Vientuļš no sabiedrības izstums cilvēks....kāds tad viņš ir?

31. mar 2015. 18:59

Viens no šīs vietnes apmeklētājiem bieži izsakās par šo tēmu. Pēdējais viņa apcerējums ir šāds

kādas ir raksturīgākās pedofīlu iezīmes?
vienpaši.....pašiņi....viena  no raksturīgākajām pedofīlu iezīmēm....... ( bet ne galvenā iezīme)!
tas ir tikai loģiski, ka izstumtajos mātītes neredz alfa tēviņu....... viņas viņam nedos....tad nu viņš sāk skatīties uz bērnu pusi!


Paspriedīsim loģiski, ko varam pateikt par šo cilvēku:
1.Caurām dienām sēž pie datora - tātad cilvēkam ir daudz brīva, nepiepildīta laika, kas nozīmē, ka viņš nestrādā, viņam nav draugu ar kuriem būtu iespējams apsriest sev svarīgas tēmas, nav arī tuvu radinieku, kas vēlētos ar viņu komunicēt vairāk kā to prasa radniecība. Pārtiek no pensijas vai pabalstiem, iespējams invaliditāte pensijas. Cilvēkam nav sabiedriskas dzīves, kas var nozīmēt, ka viņš ir izolēts vai pašizolējies no sabiedrības;
2.Nievājoši izsakās un kritizē cilvēkus, kurus nepazīst - iespējams cilvēks meklē starp šīs vietnes lietotājiem, kādu, kas būtu vēl neglītāks, neveikmīgāks, trūcīgāks, dumjāks par viņu;
3.Nav dienējis armijā - iespējams cilvēks ir ar fiziskām vai garīgām patalōģijām, kas ir iemesls tam, ka netika iesaukts armijā. Pastāv iepēja, ka no armijas izvairījies, taču arī tas neko labu par šo cilvēku neliecina.
4.Pauž rasistisku viedokli - iespējams savas iedzimtās pataloģijas liek cilvēkam justies neaizsargātam un nekonkurētspējīgam, salīdzinot ar citas rases pārstāvjiem.
5.Kaunās no sava izskata - mazvērtības kompleksi, kas iespējams izveidojušies bērnībā, kad vienaudži sev raksturīgā cinismā izsmējuši šo cilvēku.
6.Baidās no attālinātas sarunas pa telefonu vai skype - cilvēks nav pārliecināts par sevām spējām līdzvērtīgi komunicēt ar cilvēkiem neizrādot satraukumu vai tādā veidā slēpju runas defentus.
7.Ķļūdaini lieto svēšvārdus, jauc terminus un bieži neizprot šo jēdzienu nozīmi - vēlas izskatīties gudrs, bail atzīt, ka kaut ko nezina, kas liecina par zemu izglītības līmeni vai nepabaigtu izglītību, ko nožēlo, bet nav gatavs pabaigt mācības, nav gatavs arī pašizglītoties.
8.Melo par savu dzīves vietu - kaunās no reālās dzīves vietas, jo dzīvo sliktos apstākļos vai dzīvo kopā ar citiem cilvēkiem, iespējams māti vai kopēju.
9.Bieži izsmesj sievietes, nemeklē un necenšas veidot attiecības ar sievietēm - kāda sieviete, iespējams viņa māte ņirgājusies par viņu bērnībā, tādēļ nejūt cieņu pret sievietēm. Iespējams ir homoseksuāls vai invaliditātes rezultātā ir iegūta inmotence.

Varam pēc iztirzājuma izdarīt secinājumus, taču padomājot par to visu nopietni, nekas kā žēlums pret šo cilvēku neveidojas, jo patiesībā viss vientuļākais cilvēks šajā sociumā ir tieši viņš, kurš pat tad kad visi jau jau guļ, neatlaidīgi sēž un gaida pie datora vēl kādu komentētāju, un atvēlot tikai pavisam nedzudz laika miegam, atkal ir šeit un gatavs komentēt, tādā veidā savdabīgi ar nicinājumu pret pārējiem cilvēkiem, bet meklē ar tiem komunikāciju vismaz virtuālā vidē.

Atslegas vārdi: Loģika1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (64)

Vasilijs P. 1. apr 2015. 10:57

Agris ir idiots

Dzēsts profils 1. apr 2015. 10:42

gatavs.......   

Dzēsts profils 1. apr 2015. 10:42

a te vins pats par sevi ir pastastijis visu .......zigurdins.......          http://amigos.lv/lv/qna/answers?uid=442272&view_type=full

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:43

tu lasīt neproti...... ??? no tavas mātes...... spermij!     literatūra..  

Minjona K. 31. mar 2015. 21:41

Nopirku, bet tu pastāti kur tu uzzināji par alfa tēviņiem, ja reiz tie literatūrā nav aprakstīti... ?     Vai tev grūtības atbildēt uz šo jautājumu?     

Minjona K. 31. mar 2015. 21:41

Tikai neņem plombīru...

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:41

tu tā arī man neatbildēji.....
kūteniekus sezonai nopirki?
jeb šis jautājums tev ir par grūtu?

Minjona K. 31. mar 2015. 21:40

Tev apkārt visi ir dauņi, bet tu pastāti kur tu uzzināji par alfa tēviņiem, ja reiz tie literatūrā nav aprakstīti... ?     Vai tev grūtības atbildēt uz šo jautājumu?    

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:39

oj...man atkal pec saldejuma jabrauc...un vispar es vel gulu...

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:39

  virtuāli...... šmekucīt..... tiec piesmiets....
liekās sajuti smeldzi...... tur nav nekā jautra  

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:38

uzprasīju mammītei...... tu esi pilnīgs daunis......tik neviens tev nav to pateicis.......    lohs.....
saproti.......es par tevi tagad sāku ņirgāties......

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:38

ar kadu no bernibas varoniem tu mekle lidzibu...ko...zigurdin...tev tak ir tads varonis...ko

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:37

a kapec tev negarso siers...zigurdin...

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:37

  pipec.......saklausīt tu vari vienīgi savu smeldzi...... par šo tēmu......  

Minjona K. 31. mar 2015. 21:36

Nav, nav lemts...bet tu pastāti kur tu par viņiem uzzināji, ja reiz tie literatūrā nav aprakstīti... ?   Vai tev grūtības atbildēt uz šo jautājumu?  

Minjona K. 31. mar 2015. 21:34

Caur tavu sarkasmu "par taupīšanos" var saklausīt dziļu smeldzi par šo tēmu.   Nav jau nekā jautra, ja pati daba nav izvēlējusies tevi, kā cilvēku, kura gēni tiks nodoti nākamām paaudzēm... Droši vien nav viegli apzināties, ka esi dabas kļuda, krievu valodā ir labāks apzīmējums ..."осечка"...

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:33

kas nav lemts Andrīt ,tas nav lemts.........  skolā daudz ko neesi apguvis.......dzīvē ne tik! ........  

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:23

Andrīt...... nav man nevienas bijušas.......es taupos.....  

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:23

a kad leninam uzskerda galvaskausu...smadzenes vinam bija pec svara mazak ka vidusmera cilvekam...

Dzēsts profils 31. mar 2015. 21:21

skaidrs Robīt......svars un smadzenes tas ir viens un tas pats......

Autorizācija

Ienākt