Stāsts par kādu meiteni 2 daļa

22. nov 2022. 14:50

puisi no skolas?...?
Meitene tomer cinijas par vinu, jo mileja vinu, un ta veselu gadu meitene cinijas.
Meitenei bija brizi kad likas ka vini bus kopa, jo puisi no skolas rakstija vinai, ka grib satikties un parunat par to vissu.. Un meitene jau ar to pasu velejas pat loti!!:)   Tik bija liels BET puisis no skolas uzrakstija ka buss japagaida, un meitene bija ar mieru gaidit jo mileja vinu..
Pagaja 1men un nekas nemainijas, un ta meitene izdomaja uzrakstit puisim no skolas, un pajautat kur ir palicis. Puisis atbildeja ka vel nevar,bet driz tiksimies. Un ta meitene gaidija vel cerot ka ta ari buss.
Bet gaja menesis pec menesa lidz pat gadam sakot meitene driz driz.. Bet beigas meitene uzrakstija puisa draugam, un lai pasaka ka tur isti ir.. Bet laiku gaita meitene tomer uzinaja ka puisis no skolas tusejas pa pagastu savu. Un meitenei sapeja tas ka vinam bija svarigak tusi neka vinu laime un iespeja but kopa atkal.  Meitene tika atkal sapinata un pievilta, jo meitene tiesam puisi no skolas gaidija to gadu. Atraidijaj savus pieludzejus, jo cereja ka satiksies!.
Puisis no skolas pat nenojauta cik loti meitenei vins bija vajadzigs, jo tas sapes ko meitene izjuta, un  to tuksumu kas meiteni parnema no ieksas...;(
Jo meitenes masai piedzima bernins, un sis bernins lika atcereties, ka vinai ar puisi no skolas ar vareja, but kopigs bernins, bet liktenis izpeleja launu joku ar viniem. Un meitenei nacas tikt vienai gala ar sim sapem bez puisi no skolas!:(
Kaut meitene zinaja ja puisis no skolas vinai butu bijis lidzas, butu bijis vieglak raudzities masas berninaa.. Jo diviem ir vieglak parciest kopigo nelaimi.:(
Bet gaja laiks un meitenei saka palikt vieglak.
Un tad meitene saprata ka ir jabeidz skumt un jadzivo talak bez puisa no skolas.. Tas bija gruti bet lai butu vieglak meitene noblokeja puisi no skolas lai wnk vins meiteni vairs nemanitu. Pirms tam meitene uzrakstija savu pedejo vestuli puisim no skolas.
Un tad meitene aizgaja uz kapiem pie sava milo teti, un ludza vinam lai dod speku vinai tikt par sapem , un iespeju but laimigai...
Un gaja laiks, un metene saka catot interneta ar cilvekiem. Un meitene saka sarakstities ar vienu puisi. Meitene ar puisi no cata sarakstijass dienu un nakti, jo viniem bija par ko runat vienmer.=) Pec kada laika puisis no cata pajautaja metenes nr. un meitene iedeva, un ta puisis saka meitenei zvanit ari.  
Lidz kadu dienu vini norunaja satikties! Un pec kada laika vini satikas, un saprata ka patik viens otram.:)
Bet vini pabija kopa 2ned. ne dienu atseviski tikai kopa jo gribeja zinat vai tomer gribes ko talak veidot pec sim 2ned.
Un pec kada laika meitenei masa nodeva zinu no puisi no skolas ka vins nozelo ka zaudeja meiteni un sev to nepiedoss un novel laimi man ar to puisi no cata.
Tas meitenei lika justies vieglak jo zinaja ka vins to nozelo!! Bet meitenei tas vairs neko nedeva nozela naca par velu jo meitene bija laimiga ar puisi no cata jo vins bija savadaks neka tie kas darija pāri meitenei!   

Atslegas vārdi: Meitenei2

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

desantnieks V. 10. dec 2022. 19:26

Laimīgā meitene.  

Vasilijs P. 7. dec 2022. 17:15

Drīksti informēt Japānas Vēstnieku.

Gunta L. 7. dec 2022. 14:37

Nu,redz katrs kādā savas dzīves etapā atrod savu laimi.

Vasilijs P. 22. nov 2022. 21:11

Tas varētu izskaidrot,jo nav bijušas attiecības-saistības ar CIPu.

Vasilijs P. 22. nov 2022. 16:08

Ārstējies Rokišķu medicīnas iestādē.

Autorizācija

Ienākt