mājās visticamāk pietrūks olu, ar kurām spēlēties

Autorizācija

Ienākt