Publiska atbilde tiem. kas prasīja -- Varbūt noderēs vēl kādam

30. aug 2015. 10:53

Vai tu esi ārpus zemes reinkarnācijas izcelsmes?
Cilvēki, kas nodarbojas ar dziļām meditācijām un citām garīgām praksēm, bieži vien atklāj, ka viņu gars nav Zemes izcelsmes. Pastāv vairāku dvēseļu tipi un viens no tiem ir „zvaigžņu bērni”.
Zvaigžņu bērni ir cilvēki, kurus saista garīga pieredze uz citām planētām, nevis uz Zemes. Ar to jāsaprot, ka šie cilvēki ir reinkarnējušies uz citām planētām, pirms viņi ir nonākuši uz zemes. Šobrīd uz Zemes ir vairāk zvaigžņu bērnu nekā jebkad agrāk, tam ir divi iemesli:
1.       Šis ir ļoti nozīmīgs brīdis mūsu planētas attīstībā. Liels daudzums pozitīvu kosmosa civilizāciju ir vēlējies palīdzēt mums progresēt, tādējādi, inkarnējot savus cilvēkus šeit, lai tie palīdzētu transformācijai veiksmīgi norisināties. Daudzi no viņiem nāk no piektās dimensijas, lai parādītu mums īsto ceļu.
2.       Tas, kas šeit notiek, ir pārsteidzoši, brīnumaini un fascinējoši! Daudzi vēlētos šeit atrasties, lai pieredzētu šo evolūciju un cilvēku apziņas lēcienu.
Tātad, vai tu esi zvaigžņu bērns? Kā tu to vari uzzināt? Tu esi piedzimis vietā, kurā ir daudz citu cilvēku un, kas ir pārpilna ar negatīviem ego. Tādēļ, ir neiespējami atcerēties. Zemāk varēsi lasīt par Plejādiešu zvaigžņu bērniem, jo lielākā daļa no viņiem ir Plejādiešu izcelsmes. Pastāv arī citas civilizācijas, kas piedāvā zvaigžņu bērnus, tomēr tās ir minoritāte.
Zvaigžņu bērnu pazīmes – cik no tām ir Tev atbilstošas?
1.       Dzimuši pēc 1968. gada. Protams, ka zvaigžņu bērni bija sastopami arī iepriekš, taču pēc šī gada sākās to pieplūdums.
2.       „Tur ārā”. Šis ir visvienkāršākais. Tu noteikti vienmēr esi jutis, ka esi nācis no zvaigznēm..ka tavas mājas ir „tur ārā”, nevis šeit. Tas noteikti ir acīmredzams.
3.       Savrupnieks. Tu bieži esi juties nepiederīgs. Tu esi ievērojis/-usi, ka citi cilvēki, vai tavi brāļi un māsas jūtās piederīgi ģimenei, bet tu tā nejūties. Tev šī „iejušanās” nekad nav notikusi, līdz tu nebūsi atradis kādu citu zvaigžņu bērnu. Tad tu uzreiz jutīsies saprasts.
4.       Metafiziski orientēts/-a un anti reliģiozs/-a. Tu vienkārši nevari iekļaut sevi nevienā Zemes reliģijā. Iespējams, ka tu esi centies, lai to mēģinātu izdarīt, tomēr, tās tevi vienmēr atstās neapmierinātu. Iespējams, ka tu vienkārši atraidi „ticību” un veido pats/-i savu ticības veidu.
5.       Nav laika izjūtas. Visticamāk, ka tev nepadodas atcerēties kad kuram ir dzimšanas diena, tu centies uzturēt kalendāru vai grafiku un tomēr, tu bieži nokavē tikšanās. Šī laika un datumu sistēma vienkārši nedarbojās tev.
6.       Tehnofīls. Tu mīli iekārtas un tev ir dabiska vēlme uzzināt kā tās darbojas. Tev iekārtas patīk tik ļoti, ka tu to instrukcijas lasi kā žurnālus.
