Rezumé: marinétà tiitar-fileja bija gatava/augshéjà stàvà/ ar saldajiem pipariem jau péc 25 min,kartoshki ,apakshéjà stàvà ne...
Uzliku droshs-nedrosh vél 20 min klàt,kartoshkus vél sagriezu uz pusém..-beidzot bija gatavi
Garsha: kartoshki forshi,gala vél labàk kà uz pannas-miiksta
,saldie pipari,45 min,tas tiem bija par daudz..
Galvenais,ka nava tauku!
Veiders jau TEC II plànu ielicis..
Atslegas vārdi: dizkibele gàze beidzàs..0
katlsir labs,tikai vajag paskatīties pamācībā,cik ilgi,kurš produkts jāsautē.Ja man ātri vajag kautko izsautēt-man ir saliekams sietiņš,ko ielieku katlā apakšā vārās ūdens,buljons vai kāda zupa-uz sietiņa sautējas saknes.sanāk lētāk,jo plīts ir gāzes.bet katls kā tāds labs-sanāk mīksts,sulīgs ēdiens,nav jāliek eļļa vai tauki-nav papildus holesterīna.Mūsu gimenei garšo
Neesmu plostnieks-bet zinu-pirmais ir Lielais Udens-tad mazakie strautini..Indianu gudriba///
Labākais aizšūt muti ciet Nevajadzēs nevienu katlu.
Kāpēc tas tvaicētais ēdiens?
Nav man tvaika katls..ir ātrvāramais katls..arī ātri un veselīgi sanāk.
Nē ... viņā nav karsti , gadījumā
... ir tāda lieta, reti esmu izmantojusi, bet derētu gan biežāk, salātiem dārzeņus esmu gatavojusi, zivis .....
Nava man tā katla.Dārzeņi man garšo salātu vaidā ,varu tos ēst dažādos veidos.
Nu diezs ko gardi neizskatas,paprika
Man nepatīk tvaika katli .
Tūlīt ausīs skan - ,,ripo tvaika bānītis " , kur klāt ir arī mazais Jānītis .....
Tā vien likas , projām aizbrauks
termiskās apstrādes tehnikas...labi var pielāgot no tā, kas ir- ne tik bieži vajadzīgs. Sulas tvaicējamais katls- nav ienācis prātā?
ljoti reti......vistas vai tiitara galjas kotletes.....No itaaljiem iemaaciijos -ceptos produktus nosusinaat virtuves dvieljos(papiira)... -ietin un mazliet patur-gandriiz visi tauki uzsuucas papiiraa...
nea man tikai bezvadu pletìzers...
Ir gan tvaicējamais katls , taču izmantots tiek reti ...
Tā nu tas ir , ka tās garšīgākās lietas ne vnm ir tās veselīgākās - cepta kotlete vai karbonāde tomēr izkonkurē tvaicēto ...
nav vēl iegādāts,bet atsauksmes dzirdētas labas!
Vēl viens veids, kā ātrāk tikt vaļā no viesiem ...