ko domājat par adopciju?

10. feb 2013. 11:07

šodien vienā no portāliem ir raksts,ka Latvijas bērnunamos ir vairāk kā 2000 bērnu?Protams nav sīkāk aprakstīts-bet droši vien ir arī slimi bērniņi,kam vajadzīga aprūpe.Domāju ,ka strādājošai ģimenei tas nav reāli,savukārt-nestrādājošiem nav līdzekļu.Eiropā bērnu namu neesot vispār

Atslegas vārdi: adopcija2

Labākā atbilde

  1. 2
Dzēsts profils 10. feb 2013. 14:12Viņas atbildes

Pavisam nesen  paziņas ģimene papildinājās ar 2  bērniņiem no bērnu nama. Pats process- ilgs, ļoti ilgs, bezgalīgas papīru kaudzes, pārbaudes, konsultacijas..u.t.t. Kāpēc mums ir tie bērnu nami? Ne jau tādēļ, ka nebūtu cilvēku, kuri grib  dot bērniem ģimeni un mājas.( paziņa rindā bija 186...aiz viņas - vēl vairāk gribētaju..).. tā ir sistēma, kas saņem gana daudz naudas- pareizāk sakot- tās ir darba vietas, tās ir algas, tās ir daudzas ar finansēm saistītas lietas, kas --- ies secen kādiem naudas maciņiem, ja visus bērnus atdos ģimenēs.. Kamēr netiks sakārtota visa juridiskā , ekonomiskā puse arī sim jautajumam- nekas nemainīsies..

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (3)

  1. 0
Gunars s. 10. feb 2013. 11:27 Viņa atbildes

      Jau pirms bērna ieņemšanas,nākošai mātei jāparūpējas par savu veselību,tad būs izredzes dzemdēt veselīgu mazuli. Adoptēsi nezin ko,kādas iedzimtības ir apslēptas, šai mazajā būtnē.

  1. 0
Elitá K. 10. feb 2013. 13:56 Viņas atbildes

Aarzemees ljoti MODEE adopteet beernus,pat ja saveejie ir !!! Domaaju,ka tas buutu CILDENI ,ja adopteetu nelaimiigu beerninju!!!!! Piedodiet,tikai ne -es !!!!!!

  1. 0
aija b. 10. feb 2013. 16:15 Viņas atbildes

tada nu ir latviesu butiba ,tikai ne es un ne ar mani,diemzel,bet tiesam visu cienu tiem cilvekiem ,kas adopte berninus,bet ne jau par likumu ,bet kapec tie bernini ir tur ,visur latvija ir nesakartotibe ari saja joma,bet lai parliecinatos ,ka bernins nonaks labas rokas tiesam ir vajadzigs laiks,jo arzemes ,kad bernu ardo nevisai labveligiem vecakiem ,ari ta nav izeja,janovers iemesli ,kapec berninus atstaj ,vai atnem vecakiem,bet te jau viss ir acgani ,nezinu par so jautajumu gruti spriest un diskutet bez emocijam ,un galvenais no ta nevienam berninam labak nepaliek ,ta ir nacijas nelaime,nevis atsevisku gimenu,un par adoptetiem berniem ,ko ieliksi ,to sanemsi ,man vismaz ta liekasun ta genetika ir tikai atrunas,ja slimibas varbut iet lidzi ,bet ka ar visu parejo???????

Autorizācija

Ienākt