Atslegas vārdi: doma smaidam0
nekad neesmu uzskatījusi, ka ēst gatavot ir - stilīgi,. Tā ir normāla ikdienas daļa, vienalga- vai cilvēks ir ģimenes lokā, vai viens. Tas ir interesanti, reizēm- apnicīgi, reizēm- nav laika tā kārtīgi , sikumos kaut ko sarežģītu uzmargot... bet visumā- gatavot- tas ir normāli un forši.
ja būšu baigajā badā, pašu Velnu apēdīšu...- sunīti gan -nē
nerunājot par tv raidījumiem,kas nupat jau par daudz-un viena daļa ēdienu trekni,dārgi,neveselīgi-tad lielākā cilvēku daļa vismaz pēdējos 20 gadus ēd mājās ,jo tā lētāk.Kad lasu zurnalu Ieva,kur intervē dāmas-un vienmēr parādās tas vai cits restorāns,kur regulāri ēd-es ar baltu skaudību nodomāju-jā ir vel Latvijā pārtikuši ļaudis
garšiigi gatvot vienmēr ir bijis STILĀ, žēl bet es par sevi to nevaru teikt ...
Garšīgie ēdieni veido KUŅĢA ČŪLU, jo gardēdājs nespēj laicīgi pārtraukt kuņģa piepildīšanu,un, pamet galdu tikai tad, kad apēsto gardumu var aizsniegt ar pirkstu, tas ir, kad kuņģis pārpildīts. Tajā momentā, organisms piegādā kuņģa sulu, kura pienāk koncentrētā sastāvā un, nespējot sajaukties ar pārpildītiem gardumiem sāk pārstrādāt, no vienas puses gardumus, bet no otras, pašu kuņģa apvalku.
Es, no gardumiem turos tālāk un no tā nemirstu...
Nu sito gan es apest neprastu!
garšiigi gatvot vienmēr ir bijis STILĀ,