800 g liesas cūkas gaļas,2 ēdamkarotes kausētu cūkas tauku,sāls,pipari,200 g selerijas,svaigas vai kaltētas dilles,1 lauru lapa,300 g sīpolu,150 g sarīvēta siera,2 burciņas majonēzes.
Gaļu sagriež gabaliņos (40 g )pārkaisa ar sāli,pipariem,taukos apcep brūnu,pievieno sarīvētu seleriju,sasmalcinātus sīpolus,dilles,lauru lapu,vēlreiz apcep.Liek čuguna katlā,pārkaisa ar sarīvētu sieru,pārlej ar majonēzi,katlu aizvāko,cepeškrāsnī sautē 1 stundu.
Pasniedz ar dārzeņiem.
Nu, gan recepte! Sargās sirds un asinsvadu sistēma!
Kreptīgs ! Prasās ar šņabuli noskalot !
Nav kur piesieties . Šito man uz vecgada vakaru
Vajadzīgas 12 svarīgas lietas , ieskatot nelaimīgos Kāposta kunga 800 cūkgaļas gramus
cau zannina....vienkarsi superigi....
Mums tā jau te sēdošs darbs pie monitora katru vakaru,citam vēl visu diennakti,kā apskatos te jāsēž sardzē!Kā nekā kādam trollīšu uzbrukumi arī janoslāpē,to vēl ņems un savairosies ziniet,ka godīgiem cilvēķiem,kā Ingrīdas kundzei,nemaz nebūs,kur vārdiņu iestarpināt!Bet Jūs vēl te ar karbonizētām cepeškrāsnī apmajonezētām cūkgaļām!
Te jau tā daudzi pa latiški negovorit,vēl klātu nāks ruksķēšana!
Un kāds savai garāžai līdzās no tās pašas nodaļas sev būvē... Mājas-Ģimene.
Vai katlu arī ierīvēt ar taukiem, ar ko labāk roņu vai vistu?