slikti paradumi

1. jūn 2016. 23:01

piemeram, nekad nepalikt atbildi parada, pat, ja nav, ko isti teikt vai izmest kadu pudeli vai konfeksu papiriti, ja tuvuma nav atkritumu urnas....., kadi ir izplatitakie musu sliktakie paradumi, ieradumi un, vai mes ikdiena aizdomajamies par to, kas ir slikti un, kas ne,- ja pat parskrienot ielu pari sarkanam vai tai nepiemerota vieta, riskejot ar savu dzivibu? par ko tas liecina, vai tas ir tikai bezspeks ar kuru nav iespejas vairs cinities, jo novedis mus lidz po.....?

Atslegas vārdi: ikdiena50, rutīna1, cilvēka daba0, ieradumi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Raisa O. 19. jūn 2016. 12:57

Gunta M. 4. jūn 2016. 21:49

  Kas vienam slikts,tas citam labs.Cik personību,tik viedokļu.Laba tēma apspriešanai.

Vasilijs P. 4. jūn 2016. 10:52

Viņas nekad tālāk par Pentagona reģistrācijas galdu nekad tālak nav bijušas-ticamibai

Dzēsts profils 3. jūn 2016. 13:17

vienīgais...un visdārgākais kas katram dots-ir 1 dzīvība...kas jāsargā...kā bērns autiņos...škirstā...kas ielikta...tas ir tavs laimes krekliņš.vienīgais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
un ja reiz tev viss ir poh.......tas nozīmē tikai to-ka vēlies pārcelties/aizbēgt/-citur...bet-nelāpīties uz vietas...pohas..sāp galva...un pohas nebeigsies, ja dzersi vienu un to pašu...tai pašā krogā...savu alus kausu...ko esi nopelnījis...bet-varbūt pelnīt kausus-sasniegumu zīmes, ko vitrīnās salikt...katram ir vajadzīga sevis atzīšanas shēma....interešu klubiņos.

Valija Y. 3. jūn 2016. 11:48

Slikts paradums--- neko neiekomentēt....jo saku ne to ko prasa --bet ko gribu...!

Autorizācija

Ienākt