Jums vairāk cieņā sardeles vai cīsiņi?

20. jūl 2010. 17:01

Atslegas vārdi: Mīlestība34034, Dzīve38617, Attiecības38711

Labākā atbilde

  1. 1
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 17:05Viņas atbildes

Armēņu radio jautā: ''Kas ir sardele?'' Atbild: ''neuzbudināts cīsiņš! ''

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (23)

  1. 1
Raimis R. 20. jūl 2010. 17:07 Viņa atbildes

Pēc dabas esmu vilks, priekšroku dodu gaļai, ja nav, tar arī sardeles.

  1. 1
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 17:45 Viņa atbildes

Ēdu tikai to, kam ir bijusi dvēsele. Sardelēs un citās desās lielākoties ir tikai celuloze. Karbonāde rullē. Cūka - vissaprātīgākais un garšīgākais radījums no četrkājiem.

  1. 1
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 18:22 Viņa atbildes

Ēdu abas zortes,galvenais lai tie ir svaigi.

  1. 1
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 19:30 Viņas atbildes

sardeles,vairak ko est.

  1. 0
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 17:04 Viņas atbildes

vai Tu par tiem gaļas izstrādājumiem    
vsp dabīga gaļa cieņā   

  1. 0
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 17:06 Viņas atbildes

Bavārijas desiņas   , bet labāk l-lopa gaļa

  1. 0
alberts d. 20. jūl 2010. 17:08 Viņa atbildes

saksim ar to ka sardele tas pats cisinsh vien ir tik uzbudinats.bet sastavs tapat 80 procenti modificeta soja,cuku adas,vistu dejamspraugas,pa kadai treknakai vai karnakai zhurkai,sals +Exx...

  1. 0
Benita L. 20. jūl 2010. 17:09 Viņas atbildes

Sardeles - alus vai ar sieru,nu vēl cūkgaļas.

  1. 0
Moon M. 20. jūl 2010. 17:10 Viņas atbildes

....ar ķimenītēm mmm

  1. 0
gints t. 20. jūl 2010. 17:58 Viņa atbildes

Nevieni ne otri nav priekš manis,
ir tādas desiņas grillēšanai ar sieru un bez,vienīgās kur gaļu normālu vēl jūt!
Vīņām pa starpu papīrītis pietīts ar dabīgu lina šņorīti!

  1. 0
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 18:01 Viņa atbildes

Gaļa un mājās gatavota kūpināta desa .

  1. 0
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 18:07 Viņa atbildes

Neēdu,tur visādi konservanti,vistu kaulu atkašājumi,maltas cūku ādas...    Izlasi pati sastāvu,kad pirksi!!!...

  1. 0
Frēzija v. 20. jūl 2010. 18:08 Viņas atbildes

Neciešu no kiš - miš produktiem kaut ko kuņģī stūķēt ar varu, ja nezinu, kas ir iekšā neēdu, reizēm protams arī zinot sastāvu, - ne, labāk rupjmaizīti uzkodīšu

  1. 0
Dzēsts profils 20. jūl 2010. 19:14 Viņas atbildes

Ja ir atļauts izvēlēties- tad man labak ir tād;vien;maz cuciņ- cepta , šmorēta, grilēta- bet gaļa īsta un forša.

  1. 0
Alla T. 20. jūl 2010. 20:12 Viņas atbildes

dzimusi Tīģera gadā Lauva.garšo gaļa

  1. 0
savsem k. 20. jūl 2010. 22:13 Viņa atbildes

Nē , cīsiņus un sardeles reti gadās nogaršot . Vispiežāk trāpās karbonāde un cepts šķinķis ar rudzu maizi vai karupeļiem . Vai arī maize un kartupeļi bez šķinķa un karbonādes .

  1. 0
Andžela K. 20. jūl 2010. 22:21 Viņas atbildes

Atkarībā kurš tajā brīdī iet pie dūšas,kad gribas ēst

  1. 0
ingrida r. 21. jūl 2010. 09:26 Viņas atbildes

Tas mani neskar,jo esmu veģetāriete.

  1. 0
Dzēsts profils 21. jūl 2010. 10:07 Viņas atbildes

CĪSIŅUS VAI DESIŅAS PIEŅEMU VIENĪGI HOT-DOGA IZSKATĀ

  1. 0
Dzēsts profils 21. jūl 2010. 10:46 Viņas atbildes

Neniekojos...........

Autorizācija

Ienākt