Recepte.Smilšu mīkla. Ātri un ļoti garšīgi!
Miltus izsijā, pievieno cukuru, sāli, olas un sviestu, mīklu samīca līdz ...
Atslegas vārdi: receptes929
sastāvā neredzu smiltis tāpat kā napoleona kūciņā-pašu Napoleonu
nuja...riktīga saimniece neuzticas miltu piegādātam ...tikai tā var klasificēt sijāšanu...kāšanu-vēlreiz.
vai zināji, ka milti jāsijā tikai tāpēc, lai tie nesastājas blīvi...es nekad nekādas Auzas nesijāju kumeļiem..netīk manam prātiņam...gaisu barot...
gaisu sijājumā aizstāj visas minētās pievienotās vielas...tāka-sijāt ir pilnīgi velti un kamēr to gaisu izspiež...tu pielieto dubultas pūles...man patīk alķīmija tīrā veidā...ir procesi, kuri var arī izpalikt...tie tikai visu paildzina....kamēr smalcinies...milti starp citu-jau sen atsijāti no sēnalām...ko tad tu tur sietā iegūsi-neko...ko izmest rukšiem.
cau zannina...vienkarsi superigi...bumbulit