Sievietes kā jau sievietes

9. jan 2015. 18:35

... Dažādas, pat ļoti atšķirīgas. Tas nekas, ka daļa vīriešu dusmās izbļauj: "Visas vienādas!" Gan mēs, gan vīrieši apzinās, ka esam katra viena vienīgā tāda (lai gan cilvēku pētnieki cenšas iegalvot, ka kaut kur esot ļoti līdzīgi mums dubultnieki... bet tā tika līdzības šķietamība) .  Viena no dažādības izpausmēm- āriene. Daža vairāk to pucē un ievēro veselīgu dzīvesveidu, dažai tas mazāk rūp, bet kaut ko jau darām, ģērbjamies, mazgājamies, dažreiz kaut ko pakrēmojam arī.
   Neko jaunu neatklāju, vienk. šodien piesaistīja daži video.
   1. ir jauks ieskats matu sakārtojumu, tērpu, galvasrotu vēsturē glāsmainas mūzikas pavadījumā:


https://www.youtube.com/watch?v=cOS3ILmdGAo#t=199
    2. šis ir multiplikācijas variantā, bet barbariski asiņains, ar vājiem nerviem labāk neskatīties- doma, cik sapratu ir tāda, ka sievietes pēdējā laikā pārforsē ar skaistumkopšanu un sevis "pilnveidošanu" (šodien kaut kas ieteica draugiem.lv)


https://www.youtube.com/watch?v=odCYTSdy3IA

   Ek gribas būt skaistai, iekārojamai, bet dabisko ritumu tomēr arī derētu respektēt un priecāties par dzīvi ar visu, ko daba devusi (vienā eksemplārā )!  Nedēļā esot jānoskrien tik km, cik ir gadu
   Tātad mazāk jārij, biežāk jāvingro un jāuzturas svaigā gaisā un labā kompānijā (to es sev )

Atslegas vārdi: dzīve38590, sieviete3743, skaistumkopšana21

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (231)

Ineta L. 14. jan 2015. 18:49

Lilij, jā, lai izdodas Rehabilitologs man šodien sarakstīja brīnumus, gan ergoterapeitu, gan uztura speciālistu...un ko vēl tik ne, vingrošana, protams, pirmajā vietā

Dzēsts profils 14. jan 2015. 09:20

Ineta, labs ieraksts par mums- sievietēm! Tik tiešām mēs esam tik atšķirīgas savā būtībā (arī neko jaunu nepateicu.. ) Nelasīju, ko šeit ir kāds ko sacījis..utt..- ''vilciens aizgājis, lai iesaistītos sarunā..bet šis man patika no Tevis teiktā  :  Tātad mazāk jārij, biežāk jāvingro un jāuzturas svaigā gaisā un labā kompānijā  (to es sev  )
To es arī sev!     Lai mums izdodas!

Marekss L. 11. jan 2015. 17:39

Pelni naudu internetā ar http://goo.gl/4uXcNu tas tiešām strādā. Sākumā pats neticēju, bet tagad vairs nezinu kas ir naudas problēmas.

Ineta L. 11. jan 2015. 12:50

jāprot ...aizdevumus nav prāta darbs ņemt, nekad, nezini, kurā brīdī krīze ciemos atskries

Vasilijs P. 11. jan 2015. 12:47

Japrot aprekinat gimenes budzetu...atraitnis

Ineta L. 11. jan 2015. 12:45

Vasilij, Tu arī ar Mareksu sadziedājies?

Vasilijs P. 11. jan 2015. 12:43

Nauda nosaka vissu-atraitnis...

Marekss L. 11. jan 2015. 00:13

Pelni naudu internetā ar http://goo.gl/4uXcNu tas tiešām strādā. Sākumā pats neticēju, bet tagad vairs nezinu kas ir naudas problēmas.

Dzēsts profils 10. jan 2015. 12:03

ilgi domāju, kas tā Ilga par cilvēku...(ne vīrietis, ne sieviete, tas būtu štrunts)
Vo! Pareiz kuku pateica...tiešām riktīga un riktīga sociopāte! Un pilnīgi sliktākajā šā apzīmējuma nozīmē. Nebeidz par sevi brīnīties un priecāties. + iespaidīgs un smags narcisma gadījums. Un vienalga kas to rakstījis vai kopējis no kautkurienes.
Nepiļī...- ai jopcik!

