Interesanti. Kas pēc jūsu domām ir patiess draugs?

19. okt 2022. 17:31

1. Labi draugi pieņem tevi tādu, kāds tu esi
Patiesi atbalstošs draugs tevi mīlēs par to, kāds tu esi, par trūkumiem un visu. Tas nenozīmē, ka draugiem visu laiku ir jāvienojas vienam ar otru. Faktiski dažādas perspektīvas var palīdzēt paplašināt mūsu redzesloku. Tomēr īsts draugs jūs pieņems un pat atradīs skaistumu jūsu dīvainībās un nepilnībās.
2. Draugi turas gan labos, gan sliktos laikos
Dzīvei ir gan kāpumi, gan kritumi. Atbalstošie draugi var mums palīdzēt pārvarēt grūtos laikus. Īsti draugi, jo viņi tevi mīl, būs blakus, lai palīdzētu pārvarēt šķēršļus uzklausīt mūsu problēmas vai atrast veidus, kā mūs uzmundrināt. Šie mazie žesti var daudz nozīmēt, it īpaši grūtos laikos.
3. Īsts draugs svin dzīvi kopā ar jums
Dzīves gaitā drauga atbalsts ir svarīgs ne tikai grūtos laikos. Draugs nozīmē kādu, kurš patiesi vēlas, lai jūs gūtu panākumus. Diemžēl negodīgi cilvēki var justies nedroši un vēlēties, lai jums neizdodas. Bet īsts draugs svin tavus sasniegumus un jūtas priecīgs, redzot, ka viss norit labi.

Atslegas vārdi: Draugi7960

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Gunta L. 8. nov 2022. 06:07

Labs draugs Tevi peņems tādu,kāds esi ,bez visiem izņemot.

ingucis P. 23. okt 2022. 10:14

Seja var mainīties,Acis nekad

Melleņu J. 20. okt 2022. 15:41

Nav lielas jēgas no kaut kā patīkami satraucoša,ja Tev nav kāds ar kuru tajā dalīties.Drauga plecs un apskāviens vienmēr ir pareizajā izmērā

Vasilijs P. 19. okt 2022. 18:50

Paldies par bumbvedēju pārtveršanu Aļaskā,ir draugi...

Autorizācija

Ienākt