Vai Tu gaidi un ceri ka "manna nokritīs no debesīm" un iekritīs Tev rociņās , vai arī centies kaut ko darīt ?

23. jan 2013. 15:28

Labākā atbilde

  1. 2
Elvital A. 23. jan 2013. 15:42Viņas atbildes

sen zinu, ka man nav lemta tā manna kura no debesiim kriit ...pašai ar savu raksturu, zināšanām un apņemšanos ir jādabūn ko sirds kāro ... (tik pēdējā laikā pārāk bieži pa knaģiem liktens sit, vai pietiks spēka to visu savāriito apēst?!?) ...

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 1
Dzēsts profils 23. jan 2013. 15:52 Viņas atbildes

Cenšos darīt tā lai tā manna kādreiz trāpītu arī manās roviņās...   

  1. 1
Gita i. 23. jan 2013. 17:53 Viņas atbildes

Gaidu un ceru!...un arī daru

  1. 1
Frēzija v. 23. jan 2013. 20:15 Viņas atbildes

Man nekas nenāk bez piepūles ..... nesūdzos, tas pieder pie dzīves, bet ja nokrīt .... es parasti nokavēju ..... atturos no piesavināšanās, nav alkatības manā krātuvītē.

  1. 0
Gunars s. 23. jan 2013. 15:50 Viņa atbildes

         Nekas nav jādara. Man klēpis pilns,bet vēders to nevēlas     Droši vien būs jādalās,bet žēl!

  1. 0
stingers b. 23. jan 2013. 17:56 Viņa atbildes

Veru muti vaļā, lai krīt tieši zobainajā spraugā - rokās. nebūs higienisķi...

  1. 0
Alise .. 23. jan 2013. 18:32 Viņas atbildes

..man labāk garšo karbonādes

  1. 0
Dzēsts profils 23. jan 2013. 19:34 Viņas atbildes

Pēdējās tādas - interesantās ziņas par debesmannu- nāk no Senās Ēģiptes... kur tas labums faraoniem un augstajiem priesteriem  gāzies uz galvas.. it kā... Sanak dikti ilga gaidīšana, labāk jau - pati iešu un darīšu ko lietas labā.

  1. 0
Dzēsts profils 23. jan 2013. 21:30 Viņas atbildes

...jānoliecas un jāpaceļ - tik daudz taču var no savas puses

  1. 0
savsem k. 24. jan 2013. 00:10 Viņa atbildes

Cenšos kaut ko darīt - turu rokās šķīvi un gaidu  

  1. 0
Vilks V. 24. jan 2013. 15:07 Viņa atbildes


Sastāvdaļas

    1 glāze dzērveņu
    1/2 glāze cukura
    1/2 glāze mannas
    1 litrs ūdens

Pagatavošana: 20 min.

Dzērvenes vāra nelielā karstā ūdens daudzumā. Dzērvenes saspiež. Izkāš, pievieno cukuru. Kad sāk vārīties, ber lēnām klāt mannu. Maisot vāra kādas 10 minūtes. Strauji atdzesējot aukstā ūdens peldē, sakuļ ar mikseri, kamēr masa paliek gaiša un stingra.
Jo ilgāk puto,jo labāks!
www.receptes.lv/receptes/uzputenis/

Autorizācija

Ienākt