7.       Vēlme pēc harmonijas. Tev Zeme liksies kā diezgan vardarbīga, agresīva un nikna vieta. Iespējams, ka sevī tu nejutīsi agresiju, tomēr, tu izvēlēsies kļūt harmoniskāks/-a un mierīgāks/-a. Tu nevēlies kontrolēt citus un tu atraisi tos, kas vēlas kontrolēt tevi. Tu nevari paciest vardarbību pret dzīvniekiem, bērniem, sievietēm utt. Ja sāktos karš, tu droši vien atteiktos karot un kļūtu par pacifistu.
8.       Dzimumu līdztiesība. Tu droši vien nesaproti to jezgu par dzimuma jēgu. Tu pret savu partneri izturies kā pret vienlīdzīgu un sagaidi tieši to pašu atpakaļ. Dzimumu strīdi tev šķiet vienkārši absurdi.
9.       Dzīvnieki un daba.  Tu mīli un cieni dabu, visās tās manifestācijās. Īpaši dziļu mistisku saikni tu jūti ar vaļiem un delfīniem, tu viņus uzskati par sev tuviem, nevis vienkārši dumjiem dzīvniekiem.
10.   Neesi orientēts uz naudu. Sistēma, kurā nauda = vara, nešķiet tev piemērota. Tas nenozīmē, ka šajā sistēmā tu nevari kļūt veiksmīgs/-a. Tomēr, tu vienmēr jutīsies nekomfortabli tajā, ko dari. Tev nepatīk rutīna un strukturēta vide. Tu necieni autoritāti – cilvēkam jāpierāda, ka viņš ir tavas cieņas vērts. Kombinācijā ar to, ka tev ātri kļūst garlaicīgi, tu veido ļoti sliktu algas vergu. Tu bieži pieķersi sevi sapņojam par dzīvi vienkāršā fermā, vai pievienošanos hipiju komūnai. Tev nepatika neviena izglītības sistēma, jo tie ir konformistu mehānismi.
11.   Aizbēgšana. Tev patīk izbēgt no ikdienas, izmantojot savu radošo fantāziju, lai savā galvā uzbūvētu ideālo pasauli. Šeit pastāv arī negatīvs aspekts, kad aizbēgšanas tendence uzplaukst: pasaule šķiet grūta un ļauna un pārāk sarežģīta, tādēļ iespējama narkotiku, alkohola un citu apreibinošu vielu lietošana, lai aizbēgtu no apziņas, ka tev neizdodas šo pasauli mainīt, šī problēma dara tevi pašdestruktīvu. Ja nekontrolēsi savu dzīvi, pastāv iespēja, ka sirgsi ar depresiju vai dažādām psihozēm un neirozēm.
12.   Radošums. Tu esi ļoti radošs un mīli cilvēku radošuma izteiksmi. Mūzika, māksla, arhitektūra, kulinārija… tas vat būt jebkas. Tas tevi dziļi aizskar.
13.   Ticība. Tu vienkārši spēj noticēt NLO eksistencei un ārpus zemes radību esamībai. Šīs lietas tev nav svešas.
14.   Fiziskie atribūti. Šis ir daudz sarežģītāk. Zemes cilvēki eksistē dažādās formās, tajos ir daudz dažādu gēnu sajukumu, tomēr, iespējams, ka tu no iepriekšējās dzīves esi sev līdzi paņēmis kādus atribūtus, tomēr, tie nav tik svarīgi kā garīgie atribūti. Tātad: vai tu būtiski atšķiries no saviem ģimenes locekļiem? Ja esi Plejādiešu izcelsmes, iespējams, tev interesantā kārtā piemīt kāda no šīm īpašībām: mandeļu formas acis, blondi mati, gaiša āda, zilas vai zilganpelēkas acis, „romiešu deguns”, gara un slaida miesasbūve.
15.   Gaismjūtība. Visticamāk, tavas acis ir gaismjūtīgas. Zeme ir salīdzinoši labi apgaismota un tev gribētos dzīvot vidē ar nelielāku gaismas daudzumu, salīdzinājumā ar citiem cilvēkiem.
16.   Pielāgošanās vēsam klimatam. Tev visticamāk nepatīk atrasties pārāk lielā siltumā un tev ir grūti aizmigt . Citus tu atradīsi sēžam ārā, saulē, tomēr, tu labāk uzturēsies ēnā.

