Latvietis ir visai čakls čipsu ēdājs, taču ne tik ļoti kā kaimiņi, arī gaumes ziņā esam pa vidu starp maigo garšu cienītājiem igauņiem un Baltijas karstasinīgajiem dienvidniekiem leišiem, kam tīk kas pikants.
Atslegas vārdi: dzīve38617
Ļoti reti ar aliņu.Priekšroku dodu dažādiem riekstiem.
Nelietoju, jo čipsos piesātināts pārāk daudz sāls, kas sagādā problēmas veselībai
ar sipoliem un krejumu
Es, pats gatavoju čipsus - nav sarežģīti, tikai daudz laika iet zudumā no tupeņu mizošanas
Ir saraksts ar 35 produktiem un vielām ēdienos, kuri ir kaitīgi un kāpēc, jo 30. vietā ir kartupeļu čipsi, īpaši, ja gatavoti nevis no veseliem kartupeļiem, bet no to biezeņa. Būtībā tas ir ogļhidrātu, tauku un mākslīgo garšas uzlabotāju maisījums, kā arī pieder pie produktiem, kas traucē notievēt.
Čipsi un frī kartupeļi sašaurinā asinsvadus,rodas rokās un kājās krampji,jaunībā to tā neizjūt. Cieti nedrīkst karsēt taukos,es to esmu piedzīvojis! Tagad līdz mūža beigām jālieto Kamiren XL un pa retam AntiKramp. Tāpat nedrīkst vārīt un ēst no aluminija traukiem,alumīniju organisms neizmanto,tas uzkrājas smadzenēs un rodas atmiņas zudums! Padomju laikos tikai alumīnija trauki vien bija un tādēļ veciem sāk zust atmiņa...
mēs paši pat neapzināmies ko lietojam uzturā, ēdiena kārtā, bet piesieties kkadiem čipsiem varam.
patīk izmeiģināt kādas jaunas garšas, bet tā ja nezinu ko vēlos, sīpolu un skāba krējuma garša LIKE!
Lietoju ---ar dillēm vai ar sieru...
Ādažu ar bekonu vai sieru. Tie ir veselīgāki par Rīgas gaisu!
Tikai kartupeļu. Ar siera garšu. Lai vismaz ražoti Latvija. Bet paretam. ;)
Tie ir kaitīgāki kā mana pīpēšana
Visi labi
dažādi,bet neēdu nevienus
bananucipsi
Cenšos atturēties no šiem izstrādājumiem.
Nekadi.Es visspar to indi needu.
Tikai hokeju skatoties var atļauties atklāti to Tomātu čipsīšu paku turēt rokā, jo svētki mājās ...Citās reizēs sitiens pa nagiem ar skaļu blīkšķi...kur nu vēl ātrumā saskatīt, kādā ar neràtniem pirkstiņiem esi iebraukusi
Kartupeļu čipsi ir iespēja 100 g kartupeļu pārdot par kg cenu.
negaršo-pārāk sāļi
kartupeļu plāksnes, no tiem vismaz nededzina pēc tam kuņģi, bet labāk jau pašam sacept svaigus kartupeļus uz plīts riņķiem vai vispār graust svaigus....
Ļooti reti..labi, ja reizi gadā.. Kartupeļu salmiņi garšo..