Tev garsho zives?

30. mai 2013. 12:14

kàdas tev garsho vislabàk,un kà tu tàs gatavo?  

30. mai 2013. 12:16

pie ceturtdienas,varétu vienu -krauksh   

30. mai 2013. 12:20

kilavas tajà sàliijuma mércé,vai zini recepti?

30. mai 2013. 12:24

pats arii kûpini

30. mai 2013. 21:58

Jûs tik garshiigi te sarakstiijàt..
jà..,lûk Ako neko pat nàrinas éd

30. mai 2013. 22:10

Interesanti,kà tàs kilavas taisa..
màjas apstàklos,un teiksim no sardiiném,varétu?

Atslegas vārdi: dzīve - veselība -garsa0

Labākā atbilde

ilga L. 31. mai 2013. 14:51Viņas atbildes

Gan ēdu , gan ļoti labprāt ķeru zivis !
Ar makšķeri sēdot var pārdomāt visu . Tas tā citviet un citā laikā tik jauki nesanāk.....

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (16)

  1. 1
Skaidrīte G. 30. mai 2013. 14:16 Viņas atbildes

Visas, kurām nav asaku .

  1. 1
Dzēsts profils 30. mai 2013. 18:32 Viņa atbildes

No, ūdenī dzīvojošās, faunas   visgaršīgākās   esot nāriņas    

  1. 1
Dzēsts profils 30. mai 2013. 19:52 Viņa atbildes

Pagatavošana : ņem attaisāmo, dakšu ... sper vaļā un gatavs ... labu apetīti ...    

  1. 1
Guna a. 30. mai 2013. 21:03 Viņas atbildes

Garšo gan . Ja mājās naff nekā cita ēdamā , tad atliek klausīt Mārtiņa Rītiņa ieteikumam - Atvērt ledusskapi un izņemt laša fileju.

Dīķī saķertās asakaines mana kotē pārtver jau lidojumā no ūdens , kas paliek pāri - tiek samaltas un sastrādātas gardās kotletēs .  
Nu , nav gluži smādējama arī  folijā cepta vai kūpināta karpa >>> kāds trekni spīdīgs žāvētas skumbrijas sāniņš >>>> arī kūpinātajiem Rāznas zušiem nav ne vaina ...

  1. 1
jana l. 30. mai 2013. 21:54 Viņas atbildes

Garšo gan zives /tā kurzemnieciski/, gan zivis.   Visādas garšo, izņemot nēģus. Dažādi pagatavotas garšo, mazāk etiķainās. Zvejnieku kūpinātās plekstes un lucīši, saulē kaltētās voblas, makšķernieku vārītā spec. zivjzupa ar oglīti, mammas ceptās zivju kotletes. Pati visbiežāk sautēju cepeškrāsnī zivi, vai vienkārši uz pannas vai grilla apcepu. Ar sutinātiem dārzenīšiem. Garšo arī *jēlā* variantā- laš un foreļveidīgās.

  1. 0
Dzēsts profils 30. mai 2013. 12:33 Viņas atbildes

liidakas...ceptas! Vimbas-kuupinaatas ar daudz kjiplokiem un kjimeneem! Lasha zupa!

  1. 0
Inta J. 30. mai 2013. 13:41 Viņas atbildes

....vislabaak garsho haizivis...kotletees

  1. 0
Dzēsts profils 30. mai 2013. 14:07 Viņa atbildes

Foreles.   Ņam,ņam.

  1. 0
Dzēsts profils 30. mai 2013. 14:26 Viņas atbildes

labāk zives kotletes:)

  1. 0
Arnita *. 30. mai 2013. 15:11 Viņas atbildes

mm, līdakas!! man garšo zivju zupā, zivju kotletēs un vnk ceptā veidā

  1. 0
jautrite b. 30. mai 2013. 18:30 Viņas atbildes

siļķe-visādos veidos,kilavas-sievas buča,butes-kūpinātas,siltas,vimbas -kūpinātas,reņģītes-svaigi kūpinātas,siltas,lasis mazsalīts,laša zupa,auksti kūpināts lasis

  1. 0
Maija V. 30. mai 2013. 22:02 Viņas atbildes

mmm...ļoti,visdažādākās

  1. 0
Elitá K. 31. mai 2013. 00:27 Viņas atbildes

...i ribku sjestj,
...i nah.. sestj!

  1. 0
Dzēsts profils 31. mai 2013. 09:30 Viņas atbildes

Zivis- tikko no ūdens...

  1. 0
Frēzija v. 31. mai 2013. 12:44 Viņas atbildes

   Garšo! .... un dažādas, kādas ūdeņi dāvā, atkarīgi no sugas - attiecīgi arī recepte, vēdzeles beidzās tām seko sapali, asari, līdakas, brekši, raudas īpašā marinādē, kuras agrāk negaršoja, pašu žāvētas. Lasis, lašforele no veikala plauktiem sālījumā un uz maizītes  

  1. 0
IEVA I. 31. mai 2013. 19:45 Viņas atbildes

Pate esmu zive, sevi neēdu , bet citiem nogaršot dažreiz atļauju...   

Autorizācija

Ienākt