Smilšu mīkla, cepumiem, kūkām, riekstiņiem, groziņiem

1. dec 2016. 17:39


Recepte.Smilšu mīkla. Ātri un ļoti garšīgi!
Miltus izsijā, pievieno cukuru, sāli, olas un sviestu, mīklu samīca līdz ... http://www.videovirtuve.lv/miltu-izstradajumi/smilsu-mikla-cepumiem-kukam-riekstiniem-groziniem.html

Atslegas vārdi: receptes929

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Dzēsts profils 2. dec 2016. 12:49

sastāvā neredzu smiltis tāpat kā napoleona kūciņā-pašu Napoleonu

Dzēsts profils 2. dec 2016. 12:48

nuja...riktīga saimniece neuzticas miltu piegādātam ...tikai tā var klasificēt sijāšanu...kāšanu-vēlreiz.

Dzēsts profils 2. dec 2016. 12:46

vai zināji, ka milti jāsijā tikai tāpēc, lai tie nesastājas blīvi...es nekad nekādas Auzas nesijāju kumeļiem..netīk manam prātiņam...gaisu barot...
gaisu sijājumā aizstāj visas minētās pievienotās vielas...tāka-sijāt ir pilnīgi velti un kamēr to gaisu izspiež...tu pielieto dubultas pūles...man patīk alķīmija tīrā veidā...ir procesi, kuri var arī izpalikt...tie tikai visu paildzina....kamēr smalcinies...milti starp citu-jau sen atsijāti no sēnalām...ko tad tu tur sietā iegūsi-neko...ko izmest rukšiem.

domāns f. 1. dec 2016. 20:44

cau zannina...vienkarsi superigi...bumbulit           

Autorizācija

Ienākt