Rozā majonēze.

5. apr 2016. 08:33

Dzirdēju no kolēģa stāstu. Viņa sievai draudzene esot uzdevusi jautājumu uz kuru gūti atbildēt. Šī mēdzot daudz staigāt pa viesībām. Un saprotams, ka tādās reizēs galdā tiek celts tas labākais, vai nu pašu gatavots, vai prasmīgu meistaru darināts. Tad nu lūk. Staigājot pa godībām, jaunkundze pamanījusi, ka no darinājumiem viņai pie sirds iet par visu vislabāk salāti, ko zina vai ikkatra mājsaimniece- siļķe kažokā. Protama lieta, ka tādu gardumu arī savā mājā gribās galdā celt, bet ir viens bet... Jebkurā stūra bodē ir nopērkamas visas sastāvdaļas izņemot vienu. Aptaujājot veiklnieces, visas neziņā rausta plecus un nevar ieteikt kur varētu griezties, lai uzietu vajadzīgo deficītu. Kur var nopirkt to rozā majonēzi ar kuru saimnieces tik bagātīgi pārlej "šubu"?

Atslegas vārdi: viņas nav0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (21)

Minka M. 6. apr 2016. 12:25

Biesu sula sakrāsos netikai parasto majonezi,bet ari visu,kam pārliesi pari vai samaisīsi,

Jurijs Ķ. 6. apr 2016. 12:25

Viņš ir no tiem, kurš ne rej, ne kož... bet ož...  

Guna a. 6. apr 2016. 12:21

Vismaz kažokā šamo neģērb - ceramsss ...?

Jurijs Ķ. 6. apr 2016. 12:18

Man tāds ir, arī verās manī ar savām stīvi stiklainajām acīm. Es tagad mācu viņam sēdēt  

Guna a. 6. apr 2016. 12:16

  

Jurijs Ķ. 6. apr 2016. 12:02

Vai cik mīļš suņuks  

Guna a. 6. apr 2016. 12:00

Galvenā šajā mistērijā tomēr ir tā - kažokā ieslēptā !    

Dzēsts profils 5. apr 2016. 23:28

"Majonēze" ir svarīga pa virsu, jo sasūcas apakšingridentās sastāvdaļās, krāsojošās bietes augšā, nosaka nokrāsu.Gribi majonēzi pa virsu jebkuram garnējumam, piespied, ko vēlies, kaut kiwi bez krāsas. Bet kautkāda garša paliks....Vai ne? arī šeit runāšanās, komentos.

Čiekurs E. 5. apr 2016. 17:09

    ???   Pļehov suņu kūdra ir tad kad nostāvās suņa ekskrementi?

Vasilijs P. 5. apr 2016. 16:18

Un nav ne smakas no Suņu Kūdras

Jurijs Ķ. 5. apr 2016. 16:08

Priecājās zivtiņa noķerta tērcē, beidzot es peldēšu krējuma mērcē  

Dzēsts profils 5. apr 2016. 16:06

rozā majonēze nav knifs-tas tikai laika jautājums
bet es reiz biju nodomājusi ķilavas siļķu vietā ieslāņot...teikšu tā-dienu vēlāk tās siļķes tomēr! gabaliņu pa gabaliņam ar pirkstu spiedu iekšā-jo siļķe ir siļķe-un tas ir galvenais knifs!

Jurijs Ķ. 5. apr 2016. 15:35

Es pārstāju domāt, kad kāda roka vandās pa manām biksītēm...

Vasilijs P. 5. apr 2016. 15:34

Ja Lēkātajam un Stiepējam garšo-lai norūdas

Jurijs Ķ. 5. apr 2016. 14:42

Bet atrodas cilvēki, kuri rozā majonēzi, gluži kā templieši svēto grālu meklē... Kur ir tā slepenā vieta, kurā to pārdod? Droši vien zem letes, pa blatu  

Kurzemniece E. 5. apr 2016. 14:40

bietes visu krāso

Ina E. 5. apr 2016. 11:01

Palasi netā , Tevis minētie zivju pirkstiņi laboratorijās tiek ķīmiķu pirkstiņu saķīmiķoti !   Neliec mutē tādas kakas !

Jurijs Ķ. 5. apr 2016. 10:50

Laikam jāaiztek līdz sēklu bodei    Vēl gribu dīķī zivis ielaist, kurām ir tie garšīgie pirkstiņi  

Ina E. 5. apr 2016. 10:47

Tā ir ekskluzīva prece , tāpat kā īpašās burkānu skaidiņas , sīpoliņi gredzentiņos !   Sēklas var dabūt tikai caur pazīšanos !

Jurijs Ķ. 5. apr 2016. 10:43

Vēl mani interesē, varbūt kāds zin kurš audzē, vai varbūt audzē tos pats. Rosolā ir tādi mazi kantaini kartupelīši. Nezinat kur tādus var dabūt, pie kura audzētāja jāvēršas? Vēlos iegādāties mazo kantaino kartupelīšu sēklu...

Autorizācija

Ienākt