Teļa krūts gabalu sacērt gabaliņos (30-40 g ),apsāla un karsta sviestā apcep.Gaļu liek katliņa,uzlej tik daudz karsta ūdens,cik vajadzīgs mērces pagatavošanai,aizvāko,sautē uz lēnas ūdens.Apmēram 20 minūtes pirms gaļas gatavības pievieno sviestā apceptas garšsaknes un sīpolu,pieliek smaržīgos piparus.Miltus sacep sviestā,pievieno izkāstu gaļas novārījumu,uzvāra,pieliek skābu krējumu.Mērci pārlej gaļai,pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai irdeniem rīsiem.Sautētai teļa gaļai,kad tā jau mīksta,var pievienot dažas karotes galda etiķa un mazliet cukura,tad mērce iegūst saldskābu garšu.
http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/pamatedieni/sauteta-tela-gala.html
Teļa krūts gabalu sacērt gabaliņos .... šausmene ,nevis ēdiena recepte
vispar es varbut ari apestu to to telu....bet man nedod...vienkarsi
a vot telus gan mes needam...cukgala
cau zannina...vienkarsi superigi.....
Sautē uz lēnas ūdens,,,,hmm,interesanti,lēnā ūdens,,
Un kad apnīk sautēt uz lēnā ūdens,tad pagriežam ātro ūdeni,,
ja to teļu neesi redzējis-tad-var... vienkārši-gaļa.
bet ja acis spulgojošas tevī garām...teļa acīm raudzījušās-tad-es to-konkrēto teļu-neēdīšu nost...kaut pa kluso nokauts....
tā es izdarīju agrā bērnībā-visi ēda...es ielīdu gultā un raudāju...
Angļiem patīk slimos izmantot
Ja slims ar autismu,būs labi,sapratīs,kad smaržīgi
šito uz Ziemsētkiem gatavošu (devil).......
Ja etiķa vietā skābuli atļausi