Ābolkūka ar kanēli. Receptes. Ļoti garšīgi! Miltus izsijā pievieno sakapātu vai sarīvētu margarīnu ,sāli ...
Atslegas vārdi: receptes929
Necepies, anne vasja junior! (vajag tak izdomāt!)
par litas trollēna komentiem nudien nav jācepas...tā ir saziedējusi /sapelējusi/ maize...
bet gotiņa raibaļa vai brūnīte nudien ir labs pārstrādes kombināts pļavai...ja sieram pievienoju ķimenes, kuras gotiņa neēd...atstājot arī man kaut ko variācijām...tā ir lieliska sadarbība jāņu sieram!
šoreiz par āboliem...arī tie ir gatavi...kad no ābeles nokrīt zemē kā dievmaizīte.
bet uzpūstās ģimenes mani neuzrunā...un kāpēc gan tā...jo-es tās vienkārši nesajūtu...
Mūsu mājās tādas iet uz urā !
Domāju, ka Žanīna ir atbildējusi pienācīgi robim personīgi. Jo kur tad izpaliek sajūsmas komentāri?
Vai kūku kari ir sākušies ?
Pareiz, Frēzij, biki plānākā veidā, ko ar teicu.
Iecienīta ābolkūkas recepte ne pirmo gadu, tikai cepties lieku plātsmaizes pannā, man ļoti garšo, tikai plānākā veidā. Virsiņu sadurstu ar dakšiņu, super zeltaina un garda
Kāda var vispār nepūlēties, neko necept, sist pie krūtīm- es, es, es, es tā, es šādi...jūs, ja nedarat kā es, tad duriki. Anne, sit pie krūtīm, pastāsti, kas par personību esi, ko paveikusi, ja uzskati, ka visi citi dara nepareizi.
Šitā tiešām laba recepte, visiem garšo, man tik liekas, ka zemāku formu, lai tās zaptes mazāk, vairāk sabalansē ar mīklu.
ābolus piegraužu kā piedevas...svaigus...es netaisos tik daudz pūlēties un izrādīt visas plīts īpašības... vai obligāti viss svaigais ir jāsacep?
kanēli bieži uzkaisu baltmaizei, kuru pārklāju ar krējumu...mazliet pastāv un kūka gatava!