Izsijātiem miltiem pievieno,sāli,cukuru,raugu,olu un
Atslegas vārdi: receptes929
Jā ... pat labāki nekā Ķirbītis
tagad jau deficits. visur visadi piradzini medz but, tikai ne ar spekiti, nez., kapec
sandis zigurdins maksims xx
cau zannija....vienkarsi suoperigi......
Māšuka mammai vair necienās-piedod...atraitnis,lai tiek Britukam.
Katra saimniece gatavo jau savādāk, noteikti lieku ķimenes pildījumam, var pat drusku kuminu, un šķipsnu cukura ne gaļai, bet olai pārziešanai. Viens no būtiskiem noteikumiem- nepārraudzēt mīkliņu. Un kā mana Ome kādreiz teica- ar tām olām rauga mīklai uzmanīgi, var palikt cieti nākamajā dienā, protams, lielāks kvantums tika cepts, vismaz 3 plātis.