Vai vīrietim jābūt seksīgam "bērnam"?

11. nov 2012. 09:12

Daļai sieviešu izveidojies uzskats,ka pret vīrieti jāizturas kā pret "bērnu",ar kuru vajag auklēties un kuru lutināt. Vien ar seksa piedevu jebkurā brīdī,kad vīrietis to pieprasīs. Lai tik,nedod dies, nesadomā aizbēgt meklēt citu "māti"..
Bet vai vīriešiem tāda "bērna" loma būtu patīkama?
Man ne. Vēlos uztvert sievieti kā sev līdzvērtīgu mīļoto,nevis kā mūžīgo appuišotāju, apmazgātāju, ķēkšu, seksa lelli, utt.

11. nov 2012. 12:40

Praktiski sieviete tā kļūst par kalponi,jo nav tiesīga iebilst pavēlnieka iegribām.

Atslegas vārdi: dzīve38590, attiecības38696, attieksme3443

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 11. nov 2012. 10:10Viņas atbildes

Ja godīgi tad vīrieši baidās no stiprā sievietēm,bet viņus saista šīs dàmas.
Man ir savas klišejas.
Vīrieti ir jābūt balstam un manam labam draugam,lai zinu ja kas notiek pirmais zvans ir viņam un saku tā un tā ko darīt..
Zinu kad varu bùt mierīga un paļauties uz viņu,bet te ir otra puse medaļai - man savukàrt ir jābùt tai vienīgajai ko meklē viņš. Tas ir komandas darbs.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (30)

  1. 7
Ineta L. 11. nov 2012. 09:43 Viņas atbildes

Diemžēl mūsu sabiedrībā tādu mūžam psiholoģiski nepieaugušo vīriešu ir pārpārēm, jo lielākā daļa augusi tikai mātes paspārnē, viņiem svešs ģimenes modelis, kur vīrietis ir stingrais ģimenes balsts un piemērs saviem bērniem.
Lai gan sievietei iesākumā var būt interesanti "paauklēties" ar tādu, bet, dzimstot saviem bērniem, tomēr gribas sajust vīrieša kā gādīga ģimenes cilvēka rūpes, tēva dalību bērnu aprūpē un audzināšana, uz ko šāds "mūžīgais puišelis" ir spējīgs tikai reizi pa reizei, tikai tad, kad pašam nav apgrūtinoši. Tas nav tas sapņu vīrietis, ko gribētu just sev blakus.

  1. 3
Anna N. 11. nov 2012. 11:34 Viņas atbildes

Sievietēm un vīriešiem ir lomas:  sieviete - sieviete, sieviete - māte, sieviete - meita; Vīriešiem: vīrietis -vīrietis, vīrietis dēls, vīrietis - tēvs. Ja sakrīt pāri - sieviete māte un vīrietis dēls, tad ir Ok.
Tu, ja taisnību saki, esi vīrietis - vīrietis un Tev pretī jābūt sievietei - sievietei.

  1. 2
Dzēsts profils 11. nov 2012. 12:17 Viņas atbildes

kāpēc jābūt?izvēlamies kadu gribam....

  1. 2
Svilpis L. 11. nov 2012. 13:14 Viņa atbildes

iim es,Tu esi gan akls,gan neveiksmīgs
Ir daudzas tādas,kādas Tava komentāra sākumā minētas,kurām dažai ir mazāk kā sliktai ielenei.
Bet daudzas latviešu sievietes ir spiestas tiešām būt visuvarošas-darīt to,kas sievietei darāms un to,ko parasti dara normālas ģimenes tētis.
Man bieži trāpās tieši tādas.
Bet,par Andreja jautājumu''Daļai sieviešu izveidojies uzskats''-dogmas un vispārināšana nekad nav īpaši laba lieta

