Ļoti sulīgas, pildītās kotletes recepte.
Sīpolus smalki sagriež liek uz pannas eļļā un cep.Maizei lej ūdeni un atliek maliņa.Gatavojam pildījumu, cieti vārītu olu sakapā, pievieno rīvmaizi, pētersīļi un daļu no ceptiem sīpoliem visu kārtīgi samaisa.Maizei pievieno atlikušo daļu sīpolus,paber ar sāli,pipariem liek klāt malto liellopa gaļu un mīca līdz masa paliek viendabīga. No gaļas masas veido plācenīti,tā vidū liek pildījumu.Veidoto kotleti,apviļāt rīvmaizē un apcepiet no abām pusēm un kārto cepamtraukā. Kotletes liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C 10-12 minūtes.Sanāca 4-pildītās kotletes.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos
Sastāvdaļas
Liellopa maltā gaļa 200g
Baltmaize 40g
Cieti vārīta ola 1.
Rīvmaize 20g
Sīpoli 1 (pildījumam)
Pētersīļi 2 ēdamkarotes
Sāls
Melnie pipari
Augu eļļa
Atslegas vārdi: recepte39, maltā gaļa0, liellops0, kotletes4
razkalivaijsja ! Kur pagrabs un atslēga
marinētas baraviciņas ir manā pagrabā
a kur marinētās baraviciņas?
Ja saja procesa pielauj kadas tehniskas kludas...tad
Mussas un no arpuses?
Nu nē!
Tad es labāk kādus pārs kilogramus tās gaļas palaižu steikos.
Tas ir galvenais
Ne par velti saka,ka bada laikā pat velns mušas rijot!
Padoma,kadel pelmenus pilda no iekspuese-nevis otradi
Mjā...Šķiet,ka visu citu komponentu svars 2x pārsniegs gaļas svaru.