Ineta L. 9. jan 2015. 23:11

Ilga ilgaida 23:00
Redzu, ka Tev tā Sandra ir iepatikusies, citē vien, pietaupīšu to dzēšanas prieku citām rezēm , ja vien pats neizdzēsīsies ātrāk...

Ilga i. 9. jan 2015. 23:00

Tas viss sākās pavisam negaidīti. Nekad nebūtu iedomājusies, ka tas var sagādāt tik patīkamas sajūtas. Likās, ka visi magnētiskie lauki saslēdzās dažās sekundēs. Viens skatiens, telefona nummuru apmaiņa, tikšanās, smaids, smiekli, ļoti, ļoti daudz smieklu un pozitīvu emociju. Labs atmosfērs un laba kompānija. Jaunu saīsinājumu ieviešana. Lielas, jaunas un brīvas atklāsmes. Dauzīšanās ar erotiksu pieskaņu, ķircināšana. Viss, kas man tā pietrūka. Un tajā pat laikā varu darīt ko gribu, mani neviens nemāca, neizsaka sliktas piezīmes, nepiļī. Ļauj būt un beidzot neizlikties.

Kad esmu ar tevi, jūtos kā burbulī. Nē, tā noteikti nav mīlestība. Bet mēs tik daudz sarakstamies, sazvanamies, domājam viens par otru. Tas mani nedaudz padara bažīgu. Bet mākslīgi jau neko neierobežosi. Mums tāpat katram ir savi pienākumi, lietas, štelles. Bet arī nesarunājot iepriekš, satiekamies atkal un atkal. Un līdz rītam runājam niekus, smejamies, ēdam, dzeram, ejam vannā, bučojamies un skūpstamies- citreiz mierīgi, citreiz it kā gribētu viens otru apēst.

Dzīve man ir piespēlējusi jaunu kārti, jaunu atklāsmi. Jaunu tikšanos – kas mani ļoti iepriecina. Es zinu, ka tas nebūs uz mūžiem. Fantastiskas sajūtas. Acis pašas veras vaļā un sāku saprast lietas par sevi.

Es trīs reizes nospļāvos sev pār plecu, lai nepieļautu vecās kļūdas. Un zem deguna murmināju: ”Saņemies, saņemies!” Tā ir tikai spēle, bez nosacījumiem. Baudi! Kad tas beigsies, beigsies... Būs pavasaris, plauks puķes... un tevi atkal kāds lutinās ar nesamākslotiem komplimentiem. Tā no sirds, bez vēlmes tevi sašņorēt.

Ineta L. 9. jan 2015. 22:59

nu re, jau nāk

savsem k. 9. jan 2015. 22:58

Jā , nu jau kārtējais citāts klāt   Labunakti   !

Ilga i. 9. jan 2015. 22:57

Man šorīt sāpēja galva. Par daudz Jazz, lielie ābolu pīrāgi un vieglprātības. Aizpildu savu drūmo laiku ar nevajadzīgām nodarbēm un trulu naudas tērēšanu. Jā, nedaudz pārskrēja skudriņas un skurbums radīja ideju par mūzikas instrumentu apgūšanu. Jo ar mūziku arī var ieiet sava veida transā, tu kaut ko radi, saspēlējies ar citiem un tava mīmika tevi padara ievainojamu, jo tu jau esi prom, neesi vairs ar mums. Esi savā tonalitāšu un nošatslēgu ceļojumā, lido ar do, re un fa diēzu vienā kosmosā, pilnīgā bezsvara stāvoklī.  

Ineta L. 9. jan 2015. 22:57

Laikam būtu jāiet čučēt, tikai bail, ka "Ilga" sastieps pilnu blogu ar "makulatūru"

savsem k. 9. jan 2015. 22:50

Jā ...sociopātiem  slikti gan šā , un slikti tā ... tāpēc jau viņi ir sociopāti  

Ineta L. 9. jan 2015. 22:47

Līdzīgiem tipiem paliek garlaicīgi vienā kompānijā, nav uz kā fona izcelties

savsem k. 9. jan 2015. 22:39

Tas droši vien būtu tā - līdzīgu tipu sabiedrībā  

Ineta L. 9. jan 2015. 22:35

galvenais, labā kompānijā

Dzēsts profils 9. jan 2015. 22:34

jā, Robīts ir nerātnis......  

Autorizācija

Ienākt