  1. 2
Maija V. 11. nov 2012. 14:25 Viņas atbildes

iim es..un kur ir tēvs ,vai viņiem bērni nav jāaudzina,tikai sievietei?Nav jau kara laiks,kad tēvi dodas aizstāvēt savu zemi un ģimenes...
Man šķiet,ka sievietei ir jābūt sievietei,tai,kas ir vīrieša aizvējā un vīrietis ir vīrietis tad,ja spēj šo drošības un  paļāvības sajūtu sniegt...sieviete turpretī ir jābūt gaismai uz kuru vīrietis tiecas ,kas sasilda,uzlādē un dot spēku ,un gribēšanu būt šim balstam...
Mūsdienās sievietes kļūst arvien vīrišķīgākas un vīrieši sievišķīgāki,kāpēc tas tā notiek,kāpēc cilvēki tik ļoti attālinās no sava pirmsākuma-būt sievietei un būt vīrietim...un kāpēc tas vairāk vērojams tieši ekonomiski attīstītajās valstīs...

  1. 2
Inta V. 12. nov 2012. 10:26 Viņas atbildes

Nu jā,bet pamēģini šo "bērnu"satracināt ar savu nepadevību,tad jau redzēsi ,kas būs. .Tu te apraksti nevis sievu,bet mīļāko,jo dzīvē tā nemaz nav,ka saki.Ātrākais,ka tieši vīrieši aizmirsuši sievieti lutināt,domādami,ka viņai vienmēr jābūt pie plīts,pie veļas mazgājamās mašīnas un putekļus slaucīdams pa māju.Viņām šos darbus uzspieduši vīrieši,kuri nedomā,ka arī sievai jābūt savām vēlmēm,intersēm un  t.t.Ja vīrieši palīdzētu sievietēm mājas darbos,bet nekvernētu pie televizoru ekrāniem vai prese,tad arī sievietes neliktos tik apnīcīgas appuišotājas,ķekšas,seksa lelles.

  1. 1
Romis E. 11. nov 2012. 09:49 Viņa atbildes

Priekš to jau precē sievieti,lai būtu kur "nodrāzties"!!! Ja Tu sievieti "nedrāzīsi",neviena Tev tikai par kalpononi nebūs!!!...

  1. 1
Dzēsts profils 11. nov 2012. 10:13 Viņa atbildes

Slikti , ja nonāk līdz tam , ka vīrietim jāpieprasa sekss .

  1. 1
Dzēsts profils 11. nov 2012. 11:09 Viņas atbildes

Varbūt tieši tāpēc tagad ir tik daudz brīvu sieviešu,ka viņas negrib vairs ucināties un auklēties ar vīriešism?Ja pati skalda malku,pļauj zāli,uzrok dārziņu,salabo malkas šķūnītim jumtu... .Vai tikai seksa dēļ vīrietis mājā ir vajadzīgs?

  1. 1
stingers b. 11. nov 2012. 11:15 Viņa atbildes

Sievietei svarīgi, lai vīrietis būtu spējīgs viņu seksuāli apmierināt jebkurā viņai vajadzīgajā laikā, tad viņai vienalga
kādas dabas vīrietis. Tādu eksemplāru sieviete gatava kaut uz rokām nēsāt un
"nekladzinās', ka vīrietis auklējams, kā bērns...

  1. 1
Andris K. 11. nov 2012. 12:47 Viņa atbildes

Pie Inetas Līberes piebilde..Un,kad sarodas paša bērni un uzmanība no ''mātes''puses samazinās,tad iet meklēt jaunu ''māti''.Un vēsture atkārtojas

