Galerts

11. jūn 2016. 16:41



Galertus gatavo no zivīm un gaļas.Zivju galertam ieteicamas zivis ir zandarti,stores,karpas,asari,plauži un līņi.
Gaļas galertus gatavo no cūkas un teļa gaļas,mājputniem un medījumiem.Ūdeni,kurā vārītas zivis vai gaļa,izlieto recekļa pagatavošanai.Cik daudz želatīna jāpieliek .......
http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/uzkodas/galerts.html

Atslegas vārdi: receptes929

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 12. jūn 2016. 16:09

stota zannina ir sakusi halturet...    bilde no interneta...nav savs galertins laikam taisits un focets...cik saprotu galvena doma ir lai apmekle tavu majas lapu un kadu no virtuves traukiem taviem noperk...pardodamajiem...nu labi...ipasi man tas nepatik...bet ta ka  apkart ir tikai bizness...tas ir normali...bet ja godigi...citreiz ta iet pie dusas vienkarsi cepta ola ar bekonu un sipoliniem un sieru...vai kad konzerbundza ar stavridu tomatu merce... vai vienkarsi uzcepta gala ..bekonins.. kadi 2.kg un bez klopesanas lai ir ko pakoslat un paplest ar laca maiziti...vai kads stacijas belasins ar savu neatkartojamo garsu un sajutam ko tas sniedz...ka pilnigi visi parejie edieni ....lai cik tie smalki butu uzgatavoti un pasniegti kaut zelta traukos vienkarsi nobal.....    

savsem k. 11. jūn 2016. 22:18

Galerts   ... tik vienkāršs nosaukums neko daudz neizsaka  

Dzēsts profils 11. jūn 2016. 21:26

Labs , burkānu ar gana daudz! Šito man vakariņās   ar cūkgaLu !!!
Ar zivi pirmdien pusdienā

Dzēsts profils 11. jūn 2016. 19:58

Ienāca prātā, nupat dzirdēju,- ta kādi Latvijas filosofi, kuri nevar noteikt, kā sauksies- filosofi vai filozofi, kas tad īsti ir? Tāpat želantīns vai želatīns?

Dzēsts profils 11. jūn 2016. 19:45

Un cūkganei annei bars nepaklausīja...pravietei, apsaukātājai tādai...
paliec ka ar savu suku, kur sākies.
Par recepti un želatīnu, ...jebkura saimniece pateiks, jā, kāds buljons, vistai tiešām drusku vajadzēs to želantīnu, kādai cūkgaļai, no kā, vai liellopu, -nu tad ne. Zivīm tas pats. Vāri zandartu, lašu, samu galvas galertam, citu nevajag, ja tik balto gaļu, tad jādomā, drusku pielikt želatīnu, vai ne.

Dzēsts profils 11. jūn 2016. 17:17

CIP sevi atskaita no Austrumu klīnikas...un aicina citus līdzi-aizā...bezdibenī mesties...kā cūkgans savu ganāpulku tur raidīja...
cūka izklausās kā suka...no bērna mutes...jo C ir grūti izrunājams.

Vasilijs P. 11. jūn 2016. 17:06

Ātra viela,ne iela-neesmu ielicis nevienu Austrumu xxxx,par cik jau sen atraitnis,nav ko vairs zaudēt...maizi...

Dzēsts profils 11. jūn 2016. 17:05

daudzi želatīnu sauc par želantīnu...izklausās-kā-žēlo!...saturi kopā!...želannujus-vēlamos.

Vasilijs P. 11. jūn 2016. 17:00

Flamenko iespējams ir attīstijies no Spānijas-18gadsimts.Stils.

Autorizācija

Ienākt