Kāpēc tad,kad izdodas izgatavot kaut ko izcili garšīgu(kā šovakar),to parasti neizdodas atkārtot,jo aizmirsies, kādā kārtībā un kas tur viss likts iekšā?
Atslegas vārdi: Dzīve38617, attiecības38711
ir svarīgi ar kādu noskaņu tu gatavo.
Improvizaaciju vienmer ir gruti atkartot ;) Tas ari viss :)
Nu tāpēc jau arī ir garšīgs.
Kāpēc, kad Tu pagatavo kaut ko izcili garšīgu (kā šovakar), Tu lielies un kārdini cilvēkus, kas netīšām pārsālījuši mērci, ko-a?
Ja vāja atmiņa vajag pierakstīt..
Pie tiem kastroljiem nav ko lìst sliktä omä...
...kāpēc tad, kad izdodas izgatavot kaut ko izcili garšīgu, neviens neatnāk ciemos?. ..kad nav nekā garšīga mājās..obligāti kāds ciemiņš uzrodas!..
Haotiskā gatavošana ir vienmēr garšīgāka!
Jautājums par to pašu... Vai esi ēdis reņģes "uz avīzes", un tā ir bijusi maltīte, ko Tu atcerēsies visu mūžu? (Pievienojos Sandrai vienīgai - ja "darbojas" tikai "garšas kārpiņas"...?) (Bet jautājums patiešām labs ) Varbūt nākošreiz izdosies...
Ja gatavo ,,uz aci,, , vienmēr ir garšīgāk ...
Kad gatavo ar mīlestību tad vienmēr iznāk,ja nepārsāla.
Eksperimenti pie plīts vienmēr tie labākie.
Man patīk improvizēt ..., katrreiz it kā tie paši salāti sanāk savādāki , arī pīrāgi ..., un garšas izjūtas arī atkarīgas no tā brīža noskaņojuma , kompānijas pie galda ...
Atkārtot, nav interesanti - interesantāk izdomāt, kaut-ko jaunu, tāpēc prātiņš izmet
paveikto un pārslēdzas uz nākamā šedevra veidošanu,kas būtu labāks, par iepriekšējo...
Nē, netikai Tev. Man ar tā gadās, jo parasti ikdienā negatavoju pēc receptēm, vados pēc tā, kas ledusskapī un līdz ar to ēdiens katru reizi sanāk citādāks. Ēdāji saka, ka man sanākot.
Tev tikai šoreiz tā izdevās,katru reizi būs savādāk,auto štampē vienādas,bet katra ir savādāka,pasaulē neks vienāds nav,ir tikai līdzīgs!
Katrs gadījums ir unikāls un neatkārtojams...nākošajā reizē gatavo kaut ko citu...lai veicas!
tapec ka nav tas iedvesmas kas bija gatavojot