Gribeetos ticeet......

12. feb 2016. 18:32

Ka tikai par atsevishkjiem LATVIJAS aarstiem shis staasts.
Taa nu sanaaca ka atvaljinaajumaa bijaam Latvijaa un mana draudzene pie dakteriem aizgaaja,un ak shausmas letinju slakteri noprasa,juus straadaajat,aa aarzemees un diagnoze gatava-Jums veezis,nu saku kaa ir atvaljinaajums mums par mazo elliiti izveersaas.Nu ko nav ko zaudeet,un lai tas maksaa ko maksaadams visu proceduuru atkaartojaam te muusu miitnes zemee. Te izdariija vai visu to pashu proceduuru un nu nevar tie  vieteejie dakteri  to veezi atrast,un viss. Rodas jautaajums vai tiem kretiiniem,gjimenes dakterei,tam debiilajam onkologam nebuutu par skaadi diplomu anuleet,un nelaist pat par lopu daktera paliigu? un veel viena nianse,te manaa miitnes zemee aarsta apmekleejums man nemaksaa ne centa,paraadu savu veseliibas apdroshinaashanas karti un alles,Latvijaa pat mana dakteriene saka Tu daudz te ar to neplaaties,tev taadu cenu uzliks pa maz neliksies.
   Nu kaapeec maamulja Latvija muus taa neieredz???

Atslegas vārdi: dzīve38607

Labākā atbilde

  1. 1
Guna a. 13. feb 2016. 10:09Viņas atbildes

Ko lai saka ..., pēc radu , draugu stāstītā , izveidojies zināms priekšstats par Latvijas ārstiem - ir Latvijā Ārsti ..., ar lielo burtu - ir !   ir dakteri/slakteri ..., ir dakteri/biznesmeņi ->>> kuri piespēlē viens otram pacientus kā futbolbumbas , kamēr maksātspējīgi šamie . Skumji , bet fakts.
Neviens labs Ārsts nekad tādu šausmīgu diagnozi - vēzis ! nepasludinātu tā -> tiešā tēmējumā ! nebūdams pat īsti pārliecināts ..., jau saknē nocērtot cilvēka cerību - cīnīties un uzvarēt slimību !   
Pirms doties pie ārsta , der ievākt pamatīgu info par to - kuram veselību savu uzticēsi... ,   ticot - nepievils ka .

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 2
Dzēsts profils 12. feb 2016. 18:46 Viņas atbildes

A, kamdēļ Jūs ar dzīves biedreni vispār te braucāt traucēt Latvijas dakterus, a?..../ nepatika vietējie?
P.S es ar savu dzīves biedru nebraucu uz Malaiziju pie daktera! a varbūt vajadzētu?  

  1. 1
Dzēsts profils 12. feb 2016. 18:51 Viņa atbildes

Gribi lētāk? Saņem...

  1. 1
Vineta K. 12. feb 2016. 19:13 Viņas atbildes

Humors un satira.Lai zinatu kuram dakteritim tas naudinas ir pamaz-paskaties uz kabatinu,vina nekluses.Tas atiecas uztiem dakteriem kuri del naudas ir beigusi medicinu.....................tiesam zel,ka ari godigie dakterisi tiek pievienoti sini saraksta.............bet tomer medicinas darbiniekiem lielako tiesu kabatinas atkarajas no smaguma...............un tadus es personigi atnemtu iespejas stradat taja svera uz muzu..........

  1. 1
Minka M. 12. feb 2016. 19:41 Viņas atbildes

Mjā,,tā strādā LV īpaši onkologi,,,,,uzraksta nepareizu diagnozi,
Un staigā tālāk,,,visādi izmeklējumi un tik spēj tik bleķot un ne mazo summiņu!!
Apnika staigat',jāsed mājas,
Ārzemēs ir labi,,,apmaksā veselības apdrošināšanu/daudz,par gadu/
Bet te?
Gara apspriežama tēma,.....
Rīga arsts par 5 min,apskati,uzrakstija vienu recepti,saka 40 lati,,un kur čeks??

  1. 1
savsem k. 12. feb 2016. 20:54 Viņa atbildes

Veselības apdrošināšana Latvijas gaumē - tās būtu rindas pie ārstiem , maksa ,aploksnes ārstiem (ziedojumi)  , pacientu kvotas ,... + vēl tam visam klāt vēl obligātā apdrošināšanās maksa  

  1. 1
Benita L. 12. feb 2016. 21:21 Viņas atbildes

Pareizi,Marija! Braucam uz salām dakterēties! Pirms izveido diagnozi - māmuļa Latvija -neieredz,padomā vai pats sevi ieredzi.Varbūt Tavam ārzemju dakterim ir izdevīgi vēl neteikt(par agru) galīgo diagnozi un neiedziļināties,jo Tu tak vienalga nemaksā un slīdi pa bezmaksas konveijeru!

  1. 1
Gunars s. 13. feb 2016. 07:34 Viņa atbildes

   Esi vesels -- tas nevar but!  Meklēs izmeklēs,notekt atradīs vai izdomās kaiti,jo tu esi  darbs,nauda.Ja esi iztukšots no naudas par tevi nav nemazākā intrese.Esi brīvs,slimo laimīgs! Cinisms no mediķu un Latvijas valsts puses  

  1. 1
Vasilijs P. 13. feb 2016. 14:17 Viņa atbildes

Kad sacies medvedeva Aukstais kars,jo Tevs Kirils ir satuvinats ar Romas Kristigo baznicu.

  1. 0
Liga M. 12. feb 2016. 18:43 Viņas atbildes

Latvijas slakteri nav mulki,tikai ciniski aprekinataji,kuri no parsta pcienta censas izvilkt vairak naudinas,kur nu vel pie arzemniekiem,kuriem pec vinu uzskatiem tas naudas ir dikti daudz,ka tikai dumjais to neizmants.

  1. 0
Dzēsts profils 14. feb 2016. 01:24 Viņa atbildes

Ārstu var zeltu apbērt, bet, ja viņš ir dumjš tad tāds arī paliks, īstam ārstam pietiek tikai uzmest aci, lai noteiktu diagnozi un ārstēšanās ceļu.

Autorizācija

Ienākt