Cepti kāposti ar ķiploku

11. jan 2016. 16:08

Cepti kāposti ar ķiploku video recepte.


Kāpostus sagriež sīkāk,liek karsta eļļa... pilna recepte šeit: http://www.videovirtuve.lv/video-receptes/mrces-un-darzenu/cepti-kaposti-ar-kiploku.html

Atslegas vārdi: receptes929, ēdieni9, ēdiena gatavošana3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (36)

Dzēsts profils 12. jan 2016. 14:26

zel ka paradit ka tu taisi savas brokastis annit tu te nevaresi...butu loti interesanti...

Dzēsts profils 12. jan 2016. 14:03

šodien steigā uzcepu olas un izvietoju uz ķieģelīša maizes škēlēm-sens...gards un spēcinošs paēdiens...eļļa pilēja pār zodu-mutē viss netika...bet man gara mēle-nolaizīju!
kāpostu sasmalcinātus ēst-tas ir ticējums-sīknaudu grabināt..un ķiploks-to aizsargā-neviens nabagam/ņe-bogam/ neņems nost pēdējo grasi!

Dzēsts profils 12. jan 2016. 09:14

zannina...man viss patika...           

Dzēsts profils 11. jan 2016. 20:05

snoba komentars....kpc nedzest? galigi nepatemu

Dzēsts profils 11. jan 2016. 19:45

  kritiku uzklausiit nemàk,iznemot pozitivo  

Vasilijs P. 11. jan 2016. 19:02

Ja kads var!Klausas!Palidziet Annai!

Jut i. 11. jan 2016. 18:59

  
Gan matiem,nagiem,ragiem,-
Ir vitamīns visiem viens,..
Tas dzīvo vienmēr savrupi,-
Un vārdiņš tam ir PRIEKS!
  

Vasilijs P. 11. jan 2016. 18:59

Trukst darbinieku...Vitalijam!

Dzēsts profils 11. jan 2016. 18:57

Neticu Vasīlij   ! Par Tevi labāku nav      

Vasilijs P. 11. jan 2016. 18:51

Cesis esot vel labaks Laivinieks...atraitnis

Dzēsts profils 11. jan 2016. 18:50

Tad jau patiesībā labi, ka garšu nejūti   . Ja sajustu, pastāvētu iespēja apaugt ar to vilnu  

Jut i. 11. jan 2016. 18:45

Andi- kacenus tik graužu- zobi,kā trusim jau-,tikai villa kā neaug,tā neaug...

Dzēsts profils 11. jan 2016. 18:42

ne, nu beikc var palikt.
Būs   jātaisa blogs par kāposta sastàvu   . Ūdens    

Jut i. 11. jan 2016. 18:42

  Tos nopirku tirgū,ne mārketā vecā-
Lai graizes un dūrēji nemetās plecā,-
Tur kāposti,burkāni,-bietes arvien...
  Tik  reizes 3, - vēderam piepūsties liek!

Dzēsts profils 11. jan 2016. 18:40

Juta   , pagtauz kacenu. Tam ir spēcīgi izteikta kāposta garša.
I goglei nevajadzès prasīt  

Valija Y. 11. jan 2016. 18:32

Tad jau esmu tā pati Rīgas freilene --- sasaldēju gurķīšu sulu formiņās ---un masaka ziemā pa pirmo...
Nu rē kālijs sirds mieram....un banānu nevajag...

Vasilijs P. 11. jan 2016. 18:31

Atraitnis,bet vai nepieciesams...dari,ka ertak.

Jut i. 11. jan 2016. 18:26

   Valij,-kālijs vienīgais,..un daudz daudz ūdens,..tāpat,kā gurķos,-iesāla un uzreiz gurķītis,muļķītis pat Rīgas preilenēm patīk..

Valija Y. 11. jan 2016. 18:23

Pēc Jaungada svinībām--- ak kā pie dūšas iet skābu kāpostu zupā...
Vēl Juta to svsigu kapostu jāizmīca ar roku ...un ja tev prasās ---tad nešaubies---tur ir vitamīni ....

Jut i. 11. jan 2016. 18:21

   Nu,ka jā,Andi-salātos ar vitamīna pievienojumu ir Ok!
Pagrauz tos vienus pašus,...nu bezgaršīgi tak...

Autorizācija

Ienākt