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (16)

Dzēsts profils 30. aug 2015. 18:00

  Vo bļaha!
Bosix arī nācis no plejādēm.
Zaļš neesmu...značit no tālākas planētas

Jut i. 30. aug 2015. 17:51

16.punktiņš tiešām nav piemērots ''ziemeļtautām''--parāk jau karsti šovasar ir Francijā...tagad laukā ir 39.gr...un 1.septembrī arī tas pats!...Labi,ka nevajadzēs reinkarnēties,drīz būšu Latvijā....   

Minka M. 30. aug 2015. 16:57


Cik tālu lidos tava dvesele?

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:40

gaisma pasaulē uz zemes ir tikai pateicoties atmosfērai-citādi-valda kosmiskā tumsa-jo-esam Zem Kupola-Zem patiesās saules-iekšDieva smadzenēm...nolikti zem bauslības.../.paklausības/...iespējams, ka kaut kas līdzīgs mums  ir ārpus kosmosa...vai arī-mēs-tikai iluzorsDieva  smadzeņu atveids uz līdzības pamata.
protams, ka mēs esam-jā...kā reklāmās baktērijas uz klozetpoda apmales-tik skaistas-neatvairāmas-tik dažādas...

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:34

visas dvēselītes ir ievietotas savas DNS ādiņās-notiek Brīnumainam saslēgumam, lai rastos mutanti-vairoties spējīgi hibrīdi-kārtējās kļūdas...baltie nēģeri-baltāki par baltajiem-vēl nav gatavi startēt-bet-ieskaņas jau parādās.

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:30

tad-man vēl ir otras-apaļākas-kā skudrai...arī man piestāvēja...bet rāmji no plastmasas mani attuēja būt par skudru-es paliku pie metāliskajiem-klaskajiem!

Dzēsts profils 30. aug 2015. 14:28

aizvakar notika savāds gadījums-es nezinu...neesmu pētījusi, kādas saulenes bija maiklam dzeksonam...bet kolīdz uzliku savas-man teica-ārprāts-tu izskaties pēc maikla-pidara!-ņem tās nost!

Guna a. 30. aug 2015. 14:21

Cilvēks ir Dvēsele ,   kuram , dodoties komandējumā uz planētu Zeme , miesiskais piešķirts - apvalks .
Kur bijām - pirms ..., dosimies kurp - pēc ..., atliek vienīgi minēt ...

Dzēsts profils 30. aug 2015. 13:50

jā-apCIPo-savu pārskatāmo apgabalu!

Dzēsts profils 30. aug 2015. 13:39

Atklājas tikai tad,kad to to spēj apjaust  

Dzēsts profils 30. aug 2015. 13:06

Nav atsauces uz avotu. Vai pats šo sarakstīji?

Dzēsts profils 30. aug 2015. 12:33

Dvēseļu tips- Zvaigznes bērns reankarējies no citām planētām? Nu jau gan salasījies. Un kas tad ir indigo bērni? Tie nu gan ir. Un bez mandeļformas acīm un izstieptu miesasbūvi.
Šito izlasot, daudzi var daudzas pazīmes pieskaitīt sev. Jebšu Tev visas piemīt?

Elva E. 30. aug 2015. 11:54

Cilvēks ir pretrunīga būtne , kurš nebeidz pārsteigt pats sevi .

Dzēsts profils 30. aug 2015. 11:10

Smiekli pagarina dzīvi
Apziņa ir katram!
Un Tevis nosauktie zemieši ir forši... un Tu arī esi zemietis  

iim e. 30. aug 2015. 11:08

Viss ir smieklīgs -- bet līdz brīdim, kamēr sākam apzināties un tas kļūst par realitāti.!!!
Šeit runa nav par Zemiešiem, kuri savā sulā te peras un uzskata to par normālu eksistences veidu!

Dzēsts profils 30. aug 2015. 10:59

Šis ir no sērijas PASMAIDAM!
Ļoti ērti un bezatbildīgi domāt par sevi kā par kaut ko nepiederošu Zemei...

Autorizācija

Ienākt