Nu jaapakacina pareizie.....

20. feb 2016. 18:44

Palasiiju atbildes,un paldies visiem par daliibu! Nu dazhsh labs paredzams kaa pieckapeikas otra puse.... nu paarmetiet man ka re esu Vaacijaa,ka nemaksaaju nodokljus tai zagliigajai valstij par Latviju kuru sauc,jo man jau nav nekaadas garantijas,ka manis samaksaatais tieshaam aizies tam tantukam,kas palicis viens dziives nogalee,vai kaadam slimam beernam kuram operaacija ir dziiviibas un naaves jautaajums,un tikai tajaa briidii kad sashuumeejas visa virtuaalaa pasaule tizlie birokraati saak cilaat savas sasmakushaas pakaljas uz miikstajiem kreesliem.Dazhsh labs prasa,a ko pats Latvijas labaa dariijis,nu vienu varu teikt,komsorgs neeesu bijis,bet straadaajis gan tad gan tagad.
Jaa laikam jau jauni suudi briest,ka Latvijas visas zinju agjentuuras pilnas ar galveno zinju-Olainfarm shefs saka marihuaanu vajagot legalizeet,nenaaktu par skaadi dazham labam smadzenes paarstaadiit,par maz °debiilo Latvijaa dzimst ik gadu....

21. feb 2016. 00:29

Bik oponeeshu Benitai,jaa arii te Vaacijaa ir shaadas taadas shaizes,tikai redz Vaacujaa to suudu taisiitaaju ar reizes 20 vairaak kaa Latvijaa,un tai pashaa visu nemiileetajaa Krievijaa vinju vai 60 reizhu vairaak. Tikai nu biski jokaini skan,ja visi meediji netaa vaaraas ka viens pajolinjsh no farma biznesa izsaka vienu stulbu ideju,bet tas jau pierasts ,neba velti LTV atklaati propogandee kara histeeriju,tas tikai taa kaarteejais biznesa plaans idioti rada idiotiskas filmas idiotiem,lai veel lielaaki idinji atnjemtu naudu pensionaariem,slimajiem,lai stuteetu ASV militaaro kompleksu.

21. feb 2016. 00:31

Nu pelnos jau pelnos,re jau komsorgiem pieskaitiits,

21. feb 2016. 18:50

Ha un Salmu Vilis debiilajiem pieskaitiija,opiit sanjem savu pensiju,un Ilgu Tev muuzhu,bet paldies Dievam ka es ar saviem nodokljiem tajaa nepiedalos.

Atslegas vārdi: dzive38607

Labākā atbilde

  1. 3
Benita L. 20. feb 2016. 21:38Viņas atbildes

Paklau,šķiet,ka pareizāku par Tevi grūti atrast! Ne par velti biji komsorgs - izkopi oratora spējas! .Arī tagad piekop,tikai kaut kā šķībi.Cilvēks,kurš tikai kritizē,bet reāli nespēj ietekmēt savu nosodīto - ir tikai balamute.Visa Tavas skaļi paustās negācijas ir jebkurā valstī.Un tici,ka marihuānuVācijā piekopj vairāk nekā Latvijā,jo ir lielākas algas un vācu elite var daudz atļauties,taču Tu jau nelasi vācu ziņas,bet bliez pa mūsējām.Vācu elitei netuvu nebūsi nekad,jo Tu esi viņu "vergs".

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (10)

  1. 3
Guna a. 20. feb 2016. 19:03 Viņas atbildes

Apetīte rodas ēdot ..., farmācijas darboņiem , ar visu pārspīlēti augsto zāļu pārdošanas cenu , peļņa vēl aizvien liekas nepietiekama ...,     nu jau uz kaņepēm savu kaulaino aci metuši - peļņu lielāku gūt ...,     štrunts par cilvēkiem - indēs kurus ...  

  1. 3
Vineta K. 20. feb 2016. 19:59 Viņas atbildes

Nu gan spriedumins...........tikai amen pietrukst................Bet kas atiecas uz visu parejo pilniba piekritu.Tapec jau,nav kartibas,jo tie gudrie prati kuri tur vel tuse,un sez siltas vietinas,necensas,un necentisies pakustinat savassmadzenites.Ja izbrauktu vairak ka puse,tad varbut,un ari tad saubitos ka kautkas mainisies.Vini lena gara suc,un suc............bet cik ilgi tas ta bus..................

  1. 2
savsem k. 20. feb 2016. 20:47 Viņa atbildes

Nepriecājies par ātri ... arī Vācijā viss var mainīties tā , ka tev būs jāmeklē cita vieta kur labi maksā  

  1. 1
Dzēsts profils 20. feb 2016. 19:00 Viņa atbildes

Es jau tā esmu apradis ar to sūdu smaku, ka -- nejūtu Kā tie -- vietējie pie Niagāras ūdenskrituma...

  1. 1
Minka M. 20. feb 2016. 19:44 Viņas atbildes

Jāstrādā tur,kur labi/normali maksā,,,,
Jādzīvo tur,kur vēlies,/mani bērni ir prom Vacijā,un tas tik ir apsveicami!atpakaļ atgriezties negrasas,,,
Bet salīdzinoši farmācijā nauda nāk ,tikpat daudz cik vietējie rij tabletes,,tik švakākas kā Vācijas ražotājiem,
Te ātrāk atstiep kājās,rijot vietējā ražojuma ripiņas,,..

  1. 1
Vasilijs P. 20. feb 2016. 21:57 Viņa atbildes

Tagad informets par Britu Parlamenta darba stilu...atraitnis

  1. 1
Kurzemniece E. 20. feb 2016. 22:49 Viņas atbildes

PELNIES,PELNIES

  1. 1
Dzēsts profils 21. feb 2016. 14:28 Viņas atbildes

es ar savu vanagaci pamanīju tavusBIK...un kā jūties tai vāczemē-ingridiņ Xx-pīļmāmiņ?...kad tavi bērņuki perās latvijā-kā māk...
man fuksija uzziedēja...nevis ar ziediņu-puķīti-bet auglīti...tātad-tas ir puika!...un pavasarī piesēšu pilnas kastītes!

  1. 0
Vilnis S. 21. feb 2016. 10:53 Viņa atbildes

  Tev nemaz nevajadzēja marihuānas, tāpat debīls.

  1. 0
raimonds v. 22. feb 2016. 12:18 Viņa atbildes

Katrs ir pats savas laimes kalējs, kaut reizēm cilvēks salūzt un vēlas, ko tādu dopingam pamēģināt, ko vēlāk nāktos nožēlot, nevienam neskaudīs, ja vien pašiem nav nodarīts pāri, - cita lieta, ja iet runa par sabiedrību kopumā.

Autorizācija

Ienākt