Ļoti sulīgas, pildītās kotletes recepte

2. mar 2015. 16:50

Ļoti sulīgas, pildītās kotletes recepte.


Sīpolus smalki sagriež liek uz pannas eļļā un cep.Maizei lej ūdeni un atliek maliņa.Gatavojam pildījumu, cieti vārītu olu sakapā, pievieno rīvmaizi, pētersīļi un daļu no ceptiem sīpoliem visu kārtīgi samaisa.Maizei pievieno atlikušo daļu sīpolus,paber ar sāli,pipariem liek klāt malto liellopa gaļu un mīca līdz masa paliek viendabīga. No gaļas masas  veido plācenīti,tā vidū liek pildījumu.Veidoto kotleti,apviļāt rīvmaizē un apcepiet no abām pusēm un kārto cepamtraukā. Kotletes liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C 10-12 minūtes.Sanāca 4-pildītās kotletes.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos


Sastāvdaļas
Liellopa maltā gaļa 200g
Baltmaize 40g
Cieti vārīta ola 1.
Rīvmaize 20g
Sīpoli 1 (pildījumam)
Pētersīļi 2 ēdamkarotes
Sāls
Melnie pipari
Augu eļļa

Atslegas vārdi: recepte39, maltā gaļa0, liellops0, kotletes4

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (10)

Dzēsts profils 2. mar 2015. 20:45

razkalivaijsja ! Kur pagrabs un atslēga  

Dzēsts profils 2. mar 2015. 20:37

marinētas baraviciņas ir manā pagrabā

Dzēsts profils 2. mar 2015. 19:44

a kur marinētās baraviciņas?

Vasilijs P. 2. mar 2015. 18:05

Ja saja procesa pielauj kadas tehniskas kludas...tad

Vasilijs P. 2. mar 2015. 17:27

Mussas un no arpuses?

Dzēsts profils 2. mar 2015. 17:26

   Nu nē!
Tad es labāk kādus pārs kilogramus tās gaļas palaižu steikos.

Vasilijs P. 2. mar 2015. 17:23

Tas ir galvenais

Dzēsts profils 2. mar 2015. 17:09

  Ne par velti saka,ka bada laikā pat velns mušas rijot!

Vasilijs P. 2. mar 2015. 17:01

Padoma,kadel pelmenus pilda no iekspuese-nevis otradi

Dzēsts profils 2. mar 2015. 17:00

   Mjā...Šķiet,ka visu citu komponentu svars 2x pārsniegs gaļas svaru.

Autorizācija

Ienākt