Kuras pārmaiņas ietekmē cilvēku vairāk dabas katastrofas vai politiskās katastrofas?

17. jūl 2016. 02:39

Dabas katastrofas un poliskās pārmaiņas, kari , apvērsumi, valdību maiņas, dramatiskas , notiek daudz kur, Mums ir paveicies Latvijā ar labo ģeogrāfisko stāvokli, ka vairums dabas likstu iet mums garām, nelielas vētras vai karstuma viļņiem un salu ir tas kas mūs tā ietekmē, salīdzinot ar pasaules, mērogu skalu. Par laimi lieli politiskie apvērsumi arī nav notikuši, kur būtu upuri, vai stingri režīmi, es runāju par šo gadsimtu, bet tikuntā aizdomājoties. Kam cilvēks viss vairāk nebūtu gatavs kam nebūtu gatavi jūs tagad, es teiktu es nebūtu gatavs abiem. Var par šo aizdomāties lai gan mums vairāk vai mazāk viss ir mierīgi, bet tikuntā viss kustās un mainās. Un ekanomiskās problēmas nejaucam, tā ir cita tēma citai dienai.

Atslegas vārdi: dzīve38590

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Ingrida X. 18. jūl 2016. 14:58

Man patīk Jūsu atbilde 14:07!! :)
Sagādājāt patīkamu pārsteigumu!!  
................................................
Par bloga tēmu.
Cilvēks NEKAD nevar būt gatavs kam ārkārtējam, neparedzētam. Tas vnk nav iespējams!! Un tomēr, neskatoties uz visu, cilvēkam piemīt apbrīnojamas, tieši tā- apbrīnojamas!!! spējas- pieņemt un pielāgoties. Viegli?? Nu loģiski, ka nē, bet, ja paskatāmies kaut paši uz savu dzīvi /atv., ka novirzījos nedaudz no tēmas; novienkāršoju/, ir tik daudz kā, kas varēja sabraukt kā traktors, bet tomēr- esam tikuši tam pāri!! ..

Arī Jums- lai diena izdevusies!!  

Simple J. 18. jūl 2016. 14:18

Pati Laima
Cilvēce jau tā mainās pat ļoti strauji, simts gadi jau ir pagājuši un cik viss ir drastiski izmainījies. Cilvēce attīstās un pielāgojas, bet kam pielāgojas, dabai jau esam iemācījušies pielāgoties, atliekt vēl tikai dabas kontrole?

Simple J. 18. jūl 2016. 14:11

Savsem kuku
neteiktu ka cunami vai vulkānu izvirdumus mēs varētu šeit Latvijā paciest, tropus ir skaisti, silti patīkami, bet piedzīvot tropu vētru kura plosās no vietas kur esi apmeties,  nav tik ļoti patīkama sajūta. Par vulkāni gan būtu noderīga lieta, ja tie būtu guļošie, turisms, enerģijas resursi.

Simple J. 18. jūl 2016. 14:07

Ingrida Xx
Paldies par jūsu veltīto laiku, uz maniem darbiem, gaidīšu atkal no jums, ieteikumus un labojumus. Veiksmīgu dienu jums . :)

Dzēsts profils 18. jūl 2016. 08:22

Vairāk vai mazāk, bet tās ietekmē tik un tā Cilvēks maina dabu,izmainot šīs dabiskās straumes tecējumu citā gultnē un daba piespiež mainīties arī pašam cilvēkam,sūtot ūdensplūdus,svelmes un neprognozējamus laika apstākļus Izdzīvos tas,kurš spēs mainīties,jo izmaiņas ir neizbēgamas

savsem k. 17. jūl 2016. 22:19

Garlaicīgi mums šeit bez cunami un vulkānu izvirdumiem   ..

Ingrida X. 17. jūl 2016. 19:44

.... dzēsiet, bloķējiet mani rāms; sankcijas no manas puses- nesekos- nekādas.  
Jauku vasaru!!  

Ingrida X. 17. jūl 2016. 19:42

.... aizmirsu pieminēt: šo savu ne-tikumu esmu ievērojusi tikai attiecībā pret tiem, kas te, šajā vietnē, cenšas uzlēgt augstāk par savu pakaļu /atv.!!/ .. ar savu domu- izcilajām pērlēm..  

Ingrida X. 17. jūl 2016. 18:16

Man piemīt netikums /katram jau savs, ne tā??/- ievērot gramatiskas nobīdes, pie tam- ne jau nu aiz pārrakstīšanās, steigā , vai kā.. bet tad- ja cilvēks reiz uzraksta blogu, tas nav tā, uz sitiena, kā komentos, kur reizēm vnk parunājas, un vārdi skrien pa priekšu- pirkstiem..  

Nu tā, paskaitīsim- šajā nelielajā garadarbā:
poliskās pārmaiņas /kas tieši tāds Polijā mainījies??/
tikuntā  = tik un tā /2x/
viss vairāk = visvairāk
kustās = kustas
ekanomiskās = ekonomiskās
.... par teik. formu veidošanas īpatnībām šajā izzinošajā tekstā un pieturzīmju izcilo lietojumu- tagad nerunāšu;  tā ir cita tēma citai dienai.

Dzēsts profils 17. jūl 2016. 13:13

nu nezinu gan...ja esi dzimis 60* Karstuma amplitūdās...tas ir kolosāls līdzsvars-
+ 30...-30...termiskais produkts...ko drīkst saldētu vienreiz atkausēt-tad-sildīt-
otrreiz aukstumā mest-nav ieteicams...parādās liekais ūdens...esi vai neesi...esi...neesi...un nezinu, kas to mētā....dzirnakmeņos...politiski neitrālo-visiem labs!

Vineta K. 17. jūl 2016. 10:39

Jebkura katastrofa,ietekme cilvekus-katru savadak.Bet politiskas-tas ir murgs,ja kadi 100 deputati var ietekmet visus cilvekus.Nerunasim par pasaule notiekoso.Mes domajam ja jau dzivojam maza valstina tad mus tas neskar.Bet visam ir savs laiks.Ari mus var skart,un reizem ari skar pasaules murgi,bet mes lidztam reti aizdomajamies.

Dzēsts profils 17. jūl 2016. 09:30

Neesmu dzirdējusi, ka lietus vai sausums būtu izpostījis Latvijās laukus un atstājis tos tukšus.

Dzēsts profils 17. jūl 2016. 08:34

Ja jūrā vētra, politiķiem ne silts,ne auksts, viss notiekās,
bet zvejnieks sēž krastā,tātad nav darba,ja nav darba,nav algas,
un tā jau ir katastrofa

Autorizācija

Ienākt