Maskavā,Kremlis no CIP direktora v.Pljehova

17. feb. 08:23

Man nevajag Jūsu zeltu!
Mans gods ir Tautas gods,ja niticat,kas to
Šausta.

Atslegas vārdi: cip director v. blow187

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Gunta L. 3. mar. 09:05

Pagaidām tikai pašmāju.

Vasilijs P. 17. feb. 19:59

Jo Strazdiņš ir brīvs putns,drīkst nokārtoties,un kur viņam patīk.Tik lai nepārprot.Nekāds Laimes putns viņš patiešām nav un nav bijis.

Vasilijs P. 17. feb. 19:00

Strazdiņš mīnējis Svešā teritorijā un sadedzis.

Vasilijs P. 17. feb. 18:22

Kādēļ ar kaķiem tik traki mīnē?Jo kā vienmēr Strazdiņš no psihiatrijas,jo APTIEKAS ir sveikas un veselas.Kā Ozols,citu variantu Strazdiņam nav-sadedzis darbā.

Vasilijs P. 17. feb. 17:53

Uz mālainā ceļa seguma un kura abās malās stāvas un mālainas grāvju nogāzes,veikuši pat brīdinājuma signālus un ne tikai no sadursmes vietām,jo bija vairākas,bet Savējie.

Vasilijs P. 17. feb. 17:50

Automobiļu sadursme notika brīdī,kad iepriekšējā apsardzes maiņa tika informēta par konfliktu,negadījumu,apgriezusi automašīnas lai konstatētu faktus,tas bija tik strauji,kad pat maiņas apsardzes vidū bija daudz cietušo personu.

Vasilijs P. 17. feb. 17:47

Jo kārtējam PSKP kongresam sagatavotā procesuālā dalībnieku kārtība no Latvijas un izskatīšanas matreāliem sagatavotā persona vairs nav tikusi apstiprināta pat pēc paša Valsts prezidenta Leonīda Iļjiča Brežņeva,jo bija pārģērbies kā Jūrmalnieks,bikšu sisksna nesakārtota,ierāvis,un kurš tajā momentā nemaz neatradās automašīnā,ja Kancelejas vadība to protokolējusi,jo iesākumā bija dzirdams sauss klikšķis,tad pilnīgs klusums,un vairs nerunāja.

Vasilijs P. 17. feb. 08:42

Jo galvenais nerunāt angliski.Savādāk,vai pretējā gadījumā Kembridžš par savējo noturēs.

Vasilijs P. 17. feb. 08:25

Pat Olgai ir pelēkās šūnas,ja pat kaķi spēj mīnēt.Ko tāds idiots Agris bez mammas iesāks?Madonna apstiprinās,nevienas šūnas pelēkas.

Autorizācija

Ienākt