kàdas tev garsho vislabàk,un kà tu tàs gatavo?
pie ceturtdienas,varétu vienu -krauksh
kilavas tajà sàliijuma mércé,vai zini recepti?
pats arii kûpini
Jûs tik garshiigi te sarakstiijàt..
jà..,lûk Ako neko pat nàrinas éd
Interesanti,kà tàs kilavas taisa..
màjas apstàklos,un teiksim no sardiiném,varétu?
Atslegas vārdi: dzīve - veselība -garsa0
Gan ēdu , gan ļoti labprāt ķeru zivis !
Ar makšķeri sēdot var pārdomāt visu . Tas tā citviet un citā laikā tik jauki nesanāk.....
Visas, kurām nav asaku .
No, ūdenī dzīvojošās, faunas visgaršīgākās esot nāriņas
Garšo gan . Ja mājās naff nekā cita ēdamā , tad atliek klausīt Mārtiņa Rītiņa ieteikumam - Atvērt ledusskapi un izņemt laša fileju.
Dīķī saķertās asakaines mana kotē pārtver jau lidojumā no ūdens , kas paliek pāri - tiek samaltas un sastrādātas gardās kotletēs .
Nu , nav gluži smādējama arī folijā cepta vai kūpināta karpa >>> kāds trekni spīdīgs žāvētas skumbrijas sāniņš >>>> arī kūpinātajiem Rāznas zušiem nav ne vaina ...
Garšo gan zives /tā kurzemnieciski/, gan zivis. Visādas garšo, izņemot nēģus. Dažādi pagatavotas garšo, mazāk etiķainās. Zvejnieku kūpinātās plekstes un lucīši, saulē kaltētās voblas, makšķernieku vārītā spec. zivjzupa ar oglīti, mammas ceptās zivju kotletes. Pati visbiežāk sautēju cepeškrāsnī zivi, vai vienkārši uz pannas vai grilla apcepu. Ar sutinātiem dārzenīšiem. Garšo arī *jēlā* variantā- laš un foreļveidīgās.
liidakas...ceptas! Vimbas-kuupinaatas ar daudz kjiplokiem un kjimeneem! Lasha zupa!
....vislabaak garsho haizivis...kotletees
Foreles. Ņam,ņam.
labāk zives kotletes:)
mm, līdakas!! man garšo zivju zupā, zivju kotletēs un vnk ceptā veidā
siļķe-visādos veidos,kilavas-sievas buča,butes-kūpinātas,siltas,vimbas -kūpinātas,reņģītes-svaigi kūpinātas,siltas,lasis mazsalīts,laša zupa,auksti kūpināts lasis
mmm...ļoti,visdažādākās
...i ribku sjestj,
...i nah.. sestj!
Zivis- tikko no ūdens...
Garšo! .... un dažādas, kādas ūdeņi dāvā, atkarīgi no sugas - attiecīgi arī recepte, vēdzeles beidzās tām seko sapali, asari, līdakas, brekši, raudas īpašā marinādē, kuras agrāk negaršoja, pašu žāvētas. Lasis, lašforele no veikala plauktiem sālījumā un uz maizītes
Pate esmu zive, sevi neēdu , bet citiem nogaršot dažreiz atļauju...