Cepti Baklažāni ar tomātiem video recepte.
Baklažānus nomizot,sagriezt šķēlēs 0,5 cm, panē miltos cep sakarsēta eļļa no abām pusēm.Tomātiem pārliet...pilna recepte šeit:
zannina.... tu esi super... ko piecakarejaties pie zanninas...skauz ka ta nemakat un nav tik smuka virtuve jums....babulkas un dedulkas...pedalisi ....man gan neviens dzive nav devis tik lielus ceptus bumbierus...ceru ka kadreiz pagarsosu
Kad reiz ēdīsim aļņa gaļas cepeti ?
Ar diegiem nav aršana , bez gaļas nav ēšana .
Īstā virtuvē kaut milti pa grīdu!
Ja, baklažāniem siers arī prasās.
Man ,kas patika no video klipa,tad tàs ir baltàs rokas un tiirà virtuve.Bet..neredzéju Pikaso cieniiga temperamenta degsmi , makslas talanta izpausmi virtuvé.
var sālsūdenī paturēt negrieztus,mazāk ķēpas.man,godīgi sakot,gatavot ne sevišķi..baklažāniem un tomātiem pa virsu vēl sieru un cepeškrāsnī
Es gatavoju"pildítos" baklazhanus tá=garás skjélé vai ripás (nomércétus sálsúdeni baklazhanus) apcepu ,pa virsu saberztus kjiplokus,majonézi,tomátu shkjéli....kártám.......paass édiens,bet gards!
es nezinu, kur tu dzīvo, bet te vēl nav ne baklažānu, ne tomātu laiks!...saglabāji Vecos?!
tagad jāēd nātrītes, jāvāc gaiļbikši...tomātu laksti kastītē paaugušies...bet vēl nezied.