Ar mūsu dāmām tā nevar būt!

25. jan 2020. 06:25

Bet varbūt var būt  

  

mūsējās ir savādākas  

Atslegas vārdi: vai kā6, bez mīlestības3

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Ingrida X. 29. jan 2020. 18:19

   Kāpēc vnm vārds "Mīlestība" tiek attiecināts uz Vinu un Viņu? Vsm- lielākoties. Ok- pa starpai vēl pavīd .. vecāki.. bērni.. Tikai- PAVĪD!! Es nezinu, kā uzrakstīt savu domu kodolīgāk.. jau tā bieži izplūstu par daudz, zinu.. Mīlestība ir tik daudz ko aptverošs jēdziens, ka noreducēšanās tikai uz sirsniņām, uz nebeidzamo ilgošanos, tvīksmi, piepildījumu, zaudējumu utt. utt., ir trakākā novienkāršošana. Es mīlu konkrēti šo dienu, jo labi tiku ar visu galā, mīlu to, kā šobrīd jūtos (un tas nav maz!);  es mīlu mazu sunīti, kurš ir trakākais Brašulis;  mīlu neizlikšanos un sevis nepārvēršanu par
""Muzejs- "Melu Citadele" bez uzpurņa"" eksponātu.... ai, nav vērts!- pārāk daudz kā, ko mīlēt!!!  Viņš + Viņa = ❤️ Tā? Un kad tam saldajam sākumam ir beigas, kas tad?!~ vsjo? Tad jāmirī nost, tā?
    Labi. Katram mums sava sajušana un taisnība- sava
    Lai sanāk viss!!!  

Gunars S. 29. jan 2020. 11:03

Gunta, tiešām bez mīlestības dūmo krāsns! Bet bez mīlestības var dzīvot un ja tās nav jādzīvo!

Lilija L. 28. jan 2020. 11:01

Mīlestības izpausmes, pārdzīvojumi, kaisle, aizraušanās,te paradīze, te elle- gan jau ka ir mūsu dāmām, neatkarīgi no piederības kādai nācijai.  Iespējams tikai atšķirsies temperaments , raksturs, tas gan var būt.

Ingrida X. 26. jan 2020. 19:09

     Pirmo Tavu ievietojumu- Lara Fabian- nebiju dzirdējusi. Paldies! Tik patiess, kā dzīve. Noklausījos vairākkārt.  (par Mīlestības veidiem un paveidiem- neizteikšos. Tie mēdz būt gan veseli, gan- slimi; bet visi paliekami zem viena un tā paša vārda.. Šobrīd lasu vislabāko grāmatu, kādu esmu izlasījusi pēd.2u gadu laikā, noteikti! Un tajā ir bezgala daudz no visa tā, ko minēji Tu)
     Tas, ko pievienošu es- Savoretti. Jā, man daudz kas saistās ar šo saitu- amigos- šo dziedātāju man, nu jau pirms gadiem, atklāja Puisis, šeit.


https://www.youtube.com/watch?v=zMaWeTOCUWs&fbclid=IwAR1pIcSJC2Q9ApJoDrlfIchT6kVDbEOIVWfT6sbT4ePNEdn4GlaP9KsoOnY

https://www.youtube.com/watch?v=i88Q8VYoaiE

Gunars S. 26. jan 2020. 05:36

Gunta,Gunita u.c.  visa problēma, vai ir ko mīlēt? Vispirms kamēr esam pa visam mazi, par mums rūpējās un mīl. Jo lielāki kļūstam, mīlas daudzums samazinās. Pienāk laiks kad sāk "grībēties" mīlēt. Un tas var  kļūt traģikomisks. Mīlas daudzveidība, aiz aprēķina, pēkšņā, vienpusēja, aklā un tā tālāk bez gala. Dziesmiņā ja es pareizi saprotu ir izbijusi un kļuvusi vienpusēja. Šai stāvoklī dažiem rodas ideja atriebties, mainās raksturs, ieradumi, cietējs jūtās piesmiets kļūst kašķīgs, naidīgs pret apkārtējiem  

Gunta L. 25. jan 2020. 20:58

Bez miilestiibas nedziivojiet
bez miilestiibas viss ir mazs
bez miillestiibas duumo kraasnis
un maizi negriezj nazis ass.(Aa.E.)

Autorizācija

Ienākt