Tagad ir daudz Latvijā audzētu ābolu,taču ar svešajiem nosaukumiem.Es domāju latviešu šķirnes.
Atslegas vārdi: Dzīve38617
''Ilga'', ''Zelta Renets'', ''Florina'', ''Inese''...
Ká nu kuram...man garsho Trebo,Rozháboli...vél ir viena shkjirne-rudens-zalji ar sarkanu,saldskábi,ljoti sulígi,bet ..ká sauc to shkjirni pat saimnieki nezin....Shogad tai ábelei razhas nav.....Starp citu...tá ábele Rígá,Purvciemá....
Man garšo škirne"Ananas"tikai nezinu vai tā ir Latvijas vai ievestā.
Dzidrie(pārgatavojušies),kad serde pilna ar sulu,Trebu,Bumbieru,Cukuriņš un tagad nākusi klāt Konfetnaja.Rudenī Telisārs.
sīpoliņi(nez , vai latviešu, bet agrāk daudzi audzēja)
'Auksis'...tā gan leišu šķirne... 'Alkmene'...superīga!
Mani!
Baltie dzidrie,Rožu,Antonovka...
Nekad nesu pieversuse uzmanibu,skirnes nosaukumiem.Tikai vienu varupateik.Latvijas abolisi ir 100 reizes gardaki,neka ievestie.
man dārzā ieviesušās trīs ābelītes-nezinu kas izaugs, ir pieredze, ka ne vienmēr tie ir mežāboli....gaidīšu! nozāģēt un uzpotēt nekad nav par vēlu
Latviešu ardeņa,,zirgāboli'' .
"Zaķpurni", sena šķirne, cukurīši, bumbieru, ja, Konfetnaja, antonovkas, kad gatavi.
Sīpoliņi, Telisāre( neesmu pārliecināta, ka ta ir vietēja sķirne,bet garšīgi gan)