Gabaliņos sagrieztu gaļu vispirms 4 stundas mērcē vīnā.Pēc tam gaļu liek traukā kārtām,katru kārtu pārkaisa ar sāli,pipariem,sasmalcinātu lauru ......
http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/pamatedieni/liellopu-galas-sasliks.html
Atslegas vārdi: receptes929
Tas jau minka The Best, ēd šašliku un sāc smaidīt, tas jau nekas,
ja par Tevi nezin kā padomās, vai no laimes, vai jumtiņš aizbraucis
Iznieko tik vīnu,,ari tie kas vīnu nedzer,,a pectam to vīnu jādzer un jāgrauž šasliki,būs kā piedzeries,
zannina tikai 1... ...jo bildite ir no interneta...a ne no tavas virtuves
Tikai, kāda starpība, kārtām vai samaisīt viss vienkopus, kur tas āķis???
Laba doma Vasilij, bet mērcēt tak vienalga 4h
Un ja augstfrekveņču ģeneratorā?
Jo resnie par to ar mieru pat savu māsu nodot
Pēc Tavas parādīšanās, gribot, negribot jāsāk kaut kas šmorēt, jo ļoti
kārdinoši, PALDIES
Ja jau gribēja to panākt
Nav mani