Tās ir ļoti labas ziņas

1. okt. 03:57

Debilo dēlu Valerians ar savu Mičiganas apsarga sertifikātu ir gan sargājis,gan apgādājis Debilā dēla ģimeni gan ar maizi,gan kartupeļiem.

Atslegas vārdi: cip director v. blow228

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (5)

Vasilijs P. 5. okt. 16:11

Jo pretējā gadījumā jaunajiem Latvijas Drošībniekiem,ja netiks Agris sakopis,Boriss Pugo Karpovičš sāks intensīvi grozīties.Lai duss un vienā mierā.

Vasilijs P. 5. okt. 15:06

Un protams Tantuki ir ļoti pateicīgi,par Latvijas Valsts Aizsardzības Ministrijas savlaicīgi sakārtoto apgaismojumu uz mazdārziņiem,lai varētu gan veikt Aizsardzības Ministrijai nepieciešamos dārza apsaimniekošanas darbus gan ar virsstundām,gan augļu savlaicīgai nogatavošanai,jo kāda balss jau iepriekš brīdinājusi,lai neļauj Agrim pa naktīm tur atrasties.Un kamērt gaidītu to Idiotu ar pacēlāju,un kamērt viņš tur izdomātu elektrību salabot,kāds cits to daudz ātrāk būs izdarījis.

Vasilijs P. 1. okt. 04:07

Debilais jau neko nesaprot,viņam tikai putniņi galvā čivina,ir liecinieki.

Vasilijs P. 1. okt. 04:01

Un Valerians ļoti rūpīgi sargājis Barikādes gan ar gaiseni,gan mazkalibra ieročiem,un kurus viņiem piegādājis,jo attiecīgs Mičiganas sertifikāts.Vadājis Debilo dēlu uz Veselības centriem,pārbaudēm.

Vasilijs P. 1. okt. 03:59

Protams Valerians piegādājis un ne tikai Debilā dēla ģimenei gan karbonādes,gan citas izdzīvošanai nepieciešamās lietas,bet piegādājis karbonādes Barikāžu Dalībniekiem

Autorizācija

Ienākt