  1. 1
iim e. 11. nov 2012. 12:56 Viņa atbildes

NEIZAUGUŠI VĪRIEŠI -- Interesants termins.... No kā tad tas neizaugušais rodas??? Pamatā ka mātes lutina savus bērnus !!!! UN VIENMĒR UZSKATA PAR BĒRNIEM.... Esmu sastapis tikpat daudz, neizaugušu sieviešu ... kuras tik prot kā nokrist uz muguras un atplest kājas un ar to viss beidzas.... Reālā dzīvē viņas neko nevar un uzskata, ka visiem viņas jādievina un viss jādod un tikai tāpēc ka tās ir VIŅAS...
Šeit kur patreiz atrodos tādu ir pietiekamā skaitā , ja godīgi, tad īstu Latviešu sievieti kuru varētu par tādu saukt ar lielo burtu šeit kur atrodos nav izdevies sastapt.......
Ja runā par stiprām sievietem -- nezinu vai smēkējot stipras cigaretes un dzerot stiprus dzērienus var palikt stiprāks.... Vienas vienīgas kli;sejas:
No sakuma tēlo ka ir fig zina kas ar cigareti rokā  pēc neilga laika parāda ka no tā FIG ZINA KĀ -- REĀLI  NAV NEKĀ...!
pARASTI TĀS LIELĀS SPRIEDELĒTĀJAS DABĀ IZRĀDĀS PELĒKĀS PELĪTES.... BET TĀ TUR KLUSĀ IR TAS KAS IR !

  1. 1
Armīns L. 11. nov 2012. 14:57 Viņa atbildes

Mēs jau visu dzīvi esot bērni   mainoties tik rotaļlietu cena....
Ja nopietni, ir jau kā daži te raksta par tiem tipiem un tipu saderību.

  1. 1
inese i. 12. nov 2012. 07:28 Viņas atbildes

dzīve kopā ir kā deja, un nogurst arī no mūžīgās sadejošanās,

  1. 0
jautrite b. 11. nov 2012. 09:16 Viņas atbildes

un daudz te atkarīgs no audzināšanas,no ģimenes piemēra

  1. 0
Dzēsts profils 11. nov 2012. 09:27 Viņas atbildes

Parasti satieku taadus viirieshus kas meklee maates. Lielaakaa dalja viirieshu meklee sievietes,kas atrisinaas vinju dziives. Es saprotu ka sievietei ir jaaatbalsta viirietis un jaapaliidz vinjam uzcelt savu lielaaku vai mazaaku impeeriju. Bet tas ir tad, kad abiem ir ap 20. Bet ja viirietis ap 40 neko savaa dziivee nav veeleejies un gaida sievieti, kas vinju appuishos un veel izbiidiis vinju visaas jomaas,tas man shkjiet bezceriigi.  Jautaajuma autors ir retums.

  1. 0
Gunars s. 11. nov 2012. 10:58 Viņa atbildes

          Vīrietis ir lai radītu pēcnācējus. Diemžēl,to ne visi spēj! Daudz tādu kas pļāpā par savām izcilām seksa spējām,meklē tam visam pierādījumus .  Sievietes sāk kā govis(bez buļļa) mākslīgi apsēklot.

  1. 0
Dzēsts profils 11. nov 2012. 11:16 Viņas atbildes

Bērni jāaudzina dzīvei- nevis jālutina. Vēlāk būs mazāk vilšanos.

  1. 0
Dzēsts profils 11. nov 2012. 11:18 Viņa atbildes

Nevaig jau tāpēc visu tā aizlaist tik tālu ka jasāk auklēt vīrietis kā mazs bēbis .... nu tas tā ...takā pie tā japiestrāda abiem tā sakot pie atiecībām un to ritējuma ...amm nujā ! tad runājot par to pašu man jasaka man nau šajā ziņa problēmu ...ejam cauri visam bet loti nesatreicināmi stabili . Tādai manuprāt jabūt patiesu atiecību dinamikai .

  1. 0
Dzēsts profils 11. nov 2012. 13:41 Viņas atbildes

Ir dažādi psihotipāži- sieviete-māte, sieviete- bērns, sieviete- sieviete... virietis - tēvs, vīrietis- bērns, vīrietis - vīrietis.. Attiecibas veidojas komfortablas tad, ja satiekas un blakus ir piemēroti viens otram  šie tipāži... tad viņi, katrs, saņems to, ko vēlās- un būs itin laba saskaņa, lai arī no malas ne vienmēr saprotams- uz kādiem principiem tur tas viss vispār kopā turas.  
Ja izrādīsies, ka nesaskan šie tipāži( piemēram- vīrietis -tēvs, sieviete- sieviete, vai vīrietis - vīrietis un sieviete- māte.._ nu tad nekas prātīgāks par skandāliem un šķiršanos- nesanāks gan.

Autorizācija

Ienākt