Mūsdienu ēšanas etiķete:

19. feb 2013. 13:03

kreisajā rokā tiek turēta dakša,bet labajā-pele.

19. feb 2013. 13:04

Pusdienlaiks ir no 12.00-13.00-dariet secinājumus.

Atslegas vārdi: Mūsdienu ēšanas etiķete0

Labākā atbilde

  1. 2
Elvital A. 19. feb 2013. 23:53Viņas atbildes

bet trāpiits tieši desmitniekā -  

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (5)

  1. 1
Dzēsts profils 19. feb 2013. 13:09 Viņa atbildes

Interesanti kurš to teica? Ja sāk strādāt 9.00, tad ? Un ja ir nenoteikts darba laiks? Un ja ik pēc  divām stundām 15 minūšu pārtraukums un puzdienas tikai 30 minūtes?  Atkal apgalvojumi, bez pamata   Tāpēc jau visus bloķē, jo nepatik ka neļauj runāt muļķības...

  1. 1
Sams m. 19. feb 2013. 14:09 Viņa atbildes

Katram ir sava specifika,bet aizplust no cilveku kabatam... re kur tas suns aprakts.

  1. 1
Dzēsts profils 19. feb 2013. 16:20 Viņa atbildes

......un internetā skatās cik maksā jauns ziemas kažoks.......

  1. 1
es p. 20. feb 2013. 20:40 Viņas atbildes

protams,ka  neies jau izķērnāt pusdienlaiku ja var apvienot strādāšanu ar ēšanu!

  1. 0
aija b. 19. feb 2013. 23:48 Viņas atbildes

man vvisa esanas skrienot,ja vel domat par nazi un daksinu ,aizritos ,,vai paliktu bada

Autorizācija

Ienākt