Tavs kulināra ceļš

9. okt 2015. 05:07

  Pirmais,kuru atceros,bija komiķis Genādijs Hazanovs no ,,kulinārijas tehnikuma".
Pēc tam jau nāca M.Rītiņš,M.Sirmais,E.Zariņš un R.Meloni.
  Un kā AMIGOS-a tautai veicās tajā grūtajā kulinārijas jomā?
   Man tas bums sākās 10-12 gadu vecumā,kad pa dienu viens pats mājās dzīvodams,gribēju mammai par pārsteigumu sagatavot vakariņas pēc pavārgrāmatas.
   Nu...Gadijās jau visādi. Reizēm jau sanāca baigākā šaize,kad saputroju proporcijas.
Toties rukši aizgaldā auga,,griezdamies".
un tagad šajā jomā nav nekādu problēmu.
JAUKU UN GARŠĪGU ŠODIENIŅU!

Atslegas vārdi: ēst gatavošanas prasme0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (12)

Kurzemniece E. 10. okt 2015. 18:55

kartupeļu izvārīt proti? ......un uzcept olu?

Dzēsts profils 9. okt 2015. 20:26

...oij, cik glīta vārdu apmaiņa...../piesedz bizi/

Valdis B. 9. okt 2015. 18:19

   desantniek Vitjok!
Panāc priekšā un tad noskaidrosim kuru tēvs dzemdējis a kuru mamma.

Dzēsts profils 9. okt 2015. 13:57

gatavo pēc mīļotā Vēlmes...kas tam garšo-nevis pēc Rītiņa Sirmā receptēm...jā! tie ir pavāri ar vārdu..bet kāds grib vienkārši un labi paēst-pēc zemnieku modes...sātīgi..jo daudz kalorijas iztērējis darbā...tagad laukos mēslu vešanas laiks-der speķis kūpināts kadiķos...sīpols...maize- rupja maluma un šnabis!...tās ir tik smalki niansētas lietas...ko Melones..ne Zariņi-neizpratīs...ar saviem pasniegšanas šedevriem!

Dzēsts profils 9. okt 2015. 13:40

Vasja arī man vienmēr sagatavoja kaut ko...gaidīdams...es nezinu...vai pirms pasniedza...pats pagaršoja.
savējiem tu vari pasniegt da jebko no sava dārza-no tv ziņām un ziņu portāliem-viss no neta nokačātais-bet-esi atbildīgs...ko kacā!...vispirms vismaz izlasi!///veido kulināriju ar izlasi-īpašiem viesiem...jo ne visiem der lopu kartupeļi!

desantnieks V. 9. okt 2015. 12:29

Tēva nav bijis, tikai mamma?
Par vīrieti tā arī neesi izaudzis

Valdis B. 9. okt 2015. 11:24

Nu pirtiņā žāvētās desas,gaļa un ruletes  bija ikdieniška parādība.Katru sestdienu cepām maizi.
  Gribējās kaut kādu našķi pašam sameistarot,tāpēc mamma bieži brīnijās,kāpēc klukstes ,,pārstājušas" dēt un peles miltus un cukuru ar lielajām karotēm sākušas ēst.

Dzēsts profils 9. okt 2015. 11:04

Nu...kaut kā tā

Dzēsts profils 9. okt 2015. 09:41

Bērnībā no kartupeļu mizošanas mājās neizmukt, tas gan. Bet citu tā neuzspieda, ja bij interese, skatījos, klausījos. Mamma teica-eh, ko tur, gan pa dzīvi vēl tā ēst taisīšana un domāšana, ko šovakar citādāku vakariņās, gan apnikšot!
Bet no nosauktajiem...kas ta nu Zariņš par pavāru! Varbūt vadot raidījumus, kautko samācījies gan. Sirmais gāž par daudz olīveļļu, paskaties, ko taisa, viena eļļa...Mārtiņš Rītiņš patīk, ja.

rolis r. 9. okt 2015. 07:42

ja esi tā nomaskējies tad,... laikam kāds ēdājs vēl spējīgs atriebties...

Ineta L. 9. okt 2015. 07:25

Tas nav tas, kas mani aizrautu, bet badā nenomiršu un viesiem atradīsies ko uzkost...bērnībā visgaršīgākais bija rupjmaizes kancītis (ķieģelīša)ar tikko slauktu pienu(ar putiņām). Tētis iemācīja tīrīt kartupeļus, no tā brīža man katru vakaru bija jāsamizo vakariņām, mamma nopirka vafeļpannu, bija visām mūsu un draugu jubilejām jācep vafeles, to saldo smaržu vēl ilgi atcerējos

Marite S. 9. okt 2015. 05:38

Nu tad padalies  ar kādu savu sedevru...atri  lēti  un garsīgi  pagatavojamu

Autorizācija

Ienākt