Sautēta teļa gaļa

26. sep 2016. 12:07


Teļa krūts gabalu sacērt gabaliņos (30-40 g ),apsāla un karsta sviestā apcep.Gaļu liek katliņa,uzlej tik daudz karsta ūdens,cik vajadzīgs mērces pagatavošanai,aizvāko,sautē uz lēnas ūdens.Apmēram 20 minūtes pirms gaļas gatavības pievieno sviestā apceptas garšsaknes un sīpolu,pieliek smaržīgos piparus.Miltus sacep sviestā,pievieno izkāstu gaļas novārījumu,uzvāra,pieliek skābu krējumu.Mērci pārlej gaļai,pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai irdeniem rīsiem.Sautētai teļa gaļai,kad tā jau mīksta,var pievienot dažas karotes galda etiķa un mazliet cukura,tad mērce iegūst saldskābu garšu.

http://www.videovirtuve.lv/pavargramata/pamatedieni/sauteta-tela-gala.html

Atslegas vārdi: receptes929, edieni9, pusdienas10

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

savsem k. 26. sep 2016. 21:28

Teļa krūts gabalu sacērt gabaliņos   .... šausmene ,nevis ēdiena recepte  

Dzēsts profils 26. sep 2016. 20:56

vispar es varbut ari apestu to to telu....bet man nedod...vienkarsi

Dzēsts profils 26. sep 2016. 19:34

a vot telus gan mes needam...cukgala

Dzēsts profils 26. sep 2016. 19:29

cau zannina...vienkarsi superigi.....           

Minka M. 26. sep 2016. 16:26

Sautē uz lēnas ūdens,,,,hmm,interesanti,lēnā ūdens,,
Un kad apnīk sautēt uz lēnā ūdens,tad pagriežam ātro ūdeni,,

Dzēsts profils 26. sep 2016. 15:38

ja to teļu neesi redzējis-tad-var... vienkārši-gaļa.
bet ja acis spulgojošas tevī garām...teļa acīm raudzījušās-tad-es to-konkrēto teļu-neēdīšu nost...kaut pa kluso nokauts....
tā es izdarīju agrā bērnībā-visi ēda...es ielīdu gultā un raudāju...

Vasilijs P. 26. sep 2016. 13:58

Angļiem patīk slimos izmantot

Vasilijs P. 26. sep 2016. 13:55

Ja slims ar autismu,būs labi,sapratīs,kad smaržīgi

Dzēsts profils 26. sep 2016. 13:35

      šito uz Ziemsētkiem gatavošu (devil).......
Ja etiķa vietā skābuli   atļausi

Autorizācija

Ienākt