130 g šampinjonu,20 g sviesta,5 g miltu,5....
Plānas šķēlītes sagrieztus šampinjonus apcep sviestā (15 g ),pievieno sviestā (5 g )izkarsētus miltus......
Atslegas vārdi: video receptes7
labu apetīti..šampinjoniem nav garšas....tie piesūcas ar sviestu...un pieņem tā aromātu..latvisko-govs devumu no laukiem...
ir daudzi ēdieni, kuri ir tikai masa...bet garšvielas piedod pikantumu, smalkumu...vēl rozmarīnu, briežraga sāli...un visu kas mežmalās atgādina-bērnības smārdu-īstu ēdienu!
cau zannina... personigi man tas senes ir vajadzigas nu 2....3.reiz gada apmeram...vienreiz cepta veida...a otreiz kada marineta burcina pie polsina ....biju svetdien...baravikas tikai 5.bija...perejas gandriz visas sviesta becinas ....nedaudz gailenes un becinas kadas 5....pusgrozs bija....bet tadi bija tris....nu drusku mazak ka man...nu sad tad vel veikala marinetus sampinjonus noperkam....un svaigos ..sagriez un pa taisno uz maizitem......neceptus