Galertus gatavo no zivīm un gaļas.Zivju galertam ieteicamas zivis ir zandarti,stores,karpas,asari,plauži un līņi.
Gaļas galertus gatavo no cūkas un teļa gaļas,mājputniem un medījumiem.Ūdeni,kurā vārītas zivis vai gaļa,izlieto recekļa pagatavošanai.Cik daudz želatīna jāpieliek .......
Atslegas vārdi: receptes929
stota zannina ir sakusi halturet... bilde no interneta...nav savs galertins laikam taisits un focets...cik saprotu galvena doma ir lai apmekle tavu majas lapu un kadu no virtuves traukiem taviem noperk...pardodamajiem...nu labi...ipasi man tas nepatik...bet ta ka apkart ir tikai bizness...tas ir normali...bet ja godigi...citreiz ta iet pie dusas vienkarsi cepta ola ar bekonu un sipoliniem un sieru...vai kad konzerbundza ar stavridu tomatu merce... vai vienkarsi uzcepta gala ..bekonins.. kadi 2.kg un bez klopesanas lai ir ko pakoslat un paplest ar laca maiziti...vai kads stacijas belasins ar savu neatkartojamo garsu un sajutam ko tas sniedz...ka pilnigi visi parejie edieni ....lai cik tie smalki butu uzgatavoti un pasniegti kaut zelta traukos vienkarsi nobal.....
Galerts ... tik vienkāršs nosaukums neko daudz neizsaka
Labs , burkānu ar gana daudz! Šito man vakariņās ar cūkgaLu !!!
Ar zivi pirmdien pusdienā
Ienāca prātā, nupat dzirdēju,- ta kādi Latvijas filosofi, kuri nevar noteikt, kā sauksies- filosofi vai filozofi, kas tad īsti ir? Tāpat želantīns vai želatīns?
Un cūkganei annei bars nepaklausīja...pravietei, apsaukātājai tādai...
paliec ka ar savu suku, kur sākies.
Par recepti un želatīnu, ...jebkura saimniece pateiks, jā, kāds buljons, vistai tiešām drusku vajadzēs to želantīnu, kādai cūkgaļai, no kā, vai liellopu, -nu tad ne. Zivīm tas pats. Vāri zandartu, lašu, samu galvas galertam, citu nevajag, ja tik balto gaļu, tad jādomā, drusku pielikt želatīnu, vai ne.
CIP sevi atskaita no Austrumu klīnikas...un aicina citus līdzi-aizā...bezdibenī mesties...kā cūkgans savu ganāpulku tur raidīja...
cūka izklausās kā suka...no bērna mutes...jo C ir grūti izrunājams.
Ātra viela,ne iela-neesmu ielicis nevienu Austrumu xxxx,par cik jau sen atraitnis,nav ko vairs zaudēt...maizi...
daudzi želatīnu sauc par želantīnu...izklausās-kā-žēlo!...saturi kopā!...želannujus-vēlamos.
Flamenko iespējams ir attīstijies no Spānijas-18gadsimts.Stils.