Kad izspiezat abolu sulu..

18. sep 2013. 12:00

burka putas uzkrajas bieza slani,vai filtrejat?

18. sep 2013. 12:05

cukuru vajag piebert?

18. sep 2013. 13:22

es caur smalku sietinu,pa taisno kruze!
Jutu,ka palikshu veseligs

18. sep 2013. 16:15

Recepte laba,bet man vajag uz vienu nedelu,Anda.

18. sep 2013. 17:27

Ar plombiiru draudzejas

18. sep 2013. 20:55

Uzprasiju par Puri,man uzdeva pretjautajumu:cik litrus pa gadu izdzersi,celsh..neatmaksajas,,Varbut ja lielaka gimene.

Atslegas vārdi: ar visam serdem0

Labākā atbilde

  1. 2
Kikabidze K. 18. sep 2013. 12:03Viņas atbildes

Kādas putas!   Āboli pa taisno brāgas aparātā!   

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (8)

  1. 1
jana l. 18. sep 2013. 12:31 Viņas atbildes

Es nefiltrēju, tikai izkāšu. Ja ziemai uzglabāt, tad uzkarsēju un burkās iekšā, ja drīzai dzeršanai, tad uzreiz traukos un ledusskapi.  

  1. 1
Vineta S. 18. sep 2013. 12:49 Viņas atbildes

Filtrs ar putām aizies cieti. Es pārleju ar caurulītes palīdzību izvadot to cauri putu slānim. Cukurs būs lieka greznība, jo Jūs uzglabāšanai sulu pasterizēsiet.

  1. 1
Guna a. 18. sep 2013. 17:25 Viņas atbildes

Ja ātram patēriņam , var vnk nosmelt tās putas , ja sterilizēšanai - labāk caur caurulīti .Nu , ābolu sula, kad apnīk dzert bez nekā , labi draudzējas ar plombīra saldējumu - ļooti garšīgs kokčiks sanāk !

  1. 1
Dzēsts profils 18. sep 2013. 19:15 Viņas atbildes

Braucam uz Pūri...tur izspiež ātri ..uzreiz pasterizē un traukos iekšā!

  1. 0
Dzēsts profils 18. sep 2013. 15:33 Viņa atbildes

Nespiežu sulas.

  1. 0
Dzēsts profils 18. sep 2013. 16:13 Viņas atbildes

esi galīgs nezinītis...sula, pirms pilda burkās ir jānokarsē un putas jānosmeļ...+ medus karoti

  1. 0
Dzēsts profils 19. sep 2013. 18:32 Viņa atbildes

Mājas kārtībā ar sulu spiedi.

  1. 0
Leonora t. 22. sep 2013. 10:40 Viņas atbildes

Kad dārzā paliek liekie āboli,kurus ģimene nevar noēst,tad laižu tos caur tveices katlu,kurš sulu gan tecina ,gan sterilizē.Un tā jebkurā laikā,kad ir āboli dārzā.

Autorizācija

Ienākt