Un kāda Tava mīļākā..?

30. jūn 2014. 16:42

..eļļa cepšanai?
Izvēle plaša,citas par citu labākas. Dažādi sastāvi, no dažādām valstīm, dažādiem ražotājiem, dažādās cenās. Pēc kādiem kritērijiem izvēlies? Varbūt senāk gandrīz vienīgo saulespuķu eļļu?

Atslegas vārdi: dzīve38617, uzturs0, attieksme3443

Labākā atbilde

  1. 2
Leonora t. 1. jūl 2014. 09:18Viņas atbildes

Kāda veikalā ir ,tādu pērku.Salātiem pērku olīveļlu,ja ir arī linsēklu eļļu.

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (15)

  1. 1
IlonCis I. 30. jūn 2014. 19:17 Viņas atbildes

Vīnogu kauliņu eļļa. Izmantoju visos veidos.

  1. 0
Atis K. 30. jūn 2014. 16:50 Viņa atbildes

Ļoti''pareizi''ir paņem dārgu olīveļļu,uzliet uz pannas un cept.Viņa rezka pazaudē visas savas krutās īpašības.

  1. 0
Dzēsts profils 30. jūn 2014. 16:59 Viņas atbildes

Riktīgā saulespuķu eļļa tik vinegretam, vēl dažiem salātiem neatsverama. Bet tā- visas frī eļļas cepšanai arī uz pannas, dažām saldūdens zivīm- saldkrejuma sviestu Valmieras, Cesvaines. Vieglās līnijas eļļas neatzīstu, tas ir kas vispār!!! ...ka nav, tad nav...nezinu, bet labas olīveļļas tik salātos, negaršo cepšanai, ne saviem tuvajiem, ne pašai.

  1. 0
Dzēsts profils 30. jūn 2014. 17:09 Viņas atbildes

no augiem eļļa spiesta jau aizvēsturē...bet latvietis savos klimatiskajos apstākļos lietojis cūkas taukus, tie cilvēkā neuzsūcas.

  1. 0
Dzēsts profils 30. jūn 2014. 18:51 Viņa atbildes

Obligāti jābūt rafinētai priekš cepšanas:-)

  1. 0
Ingrīda B. 30. jūn 2014. 18:59 Viņas atbildes

Vispār rapšu eļļu cepšanai, bet uz pannas ar bezpiedegumu pārklājumu var iztikt gandrīz arī bez eļļas

  1. 0
rolis r. 30. jūn 2014. 20:24 Viņa atbildes

Tev jau tad sievieti nevajag... mīļākā eļļa...  

  1. 0
Kikabidze K. 30. jūn 2014. 20:28 Viņas atbildes

Ak, dies! Kas par akcijas cenām lētāka, to arī pērku!

  1. 0
Vineta K. 30. jūn 2014. 23:34 Viņas atbildes

Bez ellas.Ar spekiti,nam,nam............

  1. 0
Chi k. 1. jūl 2014. 00:32 Viņas atbildes

olīveļļa  

  1. 0
jana l. 1. jūl 2014. 01:26 Viņas atbildes

Kalamatas olīveļļa.

  1. 0
Dzēsts profils 1. jūl 2014. 11:05 Viņa atbildes

Saulespuķu ,patīk man tās aramāts.

  1. 0
Inese Z. 1. jūl 2014. 13:29 Viņas atbildes

Salātus ēdu tikai ar krējumu.Keramiskā panna cepšanai-tai eļļu nevajag.Praktiski sanāk nopirkt,pāris pudeles gadā...kura skatās virsū

  1. 0
Guna a. 1. jūl 2014. 15:23 Viņas atbildes

Mūsmājās cieņā tā pati kas IlonCim ..., vēl arī augstvērtīga olīveļļa - salātiem !   tikai salāti jānoēd tad uzreiz, pastāvot ledusskapī - eļļa kļūst graudaina ...

  1. 0
Valija Y. 1. jūl 2014. 23:09 Viņas atbildes

Rafinētu...rapša nē..!!!

Autorizācija

Ienākt