vai tiešām 21.gadsimtā biezi un daudz vāra ievārījumus?

7. jūl 2012. 22:35

manuprāt kādu burciņu,ko panašķoties jau var,bet ogas var saldēt-būs vairāk vitamīnu.Ideja no Apollo,kur iesaka vārīt zemenes ār ērkšogām.

8. jūl 2012. 10:08

par sevi-95% saldēju-nu un ja sagribas,tad var ātro zapti arī ziemā savārīt.Un saldētava atsevišķinemaz nesanāk tik dārgi,vēl iesaku pirkt mazo saldētavu,ja vajag-2,tad ,kad viena tukša-var atslēgt-mazāk elektrības tērējas

Atslegas vārdi: ievārījumi0

Labākā atbilde

  1. 1
tamara m. 7. jūl 2012. 23:24Viņas atbildes

Vāru un saldēju.Vāru tāpēc ka pirktajos ievārījumos liek cukura aizvietotāju un es to ļoti iemācījusies atkost,kur nu vēl cietes lai būtu biezāks un daudz vēl visādu preteklību.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (17)

  1. 0
Dzēsts profils 7. jūl 2012. 22:38 Viņas atbildes

Nu vāra gan. Tas atkarīgs vairāk no tā, kas kuram garšo.
Pati tikko zemeņu ievārījumu izvārīju.Bet tos kopā salikumus var veidot, ja gribas kaut ko jaunu. Man labāk patīk īstā zemeņu garša.

  1. 0
Dzēsts profils 7. jūl 2012. 22:41 Viņa atbildes

vāru, bet nedaudz, jo kaut kā neēdas..beigās dabuonu limonādēs izlietot.

  1. 0
Elvital A. 7. jūl 2012. 22:43 Viņas atbildes

vāra gan vēl mazdrusciņ sev par prieku, bet veikalā var nopirkt Pūres vāriitās un pat 'loti gardas un ne visai dārgas .....

  1. 0
Maija V. 7. jūl 2012. 22:50 Viņas atbildes

Es arī vāru un saldētavā arī sasaldēju

  1. 0
Dzēsts profils 7. jūl 2012. 22:52 Viņas atbildes

Tā mode sākās jau stipri senāk. Kad ne tikai ievārījumus jauca,bet pat jau pašas ogas sakrustoja,piem. Upenes ar ērkšķogām. Ir jau visādi hibrīdi. Tikai ES it kā grib un atļauj tās zaptes,bet tai pat laikā tomēr pieprasa tīras šķirnes ogas un pret hibrīdiem jau gatavo regulas.

  1. 0
Dzēsts profils 7. jūl 2012. 22:54 Viņas atbildes

Vāru meža avenes un upenes ziemai, noder kad slims,pārējo saldēju gan ogas, sēnes, garšaugus un daudz ko citu...

  1. 0
Kurzemniece E. 7. jūl 2012. 23:20 Viņas atbildes

Ko tad Pūrē dara?

  1. 0
valija o. 8. jūl 2012. 00:08 Viņas atbildes

Visas ir jasavara,ja tadas ir zel posta laist,bus ko ziema ciema kukuliti no laukiem iedot ,jo tadu netrukst.

  1. 0
Sanita B. 8. jūl 2012. 00:56 Viņas atbildes

Ja pa lēto dabonam zemenes, tiek blenderētas bez vārīšanas vai kompotos. Ievārījumi mūsmājās nav īpaši cieņā. Viss tiek patērēts dzērienos. Bet saldētavā man nepietiek vietas.  

  1. 0
Gunars s. 8. jūl 2012. 06:48 Viņa atbildes

  Cik jauki ziemas vidū atvērt zemeņu burciņu ,pievienot auzu biezpūtrai,vai pat saldējumam!  Ir jāvāra,tas ir to vērts!

  1. 0
Ineta L. 8. jūl 2012. 08:20 Viņas atbildes

Kādreiz pie pankūkām(retu reizi) gribas kadu ievārījumu, vai ziemā pie tējas- labi der upeņu želeja. Šogad pirmais ievārījums-rabarberu-zemeņu. Saldēt arī labi, bet saldētava nav bezizmēra.

  1. 0
Dzēsts profils 8. jūl 2012. 08:32 Viņas atbildes

Jā vāra gan tā tradīcija vienmēr turpināsies...pašu gatavots vienmēr garšīgāks.....

  1. 0
Sandris X. 8. jūl 2012. 09:12 Viņa atbildes

Vāra gan , lauku radiņi vienmēr uzšķiņķo kādu burciņu !

  1. 0
Dzēsts profils 8. jūl 2012. 10:59 Viņas atbildes

...tik cik vajag un mazliet vairāk... ja nu uznāk!...kāre!
Pēc pieredzes....

  1. 0
Dzēsts profils 8. jūl 2012. 12:06 Viņa atbildes

Laukos vāra,pilsētnieki laikam vairāk pērk veikalos.

  1. 0
Romis E. 8. jūl 2012. 18:35 Viņa atbildes

Vai tad tagad no šī lētā cukura var ievārījumu izvārīt?!  

  1. 0
Parum S. 8. jūl 2012. 19:58 Viņa atbildes

Tikai tie, kas netic Pūres apgalvojumam, ka pie viņiem nopērkamais ir lētāks, garšīgāks un daudz dabīgāks...

Autorizācija

Ienākt