Cilvēks ir viena no Dieva kļūdām jeb Dievs viena no cilvēku kļūdām???

4. jan 2010. 22:33

Atslegas vārdi: Dievs50, Kļūda2

Labākā atbilde

  1. 3
Guntis O. 4. jan 2010. 23:39Viņa atbildes

Lai arī es neesmu kristiešu fanātiķis, tomēr nākamreiz apdomā uzdodamo jautājumu!!! Es Tev kratu ar pirkstu! Dievs ir Mīlestība, muļķis ir cilvēks, kurš to noliedz!

Šis jautājums jau ir slēgts. Jūs nevarat uz viņu atbildēt.

Atbildes (12)

  1. 2
Ilona M. 4. jan 2010. 22:42 Viņas atbildes

Kāpēc obligāti jābūt kādai kļūdai?Es neesmu kļūda un arī Dievs manās acīs nav kļūda.

  1. 2
Dzēsts profils 4. jan 2010. 22:43 Viņa atbildes

Atbildi var atrast Bībelē, bet Dievs nekļūdās. Visu problēmu pamatā ir tas, ka cilvēks no Dieva bija radīts normālam dzīves veidam, bet cilvēks nolēma dzīvot pēc sava prāta. Tā kā Dievs ir Mīlestības Dievs, tad Viņš nevienu neierobežo, bet atļauj darboties katram, kā tam tīk, arī noziedzniekiem (sava ziņā mēs visi tādi esam Dieva priekšā). Līdz ar to mēs viens otram nodarām pāri lielākā vai mazākā mērā. Ja tas tā būtu mūžīgi, tad tā būtu cilvēces traģēdija. Bet tā tas turpināsies tikai līdz Kristus otrajai atnākšānai, tad nebūšānas tiks likvidētas. Kā tas notiks, to var atrast arī Bībelē.

  1. 2
olegs v. 4. jan 2010. 22:48 Viņa atbildes

Nezaimo Dievu.

  1. 1
monta e. 5. jan 2010. 00:52 Viņas atbildes

Cilvēks, vispār ir viena liela kļūda

  1. 1
Dzēsts profils 5. jan 2010. 01:57 Viņa atbildes

Ko tikai Cilvēks var dabūt gatavu,izdomāt?! Sarakstīt Bībeli,lūgt Dievu,ka tas ko par veldi dos u.t.t.

  1. 0
Dzēsts profils 4. jan 2010. 22:40 Viņa atbildes

kljuudiities ir cilveeiigi vai kljuudiities ir dievishkjiigi? laikam jau cilveeciigi... taatad dievs ir cilveeku kljuuda...

  1. 0
Dzēsts profils 4. jan 2010. 22:41 Viņa atbildes

KAtrs pats sev Dievs un tur kļūdu nav  

  1. 0
Dzēsts profils 4. jan 2010. 23:17 Viņa atbildes

Tādai atziņai gudrību nevajag. Tā piestāv katram, kas nav apmierinājis visas savas vēlmes. Traki nedabūjušiem, kam niez visas malas, taču nekas nesanāk. Te nu ir tas apmācies laiks virs šīs atziņas autora galvas. Plaukšķene no bises stobra, kas tikai samīdināja zaķi.

  1. 0
Janis B. 5. jan 2010. 00:12 Viņa atbildes

Dievs radīja cilvēku pēc savas līdzības un deva tam prātu. Cilvēks prāto, ka Dievs ir kļūdijies viņu tādu radot... Morāle ir tāda, ka cilvēkam nekad nav labi, lai arī ko Dievs darītu.

  1. 0
Leo R. 5. jan 2010. 08:40 Viņa atbildes

Es domāju tā. Katra kļūda ir labojama. Ja arī cilvēks ir kļūda. Tad to nav pieļāvis Dievs. Dievs vispār nekļūdās. Viņš varbūt ir nepareizi rīkojies nedodams mums ierobežojumus, bet tā nav kļūda. Kļūda tā ir cilvēku izdomāts attaisnojums nepareizai rīcībai. Dievs cilvēku kļūda? Tas ir tas pats, kas teikt:" Graudi - maizes kļūda." Tas vienkārši nav iespējams. Es neticu Dievam kā kaut kam taustāmam. Manā uztverē tas ir augstāks spēks, kas liek mums kaut ko darīt. Lieta tāda... Kā Dievs var būt mūsu kļūda, ja mēs esam viņa radīti... Ja nebūtu viņa, nebūtu mūs. Es domāju, ka Dievs jau pašā sākumā zināja, kas notiks, kad tiks radīts cilvēks. Katrs no mums domā savādāk, bet lieta tāda, ka neviens nekad nekļūdās. Viņš/a tikai izdara kaut ko neprecīzi...

uz visa esošā visuma - kļūdu nav-visi viens otru papildina, pat tās nosauktās kļūdasm visam sava cena, nozīme, misija u.t.t....VISI VIENS OTRAM SKOLA VAI IEMESLS NO KAUT Kā ATTEIKTIES vai izvēleBūT VAI NEBūT AR KāDU...

  1. 0
Dzēsts profils 7. jan 2010. 13:40 Viņa atbildes

Dievs ir bijis taisnis no paša sava sākuma ! Cilvēku viņš radija ,lai tie iemācītos cits citam kalpot,jo viņa varenība ir plašāka par mūsu planētām un visumu ! Viņam ir vajadzīgi palīgi,kuru atlase notiek jau  uz zemes !Kas neiet viņa ceļu,tā garu viņš sagrauj ! Tāpēc mums ir katru dienu,stundu un minūtes un t.t. nāk savi pārbaudijumi !

Autorizācija

Ienākt