Lūdzu receptes,bet ēdamas.
Uldi tā jau ir jāaizmirst daudziem,bet būtu jau labi ja to varētu ēst katru dienu
mīlīši jūs esat badā,tasir fakts! Labi jūtu ,ka ēst gribas es JUs abus vairāk gan nē pabarošu ar krīzes vakariņāmViens saldēts cīsiņš sarīvēts uz sakņu rīves un uzbērts uz maizes rikas,pa virsu majonēze.No viena cīsiņa var pagatavot 5-10 sviestmaizes.Labuapetīti Jums,tikai nebarieties uz manis.
Atslegas vārdi: dzīve sadzīve0
cietumnieka dienas deva .Maize no skrotētiem rudzu un kviešu miltiem 200 g (samazinājums par 100 g)
Maize no 2. šķiras kviešu miltiem 150 g
Kviešu milti (2.šķira) 10 g
Putraimi 90g (samazinājums 10 g)
Makaronu izstrādājumi 30 g
Gaļa 80 g
Zivis (svaigas, saldētas un sālītas, bez galvām) 80 g (samazinājums 20 g)
Kausēti dzīvnieku tauki 15 g (samazinājums 5 g)
Augu eļļa 15g (samazinājums 10 g)
Olas 0,25 gab.
Cukurs 20 g
Tēja (dabīgā) 1 g
Sāls 10g (pieaugums 5 g)
Tomātu pasta 3g
Kartupeļi 500 g (samazinājums 50 g)
Dārzeņi 300 g
Garšvielas 0,3 g
Sausais piens 20 g (samazinājums 10 g)
Krāsnī ceptas cūgaļas ribiņas ar kartupeļiem
otrs latvietis!
Karbonāde + kartupeļi + mērce + marinēti kāposti vai gurķīši . Katru dienu jau vienu un to pašu nevajag , karbonādi var nomainīt ar ribiņām .
Laba ēdienkarte:Maize,kā pamats.Tālāk seko,brokastīs ūdens, pusdienās ūdens ar kartupeļiem,vakariņās kartupeļi bez ūdens (tas arī principā viss)
Mana ēdienkarte:Rītā kafija ar maizi, pusdienās tas pats,vakarā porcija zupas ar maizi. Pie minimālās slodzes( sakurināt māju,iztīrīt sniegu,aizbraukt ar grozu pie vecākiem un sakurināt māju (piepilsētā),ppadarboties ar suni) man tā pietiek. Ja sieva liek mazgāt traukus,tad paskaidroju viņai ka tas jau ir darbs,un par darbu man pienākas arī otrais(gaļas) ēdiens.
Kefirs ar baltmaizi--bbrokasties.
Dārzeņu sautējums ar 1 cīsiņu---pusdienās.
Glāze tējas vai sulas,biespienmaizītes---vakariņās.